Sağol canım, aminnÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Çocuğun keyfi yerinde dönsün dursunÇok şükür canım
Sorma canım yaa rahat durmuyo ki
Valla günde kaç kez şekil değiştiriyo Allah bilir
Hayırlı olsun canım. Nasıl yeni doktorun, memnun musun?Benim ilk sezeryan olduğu icin yine oyle konuşmadım hiç zaten hastane degistirdim gecen gittiğimde orda devam etcem
Benim ilkide sezeryan buda sezeryan olcak nırmalde 40nhafta 10 mart ama büyük ihtimal şubat sonu olurKızlar doktorunuzla konuştunuz mu doğum hakkında. Ben kesin sezeryan istiyorum dedim düno da sen nasıl istersen öyle zorlamam dedi. Tüp bebek olunca zorlamıyormuş normal doğuma. 10-12 marta kadar tutabilirsek 12sinde alırız dedi. 39+0 olacak.
Memnun kaldım cok sukur şimdi randevu almaya çalışıyorum ona ama yokHayırlı olsun canım. Nasıl yeni doktorun, memnun musun?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ya
Ay Allah korusun cnm ya. İyi ki bşy olmamıs. Valla bende bi kaç kez karda öyle yokus aşagı kayarken kaza yaptım evlenmeden. o yüzden panik atağım baya bi azıyorilknurrr22 sağol canım
Emoshhh tek başınaydim canım korkudan doğurucaktim neredeyse neyse ki yardım ettiler
K KurkmantoluS evet 10 cm geçti sabah bizim ev yüksek yerde yokuş aşağı kaydim
Canım çok mu yoğun doktorun,demekki çok erkenden alman gerekecek randevularını.Memnun kaldım cok sukur şimdi randevu almaya çalışıyorum ona ama yok
MaşALLAH canım daha 32 35 kadar döner herşey gönlünce olsunKızlar günaydın.Doktordan çıktım.29+3 1700 gr.Ters dönmüş ama boynunada dolamış kordonu oturuyordu.Nst sancım çıkmadı.Sonra bir daha baktık ultrasonla bu kez de yan yatmış.Aşırı hareketli bu çocuk sürekli dönüyor.Ama herşey yolunda şükür
Maşallah canımKızlar günaydın.Doktordan çıktım.29+3 1700 gr.Ters dönmüş ama boynunada dolamış kordonu oturuyordu.Nst sancım çıkmadı.Sonra bir daha baktık ultrasonla bu kez de yan yatmış.Aşırı hareketli bu çocuk sürekli dönüyor.Ama herşey yolunda şükür
Hastaneden ciktim direk baktım yoktu talep açmıştım sabah mesaj gelmiş 7de 7 buçukta gordum kalmamış randevu tekrar actim talep inşallah acilieCanım çok mu yoğun doktorun,demekki çok erkenden alman gerekecek randevularını.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Başın sağolsunKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Cnm benim de tüp bebek, dogum tarihini sorduğumda benim de istegimle 19 subatta sezeryanla alırız dedi. 38+4 olacak. Oksapar kullanıyor olmam ve hacettepe de doğum yapacağım için planlı sezeryan istedik acikcasi.Kızlar doktorunuzla konuştunuz mu doğum hakkında. Ben kesin sezeryan istiyorum dedim düno da sen nasıl istersen öyle zorlamam dedi. Tüp bebek olunca zorlamıyormuş normal doğuma. 10-12 marta kadar tutabilirsek 12sinde alırız dedi. 39+0 olacak.
Eşim yok canim Ankara'da ben kullanıyorum mecburen doğuma kadar öyleAy Allah korusun cnm ya. İyi ki bşy olmamıs. Valla bende bi kaç kez karda öyle yokus aşagı kayarken kaza yaptım evlenmeden. o yüzden panik atağım baya bi azıyorki hamileyken asla arabaya cıkmadım çıkmam da. Hele karlı Bi havada
Şimdi kilosu ne kadar canım benim bebişlerde kilolu ama doktor diyet yap falan demediBenim doktorum 24.haftada bebek göbekli diye diyete soktu beni. Kilo her zaman iyi jir sey degildir diyor doktor. Şimdi normale döndük. Karbonhidrat ve şekeri kes cnm ya da minimuma düşür. Meyveyi de günde 1 porsiyona düşür.
Ben 32. Haftada bıraktım o ilacı . Bi tane kadın doğum doktoru acıl doğum olursa kanaman durmaz o ilacı bırakmalısın falan demişti zaten kendi doktorumda artık bırak ilacı dedi 32. HaftadaKizlarr galiba bendeki kasintinin nedeni buldum dun gece progestan icmedm kasinti yasamadm bu gecede icmiycem eger yine olmazsa doktorumu arayip soyluycem belkide agir gelmeye baslasi bana
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirKızlar günaydın herkese. Mesaj grubu kapanmış hayırlı olsunben bir süredir giremedim canımız çok sıkkındı. Teyzem annemi kaybettikten sonra bize anne olmuştu. Şimdi teyzeminde annemle aynı hastalığa yakalandığını,kanser olduğunu öğrendik, yıkıldık Doktor arayışı falan derken hiç keyfimiz yoktu, giremedim bile buraya. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah ❤ 35i gören vardır, doğuran falan yok dimi
Benim ilk doğum olmasaydı normale alacaktı ama ilk olunca çok zorlanırsın dedi sezeryan olcak ikiz yaKızlar doktorunuzla konuştunuz mu doğum hakkında. Ben kesin sezeryan istiyorum dedim düno da sen nasıl istersen öyle zorlamam dedi. Tüp bebek olunca zorlamıyormuş normal doğuma. 10-12 marta kadar tutabilirsek 12sinde alırız dedi. 39+0 olacak.
Aynen beni de bağlamdı nst ye. Dr dan Dr a değişio mu acaba?Maşallah canımkilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Canım aynen kullanmaEşim yok canim Ankara'da ben kullanıyorum mecburen doğuma kadar öyleama bende tövbe ettim karlı hava da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?