Cok zor günler geçirmişsin canim Allah korusun kimsenin başına gelmesin olur da bizde de sarilik artarsa aklımda bulunsun cok şaşırdım gerçekten. Neysek fark edilmiş önlem alınmış.Tabi ya ben 3 ay neler cektm 17 ye kdr yukseldi 3 gun yogun bakmda kaldi gidp gelp bana bol bol emzir diyolr rh uyusmazligmz var sezrryan oldgmda ogrendm ignede vuran olmadi 72 saatmis biz 3 gun yeni dogan yogun bakimda kaldik taburcu olrken 13 lerde taburcu olduk izmire sevk ediceklerdi hem emzirme hem mama destegiyle bir tik indri 10 gun sonunda ama ne yasadm allah bliyor stresi cok kotu ya bsy olrsa korkusu snra bi esimn bi doktoe tanidigi bize dediki sutune bâkildimi bu cocugu sutun bu hale getiriyor hemen sut tahlili verdik sonuc bilirubin diye bi maddesi cok yuksek cock emdikce sarilik artiyor hemen kestm mamadevam ettm hatta 4.5 aylikti ek gdaya minik minik baslamstm
Tabi ki cok yıpratır canim kolay değil. Hem mama al hem de doktorunla konuş belki o test başta yapilirsa emzirme ihtimalin olur canim cok uzun sürmez herhlade test süresi.Aman cok.sukur ki olmmis benm.oglum babasinin kan grubunu aldi ben 0rh- esimde Arh+ oglumda babasinn kani bakalim kiz kime cekicek igne oldum bu sfer insallah emzirmek cok isterm ama bile bilede risk almaktn korkuyorm kan uysmazligi testim 2 defa tekrrlandi bu gebeligimde hatta 10. Haftada yapildi negatif cikti doktorm eger pozitif ciksaydi direk yuzume kurtaj dedi ya col zor bisey gercektn pskolojikman insan cok yipraniyor
Amin canim insallah tekrr yaptrcam zaten igne belki ise yarar da emzireblirimCok zor günler geçirmişsin canim Allah korusun kimsenin başına gelmesin olur da bizde de sarilik artarsa aklımda bulunsun cok şaşırdım gerçekten. Neysek fark edilmiş önlem alınmış.
Tabi ki cok yıpratır canim kolay değil. Hem mama al hem de doktorunla konuş belki o test başta yapilirsa emzirme ihtimalin olur canim cok uzun sürmez herhlade test süresi.
İnşallah canım ama benim çok samimi bir dostumun da bebeğiyle kan uyuşmazlığı vardı. Hatta esprisini yapmıştı 9 ay karnımda taşıdım ama kanı bile benden farklı diyeCanim test yaptrdik biz oglumda ozmn igne fln vurulmamiatim ben yilllardir hep pozitiftm kimlikte olsn gebelik basinda evlenrken kan her verdigimde pozitif cikiyordu sezeryan oldum gun doktor bama sen negatifsin dedi biz şok olduk annem babam kardeslerm herkes pozitif bide oglan sarilik oldu igne o an vurulmak aklimiza gelmedk ki zaman gecti dogumda ama bunda vuruldum insallah tekrar ayni seyler olmazda yoksa emzirmeyi cok isterim
Ben avent 125 ml aldım 2 tane canım
İnşallah canım ama benim çok samimi bir dostumun da bebeğiyle kan uyuşmazlığı vardı. Hatta esprisini yapmıştı 9 ay karnımda taşıdım ama kanı bile benden farklı diyeemzirmek sorun olduğunu ilk defa duydum bunu doktoruma soracağım.
Canım 6 gün sonra tekrar çağırdı o gün bakacak azalıyor mu diye . Muhtemelen artık her hafta çağırır kontrole . Bana da günlük 3 lt su içmeye devam et dediNasıl genetik bilmem annem de 1 tane bile yok benim heryerim mor mor çatladı
Merhaba bizim de 24. Haftada suyumuz azalmaya başladı sınıra yakındı hergün 1 bardak havuç suyu ve bol su içtim sonraki kontrolümüz 28. Haftadaydı ve suyumun arttığını söyledi doktor. Şuan hâlâ olması gerekenden azmış ama sınırda değil yeterli diyor inşallah giderek azalmazZaten bu haftalardan sonra normal şartlarda da bebeğin sıvısı azalırmış ama bizlerin suyu normalden az olunca daha çabuk biter Allah korusun. Doktorum su içmenin yararı var ama suyun artmasına direk etken değil dedi bu arada..
Havuç suyuna da hâlâ devam ediyorum bence suyumun artmasına yardımcı oldu.
canım bende hep internetten aldım . E bebekten de aldım , lcw den de . Bana sorarsan lcw ürünleri daha güzel . Açıklamalarında pamuk oranları yazıyor .% 100 pamuk olanlardan alabilirsin bence . E bebekten de çok güzel tulumlar aldım tabi . Koton bebek ürünlerini de bilinçsizce erken dönemlerde almıştım . Ama hiçbiri %100 pamuk değil
Bence bekle canım zaten 2 tane var şubat indirimin de alırsınBende iki tane lansinoh aldım da iki tane daha alayım dedim Browns ve Avent şuan indirimde değil Şubat'ı beklesem mı yoksa muadil Bir şey alsam mı diye düşündüm de 2 tane var bekleteyim tommie tipee dan umutluydum iki üç yorum hevesimi kırdı
Yaa öyle mi dediiEvet ya çok heycanlı:)) doktor 25inden sonra çantanızı arabaya koyun hazır olun dedi:) inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelir, teşekkür ederim :)
Bence de tutmuyor yaYok tatlım o genetik olayı herkeste tutmuyo benim annemin de çatlağı çok bende hiç olmadıbelki de o zamanlar krem sürseydi çatlamayacktı annem de ama bazıları sürse de çatlıyormuş kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum
Ben bundan aldım arkdsımın tavsıyesıyleKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Maşallah canım ❤ Ne güzel denk gelmiş o anın fotoğrafını verdi mi size deKontrolden çıktım. 2016gram kızım öyle güzel güldü ki doktor bile şaşırdı.31+3 gün. 2016gram 43cm. coraspirin 33 haftada bırakacağım. 7 Şubat nst gireceğim bizden durumlar böyle
Bende ilk defa duyuyorum söylediklerini bence kan gurubunun negatif olduğunu bilmediğinden olmus yoksa iğneler vurulup önlem alınıyorCanim test yaptrdik biz oglumda ozmn igne fln vurulmamiatim ben yilllardir hep pozitiftm kimlikte olsn gebelik basinda evlenrken kan her verdigimde pozitif cikiyordu sezeryan oldum gun doktor bama sen negatifsin dedi biz şok olduk annem babam kardeslerm herkes pozitif bide oglan sarilik oldu igne o an vurulmak aklimiza gelmedk ki zaman gecti dogumda ama bunda vuruldum insallah tekrar ayni seyler olmazda yoksa emzirmeyi cok isterim
Masallah resmi varmıKontrolden çıktım. 2016gram kızım öyle güzel güldü ki doktor bile şaşırdı.31+3 gün. 2016gram 43cm. coraspirin 33 haftada bırakacağım. 7 Şubat nst gireceğim bizden durumlar böyle
Yaa ilk defa duydum canım bizde kan uyusmazligi yok daha doğrusu eşim negatif ben pozitif oğlumda negatif olmus benimde oğlumun sarılığı uzun sürdü kac kere hastaneye gittik hiç bisey demedilerTabi ya ben 3 ay neler cektm 17 ye kdr yukseldi 3 gun yogun bakmda kaldi gidp gelp bana bol bol emzir diyolr rh uyusmazligmz var sezrryan oldgmda ogrendm ignede vuran olmadi 72 saatmis biz 3 gun yeni dogan yogun bakimda kaldik taburcu olrken 13 lerde taburcu olduk izmire sevk ediceklerdi hem emzirme hem mama destegiyle bir tik indri 10 gun sonunda ama ne yasadm allah bliyor stresi cok kotu ya bsy olrsa korkusu snra bi esimn bi doktoe tanidigi bize dediki sutune bâkildimi bu cocugu sutun bu hale getiriyor hemen sut tahlili verdik sonuc bilirubin diye bi maddesi cok yuksek cock emdikce sarilik artiyor hemen kestm mamadevam ettm hatta 4.5 aylikti ek gdaya minik minik baslamstm
Ben bundan aldım arkdsımın tavsıyesıyle
Baktım bisey yok cok sukur o koku nerden geldi acabaKuran okuyordum çiçeğim. Hatime niyetlendim de inşallah
Baktın mı
Maşallah canim gözün aydınKontrolden çıktım. 2016gram kızım öyle güzel güldü ki doktor bile şaşırdı.31+3 gün. 2016gram 43cm. coraspirin 33 haftada bırakacağım. 7 Şubat nst gireceğim bizden durumlar böyle
Arkadaşın bebek emerken içine gömülme sızdırma sorunu vs yaşamış mı canım müsait olduğunda sorar misin
Arkadaşın bebek emerken içine gömülme sızdırma sorunu vs
Hıc öyle bı sorunla karsılasmamıs antıkolık olanından mutlaka al dedi yanı o senın attıgın
Zaten banada hastanedkiler bisey drmedi ozmn ebeler gidp gelp bol.bol emzir diyolrdi bende emziriyodumYaa ilk defa duydum canım bizde kan uyusmazligi yok daha doğrusu eşim negatif ben pozitif oğlumda negatif olmus benimde oğlumun sarılığı uzun sürdü kac kere hastaneye gittik hiç bisey demediler
Ben o zaman araştırmıştım internette yaziyodu boyle bisey bazı annelerin sütude sarılık yaparmış hatta anne sutu sarılığı diye bişeydi yazanZaten banada hastanedkiler bisey drmedi ozmn ebeler gidp gelp bol.bol emzir diyolrdi bende emziriyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?