- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
- 33
Doğum yaklaşınca olun canım çok normal sirkeli su ile taharet alKızlar bu arada. Sizde de akıntı da artış var mı? Benim accayip dikkatimi çekiyor bu durum. Normal midir
Bendede var canım birde hava yastığı gibi bofur bofur oluyor haftaya cumaya kadar dogurmazsam iyiKızlar afedersiniz vajina içim acıyor yürürken bile iğne batar gibi var mı yaşayan yakın zamanda
Günaydın canımGünaydınn
Neler olmuyorkiGünaydinlar kizlar neler oluyorr
Sirke mirke değdirmeyim şimdi benDoğum yaklaşınca olun canım çok normal sirkeli su ile taharet al
Başkan kapattı özel konuşmayı attı biziGünaydinlar kizlar neler oluyorr
Ay hadi yaa kötü olmuş kuzum dikkat et çıkma bi daha yol kotu oluncaKızlar sabah 9 da randevum vardı ve benim araba yolda kaldı çok korkunçtu ya kaya kaya eve geldimbende sağlık ocağına idrar tahlili vermek zorunda kaldım şanssızlıga bak
Kardan dolayı mi oldu canim tek başına miydin Allah korusun çok tehlikeliKızlar sabah 9 da randevum vardı ve benim araba yolda kaldı çok korkunçtu ya kaya kaya eve geldimbende sağlık ocağına idrar tahlili vermek zorunda kaldım şanssızlıga bak
Kuzu sen progestanı neden fitil olarak kullanmıyorsun. Doktor mu iç dediKizlarr galiba bendeki kasintinin nedeni buldum dun gece progestan icmedm kasinti yasamadm bu gecede icmiycem eger yine olmazsa doktorumu arayip soyluycem belkide agir gelmeye baslasi bana
Yaa o kadar çok kar var mı? Geçmiş olsun canımKızlar sabah 9 da randevum vardı ve benim araba yolda kaldı çok korkunçtu ya kaya kaya eve geldimbende sağlık ocağına idrar tahlili vermek zorunda kaldım şanssızlıga bak
EvetBaşkan kapattı özel konuşmayı attı biziburdan devam etcez
Ay hadi yaa kötü olmuş kuzum dikkat et çıkma bi daha yol kotu olunca
Canim aslinda benim.progestanlik bir durumum yok sadece kasilma oluyor diye vermisti 22. Haftada bunca zaman kullandm hic lekelenme fln olmadi basndan beri yani bi yerin agrimiyor ama hergun agri kesici iciyorsun gbi bisey aslinda ama icmiycem zate. 32 haftayi doldrmak uzereyim 38 de sezeryana alincam icmenn bi anlami da yokKuzu sen progestanı neden fitil olarak kullanmıyorsun. Doktor mu iç dedi
Yaa o kadar çok kar var mı? Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. allah şifa versnKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Ben lekelenme olduğu için kullanmıştım ama ağızdan alınca bulantı yapıyordu fitil olarak kullanıyordum. Belkİ senin için de yan etki kaşıntıdır kuzuEvetkovulduk resmen
Canim aslinda benim.progestanlik bir durumum yok sadece kasilma oluyor diye vermisti 22. Haftada bunca zaman kullandm hic lekelenme fln olmadi basndan beri yani bi yerin agrimiyor ama hergun agri kesici iciyorsun gbi bisey aslinda ama icmiycem zate. 32 haftayi doldrmak uzereyim 38 de sezeryana alincam icmenn bi anlami da yok
Sagol teyzesiÇete olmuş senınkıler ıcerde :) ıkız de ne tatLı olur ya
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah su mubarek gunKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Cok uzuldum Allahm sifa versin insallahKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Ben de onu dusundum kiz fitil olarak alinca yan etkiler sanirim cok cok az aliyorBen lekelenme olduğu için kullanmıştım ama ağızdan alınca bulantı yapıyordu fitil olarak kullanıyordum. Belkİ senin için de yan etki kaşıntıdır kuzu
Mide bulantisi bende de oluyor hala gecmedi iste ogrme istegi surekli en ufak bi yemek kokusu olsun disardan midemi bulandiriyordu hormonlari yukseltiyor ya demekki oyapiyorduBen lekelenme olduğu için kullanmıştım ama ağızdan alınca bulantı yapıyordu fitil olarak kullanıyordum. Belkİ senin için de yan etki kaşıntıdır kuzu
Aynen kuzu ağızdan alınca çok kötüBen de onu dusundum kiz fitil olarak alinca yan etkiler sanirim cok cok az aliyor
Acaba gerekiyorsa hala doktoruna sorup fitil olarak mı alsanMide bulantisi bende de oluyor hala gecmedi iste ogrme istegi surekli en ufak bi yemek kokusu olsun disardan midemi bulandiriyordu hormonlari yukseltiyor ya demekki oyapiyordu
Benim de ikinci doğumum olacak kızımda böyle olmadım ondan tedirgin oldumHaala devam ediyo hatta bi kaç tane daha sıkıntım başladı kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum sürekli kasıyo kendini sürekli yorgunum aşağıya çok baskı oluyo neden oluyo bilmiyorum aslında benim 2 . Doğumum ama ilkinde böyle şeyler yaşamadım suyum geldi 39 haftada suni sancıyla doğumum 12 saate oldu salı günü kontrolüm var doktoruma anlatıcam bakalım ne diycek
Sanki mapustan çıkmış gibi olmadik mıOh ohh buraya geçmemiz iyi oldu herkese hoş sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?