2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neye evham yapsak şaşırdık walla birde benim ikinci hamileliğim ama birinciden o kadar farklı ki herşey anormalmiş gibi geliyor
Benim ilk ama 2.de olsa farketmezmis demekki ay niye oraya vurdu asagi mi indi bebek cok hareket etti biseden mi rahatsiz az hareket etti bise mi oldu vs vs

Benim ilk ama 2.de olsa farketmezmis demekki ay niye oraya vurdu asagi mi indi bebek cok hareket etti biseden mi rahatsiz az hareket etti bise mi oldu vs vs
ben ilkinde eve ultrason cihazı almayı hayal ediyordum
bu biraz daha zor bir hamilelik olunca herşeyden kıllanıyorum
ama bu rahatına düşkün cidden mesela en ufak beli karnımda olan birşey giysem direk lastiğe vuruyor arabaya hiç tahammülü yok

İlkinin ve 2.nin cinsiyetleri ne canim ? Ay o var demi bide benim de aklimdan gecmedi degil almak sonra dedim ne sacmaliyün

Güzel hamileler merhaba. Aranızda daha önce ki gebeliklerinde plesenta previa nedeni ile erkenden doğum yapan oldu mu? Benim öyle bir durumum var, Google a bakınca insanın yine içi kararıyor. Deneyimli varsa sormak istedim
Bendeşuan öyle bir sorun yok ama Ankarada benim eski doktorum Polat Dursun plasenta previa konusunda çok deneyimli eğer bu konuda doktora danışmak istersen onu öneririm, yada bulabilirsen hastalarına da danışabilirsin.

ilki kız bu erkek inşallah cinsiyet farkından çok farklı hamilelik geçiriyor olabilirsin diyorlar
Benim de ilki erkek bu da erkek ama ilki ile inanılmaz hareket farkı var nts de tutturamıyor hemşireler, doğru dürüst ulrtaston görüntüsü yok

Oglimda hic midem bulanmadi relax bi gebelik geçirdim ve aşırı hareketi yoktu... şimdiki gebeligimde kızımda mide bulantısı cok oldu ve cok aşırı hareketli

Oglimda hic midem bulanmadi relax bi gebelik geçirdim ve aşırı hareketi yoktu... şimdiki gebeligimde kızımda mide bulantısı cok oldu ve cok aşırı hareketli
Benimde cinsiyet erkek ve ilk gebelik cok şükür hiç bulantı yaşamadım oyle bir zorluğunu da görmedim hani derler ya prensesler gibi tıpkı oyle geçiriyorum demek ki acisi sonradan cikabiliyormus

kabızlıkda aptamilin prosyneo maması güzel bilmem hiç kullandınız mı şuanda kuzenim kullanıyor benim prosyneo mamayı çokda memnun kaldı

Yaaa İnş hiç bir sorun olmaz.. Zaman yaklaştıkça korkuyırum.

Kızlar Puset için bel desteği hangi marka aldınız. Ben ilk bebeğiminkini atmışım yada bulamadım. Babyjem in aldım netten ama hoşuma gitmedi. İlk bebeğiminki çok daha iyiydi.

Bence gayet iyi bende 31+3 de gitmiştim 44 cm çıkmıştı
32.haftamda gidicem bakalım benim minnoş ne durumda. Bu arada 32.haftamda çalışabilir alıp aktarma yapmak istiyorum izinleri. Ailem gelemicek doğum sonrası daha çok ihtiyacım olur diye düşündüm. Ücretsiz almıcam malesef çünkü.

Bende 32. Haftamda işe başlıcağım için 31.haftamda ne var ne yok yıka ütüle yerleştir yapcam.

Kızlar ev tipi anakucağı almak istiyorum sallanan mı sallanmayan mı karar veremedim aslında sallanan otomatik beşiği var bi tane kullanan oldu mu daha önce? Bir de sling için ne düşünüyorsunuz

Kızlar Puset için bel desteği hangi marka aldınız. Ben ilk bebeğiminkini atmışım yada bulamadım. Babyjem in aldım netten ama hoşuma gitmedi. İlk bebeğiminki çok daha iyiydi.
modanastra diye bir siteden takım yaptrdım canım çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…