2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uygun fiyatlıda söyledik bunlar kalitesiz oluyor dedin.
Koctas filan var bende cok begendim onlari uygun hemde ama esim tutturdu onlar kalitesiz diye koctasida gecen gittik gezdik bi banyo dolabi aldik ordan baska mobilyaciya evde kurdurduk kuran adam bu cok dandik koctas hep boyle uyduruk dedi . 6 ay omru var aldığınız dolabin niye ucuz bi dusunun insanlar aa çok guzel fok ucuz diyip aliyolar ama en kalitesiz malzeme bunlar filan dedi . Kaliteli olan mal pahali kalitesiz ucuz tabi her zaman . Esim ksrdesine kiyamiyo yooksa ben 2500 e begendim esimi ikna edebilirsem o dolabi alcam ins

Biraz oyle olablr evet takinti var babama çekmişim sikayet etme konusundada anneanneme cekmisim ins kurtulabilirim bunlardan en yakin zamanda hakli olabilirsin..
Tersine cevirmeye calisicam en basta kendim için
Kesinlikle kendin için yap bunu şurda bugün varız yarın yokuz biz senin bu takıntım ile ömür geçmez canım inşallah değişir ve mutlu olursun

Canım uygun fiyatlıda söyledik bunlar kalitesiz oluyor dedin.
Koctas filan var bende cok begendim onlari uygun hemde ama esim tutturdu onlar kalitesiz diye koctasida gecen gittik gezdik bi banyo dolabi aldik ordan baska mobilyaciya evde kurdurduk kuran adam bu cok dandik koctas hep boyle uyduruk dedi . 6 ay omru var aldığınız dolabin niye ucuz bi dusunun insanlar aa çok guzel fok ucuz diyip aliyolar ama en kalitesiz malzeme bunlar filan dedi . Kaliteli olan mal pahali kalitesiz ucuz tabi her zaman . Esim ksrdesine kiyamiyo yooksa ben 2500 e begendim esimi ikna edebilirsem o dolabi alcam ins

Canım sen şimdiye kadar ev meselelerini mobilya meselelerini kilo meselelerini onlarca kez açtın. Hepimiz de sana onlarca fikirde bulunduk ama artık elimizden bişey gelmiyor. Bunun sen de farkında olmalısın bence. Naçizane fikrim artık bu konuları burada açma ki insanlar iyice bıkıp senin üstüne gelmesin. Evini mobilyanı eşinle ailenle eğer varsa arkadaşlarınla halletmeye çalış burada paylaşma bence. Daha sıradan şeyler konuşalım seninle artık

En iyisi görmezden gelmek eleştiri yapınca da başka kişiler herkes her şeyi yazmakta özgür vs diyor ya tamam özgürde ben burası anne sayfası heyecan mutluluk yaşamak istiyorum karalar bağlamak istemiyorum iki kafa dağıtmaya girip dertlenip çıkmak istemiyorum

Ben tv ünitelerimi vivense den aldım mağazalara göre gayet uygundu. 3 senedir kullanıyorum taş gibi. Bi kerede taşındık ama bir şey olmadı. Ucuz olan kalitesizdir fikrine katılmıyorum. Marka reklam mağaza giderleri bunlar fiyatı çok etkileyen şeyler.

Tamam anlastik bencede bundan sonra acmayacahm

Şöyle kafanı tutup alnına bir öpücük kondurdum varsay olur mu başka birşey demek istemiyorum.

Beşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum

Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
Benimki fermuarlı yıkadım ben kuruyorlar

O da.dogru gidip bi bakmak lazim tekrar degerlendirmek icin haftaici cozecegim inssallah

B Baharyagmuru35 Kendin ıcın degısmen lazım burdakı ınsanlar bugun var yarın yok ama herkes cok mantıklı dogru seyler soyluyor ya bızı kandırıyorsun ya da böylesın bılemeyız ama herkesın görüşü aynı yönde hayat vöyle geçmez .. daha cok kucuksun kendını baska seylere yönlendır kendınde eksık buldugun seylerı not al ve onların uzerıne git ama kendın başar yap burda yazarak bunları aşamazsın .. umarım bebegının dogumu sana milat olur

Ben bu sayfaya kızlar dert dinlemeye gelmiyorum inanın öyle olsa benim de binbir derdim var herkes gibi. Ben heyecan mutluluk yaşamaya geliyorum. Kontrole gidecek olan arkadaşın gelmesini heyecanla beklemek istiyorum. Ama kimsenin derdi ile dertlenmek istemiyorum. Ha çok çaresiz olursun fikir alırsın uygularsın o istisna ama belli kişiler belli şeyleri ısıtıp ısıtıp getirince ben sayfaya girmek istemiyorum inanın. İkiz topiği var ya mükemmel bilgi alışverişi yapılıyor. Hastane sonrası değerlendirme vs ben bir tek bu topikte gördüm böyle dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…