2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç sorma özelden de onun yüzünden kavga etmiştik o yine takmamıştı bizi biz gerildiğimiz ile kalmıştık

Var ya bir yemek yaparken of yoruldum vs diyorum. Onların kıyafetlerini yıkarken ütülerken hiç demedim hiç yorulmadım ya

Var ya bir yemek yaparken of yoruldum vs diyorum. Onların kıyafetlerini yıkarken ütülerken hiç demedim hiç yorulmadım ya
Bendeeee eşim diyor hatta sende bir ütü aşkı başladı, eskiden sevmezdin Salonun başköşesinde sürekli ütü yapıyorum sonra gidip gidip astıklarıma bakıyorum, terapi gibi

Krem falan sürsen işe yaramıyor mu kız
Yaramadı kuzus
Ay kıyamam kız bide çok şişse ne olacaktı karnın
Hiç bilmiyorum
Yok bebeğim ya sezeryan yeri değil her yeri

Oğlumu 39 civarı doğurdum. Kızımda çok yoğun çalışıyordum 37+3 de sancıyla hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğnelerle durdurdular 5 gün sonra doğurdum

K KurkmantoluS canım magnezyum adını yazdın mı. Valla bana bildirim gelmediği için taa sabh girmiştim bide şimdi. Baya birikmiş sayfa okuyamadım yazdıysan da görmedim
Baktım sonra adını unuttum tekrar yazmayı unuttum. Kısır bir döngü. Yattım şusn. Bak dersen kalkıyım
Ne yapim kendimi sevdirmeye çalışıyorum kaynanama gıcık oldum onun yüzünden benden nefret eden biri var bundan sonra kaynana övmek yok
Hah şöyle
Alıntıyida yapmıştım aynısını yazacaktim sero sen yazmışsın bende çok yasican kiz
Hepimiz hayırla yaşayalım çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…