2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilkide sezeryan buda sezeryan olcak nırmalde 40nhafta 10 mart ama büyük ihtimal şubat sonu olur

Ay Allah korusun cnm ya. İyi ki bşy olmamıs. Valla bende bi kaç kez karda öyle yokus aşagı kayarken kaza yaptım evlenmeden. o yüzden panik atağım baya bi azıyorki hamileyken asla arabaya cıkmadım çıkmam da. Hele karlı Bi havada

MaşALLAH canım daha 32 35 kadar döner herşey gönlünce olsun

Maşallah canım kilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Başın sağolsun

Cnm benim de tüp bebek, dogum tarihini sorduğumda benim de istegimle 19 subatta sezeryanla alırız dedi. 38+4 olacak. Oksapar kullanıyor olmam ve hacettepe de doğum yapacağım için planlı sezeryan istedik acikcasi.

Eşim yok canim Ankara'da ben kullanıyorum mecburen doğuma kadar öyle ama bende tövbe ettim karlı hava da

Şimdi kilosu ne kadar canım benim bebişlerde kilolu ama doktor diyet yap falan demedi
Kizlarr galiba bendeki kasintinin nedeni buldum dun gece progestan icmedm kasinti yasamadm bu gecede icmiycem eger yine olmazsa doktorumu arayip soyluycem belkide agir gelmeye baslasi bana
Ben 32. Haftada bıraktım o ilacı . Bi tane kadın doğum doktoru acıl doğum olursa kanaman durmaz o ilacı bırakmalısın falan demişti zaten kendi doktorumda artık bırak ilacı dedi 32. Haftada
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir
Benim ilk doğum olmasaydı normale alacaktı ama ilk olunca çok zorlanırsın dedi sezeryan olcak ikiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…