2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada. Sizde de akıntı da artış var mı? Benim accayip dikkatimi çekiyor bu durum. Normal midir
bebek baskı yaptığı için artış olması normal kuzu. Koku renk takibi yap mutlaka.
Kızlar afedersiniz vajina içim acıyor yürürken bile iğne batar gibi var mı yaşayan yakın zamanda
bende vajinada doluluk hissediyorum. Enfeksiyon mu var anlamadım bebekten mi.

genişlesin genişlesin pırt diye doğururuz
Ayyy inşallah
bebek baskı yaptığı için artış olması normal kuzu. Koku renk takibi yap mutlaka.

bende vajinada doluluk hissediyorum. Enfeksiyon mu var anlamadım bebekten mi.
Koku falan yok canım. Sarımsı gibi beyazımsı gibi
Günaydın serocum Yalnız burda başka birini etiket yapmışsın
Abooo neyse girmeyen biriymiş
Bende normal gibi. Ama gerçi senın haftan benden ilerde ilerki haftalarda mı oluo
Bilmiyorum ki valla kuzum. Ama bende 1 aydır var yani dikkatimi çekecek kadar
Cnm hangi magnezyum içiosun. Adı ne
Artık içmiyorum ağrı olunca içiyorum. Dur bakıp dicem sana

Kızlar siz bunlara kilo mu diyorsunuz 17 kilo aldım. Son kontrolümde bebişim de göbekli çıktı. Doktor diyet yapmamı söyledi. Ne kadar sezeryan da olsa kilolu bebek istemeyiz dedi doktor
Benim doktorum 24.haftada bebek göbekli diye diyete soktu beni. Kilo her zaman iyi jir sey degildir diyor doktor. Şimdi normale döndük. Karbonhidrat ve şekeri kes cnm ya da minimuma düşür. Meyveyi de günde 1 porsiyona düşür.

Günaydın kizlarrrr K KurkmantoluS kuzum bende de artış var mümkün değil günlük ped kullanmadan olmuyor ayakta kalınca falan daha da artıyor hatta. Doktorun rengi ve kokusuna dikkat et farkli olursa haberim olsun demişti enfeksiyon tehlikeliymis çünkü.

Akıntı artışı bende de var sanırım 30 hafta sonrası normalmiş cnm.
Anladım kuzum
Enfeksiyon daki gibi yeşil faln değil çok şükür kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…