2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alınan maldan zarar gelmez de sen mutlu değilsin ki surekli bunalımdasın karnindaki çocuğa yazik dolap alacak.durumun yoksa alma canım her sey istediğin zamanda olcak diye bisey yok ki gec olsun bebeğin bi yatağı olsun ona yeter

Evim guzel mutluyum gayet sadece gardrop ayarlayamadim evde oturmaktan sıkıldım o kadar neden bu kadar her olayim abartiliyo anlamadimki hicbiisy yazmaya gelmiyo hepsine bi tepki tamam bundan sonra bsy yazmiycm ben kusuraa bakmayin hepiniz iyi geceler

Kız bu kaçıncı tamam yazmıcam deyişin

Kız bu kaçıncı tamam yazmıcam deyişin
Sadece gardrop ayarlayamadim fikir sordum aldigim cevapları arastirdim hepsi pahali olmadi o yüzden oyle oluncada mesajlari kaale almiyomusum gibi görünüyor evi yeni tasidim ortama alisamadim evdende bi suredir çıkıp hava alamadigim için bunaldim canim sıkılıyor dedim babamda rahatssiz ya bu aralar bundan dogal bunu söylemekten dogal ne var anlamadimki ne yazarsam surekli tepki aliyorum bende gerçekten yoruldum hicbisiy paylasmiyim sormiyim o zaman neden boyle twpki aliyorum surekli anlamis degilim iki canım sıkıldı diye bunu paylastim diye neden bunalimda mutsuz tripli damgasi yiyorumki neyse gerilmekde kimseyi germekte istemiyorum zaten cnm cok sıkılıyo konuyu uzatmaak istemiyorum bosver seninde canın sıkılmasın benim yuzumddn iyi gecelr cikiyorum canm bende simdi herkes rahat rahat sohbet etsin ben bozmiyim

Sen bence olayları çekmek istediğin yone cekiyosun biraz oturup düşünür musun bu kadsr insanda mi sorun sende mi acaba
Ya çözüm uretiyoruz fikir veriyoruz uzuluyoruz okuyup yazıyoruz sana sanki kimse sana bu kadar sey dememiş gibi basa dönüyorsun gerçekten duvara anlatsak çözüm sunsak suan anlamıştı
Bilerek yaptığını düşünüyorum gercekten artik bazı seyleri oluruna birak olursa olur olmazsa olmaz
Napalim kimsenin hayati dört dörtlük değil dolabida olmasin bebeğinin cok mu önemli uygun fiyatlı bisey al diyoruz daha dolap diyosun şifonyer işini görür yazıyoruz baska bisey diyosun

Durdular ya sıpalar bugün doğdu yarın doğacak derken günler geçiyor bebekler gelmiyordu İnşallah zamanında gelirler kuzucum
Benim regl ağrım hala geçmedi. Bugün doğuruyormuşum bide
Allah korusun
Cok geçmiş olsun canım
Karnimi kasiyarak yırtmak istiyorum cok kotu kaşıniyo delircem
Yapma etme ben ettim sen etme geçenlerde karnım çatlamak üzere diyordum ve 2 gün içinde nasıl bu kadar çatladı gözlerime inanamadım. gün geçtikçe de çoğalıyor eşime diyorum bak bana ne oldu diye ne olmuş sana hiçbirşey yok diyor yalancı
Korkmuştur tabi
Ah analık. Rabbim büyük korkular yasatmasin hiçbirimize
İyi akşamlar kızlar bugün ılkkez bukadar ayak hareketleri sert oluyor bayagi acıtıyor gibi sizde de oluyor mu demek ki güçleniyor masallah
Evet oluyor yerimden hopluyorum öyle sert vurunca

Kaşımadım tabiki sonuna kadsr dayanirim doğumdan sonra ağlamak istemiyorum

Uygun fiyatlı aliyim dedim esim uyduruk istemiyorum diyip kabul etmedi
O zaman pahali guzzel alalim diyorum vu seferde paramiz yok ksrdesimede kiyamiyorum diyor
Burdaki soylenen yerlerede. Baktim 3000 4000 tl hepsi o yuzden cozume ulasamadim .
Sifonyer alirsam sonra gardrop aldığımda hepsi bir odaya sigmaz diye sadece gardrop dusunuyorum hic sifonuer almayi dusunmuyorum çünkü.. butun fikirleri okudum hepsini degerlendirdim fikirler icin hepinize tesekkur ederim bi yolunu bulucam ben

Mesajlarını baştan sona okumanı tavsiye ederim. Enerjin sürekli düşük ve bunu karşıya yansıtıyprsun. Hiçbir şeyden memnun değilsin. Ev aldınız ya sıkışmsnız gayet normal ama bunu o kadar olağanüstü bir şey gibi anlatıyorsun ki senin yerinde olmak isteyen kiradan kurtulmak isteyen o kadar çok insan var ki. Ama sen bunalıma giriyorsun kim evden çıkıp çarşı pazar geziyor korona da da sen sıkıldım deyip şikayet ediyorsun. Kaç aydır evdeyim ben. Burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen cidden takıntılısın canım mutsuzluğa odaklısın.

Aramız bozulsun gerginlik olsun istemiyorum sacma sebeplerden dolayi gerçekten fikirler icin tesekkur ederim ayarladigim zmn sizlede paylasirim odayi ins nasip olursa

Canım uygun fiyatlıda söyledik bunlar kalitesiz oluyor dedin.

Biraz oyle olablr evet takinti var babama çekmişim sikayet etme konusundada anneanneme cekmisim ins kurtulabilirim bunlardan en yakin zamanda hakli olabilirsin..
Tersine cevirmeye calisicam en basta kendim için

Valla belki abartıyorsunuz dersiniz ama benim başıma ağrı giriyor mavinin dertlerini okuyunca. Burada herkes derdini paylaştı konuştuk misler gibi ama bu başka bir olay ya kafam kazan oldu herkes istediğini buraya yazmakta özgür sonuçta ben artık görmezden gelme kararı aldım.

merhaba kızlar göğüs pompası alicam tek eksik o kaldı siz hangi markaları tercih ettiniz elektrikli mi iyi menuel mi bi o eksik
Ben mamajo aldım ama baby plustanda memnun olan çok. Avent falan çok pahalı aşar beni. Mochi yide çok övmüşler. Onun sistemi biraz farklı. Aklına yatarsa onada bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…