2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr galiba bendeki kasintinin nedeni buldum dun gece progestan icmedm kasinti yasamadm bu gecede icmiycem eger yine olmazsa doktorumu arayip soyluycem belkide agir gelmeye baslasi bana

Günaydinlar kizlar neler oluyorr
Başkan kapattı özel konuşmayı attı bizi burdan devam etcez
Kızlar sabah 9 da randevum vardı ve benim araba yolda kaldı çok korkunçtu ya kaya kaya eve geldim bende sağlık ocağına idrar tahlili vermek zorunda kaldım şanssızlıga bak
Ay hadi yaa kötü olmuş kuzum dikkat et çıkma bi daha yol kotu olunca

Kizlarr galiba bendeki kasintinin nedeni buldum dun gece progestan icmedm kasinti yasamadm bu gecede icmiycem eger yine olmazsa doktorumu arayip soyluycem belkide agir gelmeye baslasi bana
Kuzu sen progestanı neden fitil olarak kullanmıyorsun. Doktor mu iç dedi
Kızlar sabah 9 da randevum vardı ve benim araba yolda kaldı çok korkunçtu ya kaya kaya eve geldim bende sağlık ocağına idrar tahlili vermek zorunda kaldım şanssızlıga bak
Yaa o kadar çok kar var mı? Geçmiş olsun canım

Kızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsun ben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi

Başkan kapattı özel konuşmayı attı bizi burdan devam etcez

Ay hadi yaa kötü olmuş kuzum dikkat et çıkma bi daha yol kotu olunca
Evet kovulduk resmen
Kuzu sen progestanı neden fitil olarak kullanmıyorsun. Doktor mu iç dedi

Yaa o kadar çok kar var mı? Geçmiş olsun canım
Canim aslinda benim.progestanlik bir durumum yok sadece kasilma oluyor diye vermisti 22. Haftada bunca zaman kullandm hic lekelenme fln olmadi basndan beri yani bi yerin agrimiyor ama hergun agri kesici iciyorsun gbi bisey aslinda ama icmiycem zate. 32 haftayi doldrmak uzereyim 38 de sezeryana alincam icmenn bi anlami da yok

Çok geçmiş olsun canım. allah şifa versn
Henüz doğuran yok şükür

Ben lekelenme olduğu için kullanmıştım ama ağızdan alınca bulantı yapıyordu fitil olarak kullanıyordum. Belkİ senin için de yan etki kaşıntıdır kuzu

Çete olmuş senınkıler ıcerde :) ıkız de ne tatLı olur ya
Sagol teyzesi cete ki ne cete
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah su mubarek gun

Cok uzuldum Allahm sifa versin insallah

Ben lekelenme olduğu için kullanmıştım ama ağızdan alınca bulantı yapıyordu fitil olarak kullanıyordum. Belkİ senin için de yan etki kaşıntıdır kuzu
Mide bulantisi bende de oluyor hala gecmedi iste ogrme istegi surekli en ufak bi yemek kokusu olsun disardan midemi bulandiriyordu hormonlari yukseltiyor ya demekki oyapiyordu

Ben de onu dusundum kiz fitil olarak alinca yan etkiler sanirim cok cok az aliyor
Aynen kuzu ağızdan alınca çok kötü
Mide bulantisi bende de oluyor hala gecmedi iste ogrme istegi surekli en ufak bi yemek kokusu olsun disardan midemi bulandiriyordu hormonlari yukseltiyor ya demekki oyapiyordu
Acaba gerekiyorsa hala doktoruna sorup fitil olarak mı alsan

A Benim de ikinci doğumum olacak kızımda böyle olmadım ondan tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…