- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Koctas filan var bende cok begendim onlari uygun hemde ama esim tutturdu onlar kalitesiz diye koctasida gecen gittik gezdik bi banyo dolabi aldik ordan baska mobilyaciya evde kurdurduk kuran adam bu cok dandik koctas hep boyle uyduruk dedi . 6 ay omru var aldığınız dolabin niye ucuz bi dusunun insanlar aa çok guzel fok ucuz diyip aliyolar ama en kalitesiz malzeme bunlar filan dedi . Kaliteli olan mal pahali kalitesiz ucuz tabi her zaman . Esim ksrdesine kiyamiyo yooksa ben 2500 e begendim esimi ikna edebilirsem o dolabi alcam insCanım uygun fiyatlıda söyledik bunlar kalitesiz oluyor dedin.
Kesinlikle kendin için yap bunu şurda bugün varız yarın yokuz biz senin bu takıntım ile ömür geçmez canım inşallah değişir ve mutlu olursunBiraz oyle olablr evet takinti var babama çekmişim sikayet etme konusundada anneanneme cekmisim ins kurtulabilirim bunlardan en yakin zamanda hakli olabilirsin..
Tersine cevirmeye calisicam en basta kendim için
Koctas filan var bende cok begendim onlari uygun hemde ama esim tutturdu onlar kalitesiz diye koctasida gecen gittik gezdik bi banyo dolabi aldik ordan baska mobilyaciya evde kurdurduk kuran adam bu cok dandik koctas hep boyle uyduruk dedi . 6 ay omru var aldığınız dolabin niye ucuz bi dusunun insanlar aa çok guzel fok ucuz diyip aliyolar ama en kalitesiz malzeme bunlar filan dedi . Kaliteli olan mal pahali kalitesiz ucuz tabi her zaman . Esim ksrdesine kiyamiyo yooksa ben 2500 e begendim esimi ikna edebilirsem o dolabi alcam insCanım uygun fiyatlıda söyledik bunlar kalitesiz oluyor dedin.
Canım sen şimdiye kadar ev meselelerini mobilya meselelerini kilo meselelerini onlarca kez açtın. Hepimiz de sana onlarca fikirde bulunduk ama artık elimizden bişey gelmiyor. Bunun sen de farkında olmalısın bence. Naçizane fikrim artık bu konuları burada açma ki insanlar iyice bıkıp senin üstüne gelmesin. Evini mobilyanı eşinle ailenle eğer varsa arkadaşlarınla halletmeye çalış burada paylaşma bence. Daha sıradan şeyler konuşalım seninle artıkUygun fiyatlı aliyim dedim esim uyduruk istemiyorum diyip kabul etmedi
O zaman pahali guzzel alalim diyorum vu seferde paramiz yok ksrdesimede kiyamiyorum diyor
Burdaki soylenen yerlerede. Baktim 3000 4000 tl hepsi o yuzden cozume ulasamadim .
Sifonyer alirsam sonra gardrop aldığımda hepsi bir odaya sigmaz diye sadece gardrop dusunuyorum hic sifonuer almayi dusunmuyorum çünkü.. butun fikirleri okudum hepsini degerlendirdim fikirler icin hepinize tesekkur ederim bi yolunu bulucam ben
En iyisi görmezden gelmek eleştiri yapınca da başka kişiler herkes her şeyi yazmakta özgür vs diyor ya tamam özgürde ben burası anne sayfası heyecan mutluluk yaşamak istiyorum karalar bağlamak istemiyorum iki kafa dağıtmaya girip dertlenip çıkmak istemiyorumValla belki abartıyorsunuz dersiniz ama benim başıma ağrı giriyor mavinin dertlerini okuyunca. Burada herkes derdini paylaştı konuştuk misler gibi ama bu başka bir olay ya kafam kazan oldu herkes istediğini buraya yazmakta özgür sonuçta ben artık görmezden gelme kararı aldım.
Elektrikli canim lansinoh benimki kullananlar tavsiye ediyormerhaba kızlar göğüs pompası alicam tek eksik o kaldı siz hangi markaları tercih ettiniz elektrikli mi iyi menuel mi bi o eksik
Ben tv ünitelerimi vivense den aldım mağazalara göre gayet uygundu. 3 senedir kullanıyorum taş gibi. Bi kerede taşındık ama bir şey olmadı. Ucuz olan kalitesizdir fikrine katılmıyorum. Marka reklam mağaza giderleri bunlar fiyatı çok etkileyen şeyler.Koctas filan var bende cok begendim onlari uygun hemde ama esim tutturdu onlar kalitesiz diye koctasida gecen gittik gezdik bi banyo dolabi aldik ordan baska mobilyaciya evde kurdurduk kuran adam bu cok dandik koctas hep boyle uyduruk dedi . 6 ay omru var aldığınız dolabin niye ucuz bi dusunun insanlar aa çok guzel fok ucuz diyip aliyolar ama en kalitesiz malzeme bunlar filan dedi . Kaliteli olan mal pahali kalitesiz ucuz tabi her zaman . Esim ksrdesine kiyamiyo yooksa ben 2500 e begendim esimi ikna edebilirsem o dolabi alcam ins
Ben lansınoh elektrikli almıştım memnun kalmadım onu söyliyim sadecemerhaba kızlar göğüs pompası alicam tek eksik o kaldı siz hangi markaları tercih ettiniz elektrikli mi iyi menuel mi bi o eksik
Tamam anlastik bencede bundan sonra acmayacahmCanım sen şimdiye kadar ev meselelerini mobilya meselelerini kilo meselelerini onlarca kez açtın. Hepimiz de sana onlarca fikirde bulunduk ama artık elimizden bişey gelmiyor. Bunun sen de farkında olmalısın bence. Naçizane fikrim artık bu konuları burada açma ki insanlar iyice bıkıp senin üstüne gelmesin. Evini mobilyanı eşinle ailenle eğer varsa arkadaşlarınla halletmeye çalış burada paylaşma bence. Daha sıradan şeyler konuşalım seninle artık
Şöyle kafanı tutup alnına bir öpücük kondurdum varsay olur mu başka birşey demek istemiyorum.En iyisi görmezden gelmek eleştiri yapınca da başka kişiler herkes her şeyi yazmakta özgür vs diyor ya tamam özgürde ben burası anne sayfası heyecan mutluluk yaşamak istiyorum karalar bağlamak istemiyorum iki kafa dağıtmaya girip dertlenip çıkmak istemiyorum
Benimki fermuarlı yıkadım ben kuruyorlarBeşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum
Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
Elektrikli mi canım bu dediklerinBen mamajo aldım ama baby plustanda memnun olan çok. Avent falan çok pahalı aşar beni. Mochi yide çok övmüşler. Onun sistemi biraz farklı. Aklına yatarsa onada bak
O da.dogru gidip bi bakmak lazim tekrar degerlendirmek icin haftaici cozecegim inssallahBen tv ünitelerimi vivense den aldım mağazalara göre gayet uygundu. 3 senedir kullanıyorum taş gibi. Bi kerede taşındık ama bir şey olmadı. Ucuz olan kalitesizdir fikrine katılmıyorum. Marka reklam mağaza giderleri bunlar fiyatı çok etkileyen şeyler.
Tekli mi aldın canımElektrikli canim lansinoh benimki kullananlar tavsiye ediyor
Mochi dışında elektrikliElektrikli mi canım bu dediklerin
Hadi yA bende o kadar para verip memnun kalmazsam çok üzülürümBen lansınoh elektrikli almıştım memnun kalmadım onu söyliyim sadece
Ben de ondan aldımmmmBen lansınoh elektrikli almıştım memnun kalmadım onu söyliyim sadece
Benden de sana gelsin o zamanŞöyle kafanı tutup alnına bir öpücük kondurdum varsay olur mu başka birşey demek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?