2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kizlar cantalar hazırlandı mi neler aldiniz Allah'im 3.gebeligim hiç bir hazırlığın yok hir daha çocuk dogurmayacgim diye attin besik te dahil neyse eltim verdi besik olayını hallettim ama erken doğum riskin var 1 tane bile çamaşırı yok çocuğun benim ki hala ne acelen var diyo allahim çıldırmamak elde değil

Napalım. Topiğe kurallar mı getirelim dert anlatılmaz mutluluk ve heyecan paylaşılır sadece diye.
herkes mutlu olduğu topiğe yazsın o halde

Sona yaklaştıkça insan enerji depolamak sorunlardan kaçıp huzur bulmak doğumun heyecanını sonuna kadar yaşamak istiyor. Bugünler bir daha geri gelmeyecek ben şahsen geriye bakınca kimsenin dertlerini hatırlayıp zihnimi yormak istemiyorum. Tabi ki sorunlarımız olacak birbirimize destek olmak sorunları beraber aşmak da hepimize pozitif enerji olarak geri döner.. Ama çözümleyebiliyorsak! Aynen dediğin gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri duymak fikir sunup sunup hiçbiri kale alınmadığı zaman kendini salak gibi hissetmek yoruyor insanı.

Bi bana pjama göğüs kremi hasta bezi eksik bebişin tam sen daha iyi bilirsin ne nasıl oluyo iyice ağırlaşmadan halletmek lazım

Hazırlasana arkadaşım. 3. Doğumu olanlar hemen pırt diye doğuruyormuş. Birde senin riskin varmış. Almakla bitmiyor ki yıkaması ütülemesi ağırlaşınca iyice zor olur.

Napalım. Topiğe kurallar mı getirelim dert anlatılmaz mutluluk ve heyecan paylaşılır sadece diye.
Sorunlar dertler paylaşıldıkça azalıyorsa o da mutlu eder. Ama çözümsüz boşa kürek çekmek yoruyor insanı bence M Muallimezzz onu söylemek istedi.

Dikkat edersen genel olarak bu durumdan herkes mutsuz. Neden sadece bana yazma gereği duydun. Neden diğer arkadaşlara isteyen istediğini yazar demedin.Çok tuhaf bir şekilde bana cephe almış durumdasın. Onu da anlamış değilim.

Bak bu yorum benimki ile aynı ama tepki olarak sadece bana yazıyor arkadaş. Çok tuhafıma gidiyor anlamıyor mu anlamak mı istemiyor gıcık mı gidiyor çözemedim.

Sorunlar dertler paylaşıldıkça azalıyorsa o da mutlu eder. Ama çözümsüz boşa kürek çekmek yoruyor insanı bence M Muallimezzz onu söylemek istedi.
Herkes istediğine istediği cevabı versin. Ama o topik iyi bu topik kötü diyorsa iyi olana gitsin.
Okuduğumu anlıyorum merak etme. Gereksiz laf sokma çabasına da girme bence.
çünkü hiç kimse sen gibi topik kıyaslaması yapmadı!

Bak bu yorum benimki ile aynı ama tepki olarak sadece bana yazıyor arkadaş. Çok tuhafıma gidiyor anlamıyor mu anlamak mı istemiyor gıcık mı gidiyor çözemedim.
Tekrar söylüyorum. Anlamakta güçlük çekmiyorum. Sen çekiyor gibisin ama. Ben topik kıyaslamana cevap verdim. Maviye verdiğin cevaplara değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…