2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor günler geçirmişsin canim Allah korusun kimsenin başına gelmesin olur da bizde de sarilik artarsa aklımda bulunsun cok şaşırdım gerçekten. Neysek fark edilmiş önlem alınmış.
Tabi ki cok yıpratır canim kolay değil. Hem mama al hem de doktorunla konuş belki o test başta yapilirsa emzirme ihtimalin olur canim cok uzun sürmez herhlade test süresi.

Amin canim insallah tekrr yaptrcam zaten igne belki ise yarar da emzireblirim

İnşallah canım ama benim çok samimi bir dostumun da bebeğiyle kan uyuşmazlığı vardı. Hatta esprisini yapmıştı 9 ay karnımda taşıdım ama kanı bile benden farklı diye bebeğin sarıldığı 19 idi doktor bebeğin beyni etkilenebilir falan demişti çok uzun süre tedavi gördü. Ama emzirmek sorun olduğunu ilk defa duydum bunu doktoruma soracağım.

Ben avent 125 ml aldım 2 tane canım

Bende iki tane lansinoh aldım da iki tane daha alayım dedim Browns ve Avent şuan indirimde değil Şubat'ı beklesem mı yoksa muadil Bir şey alsam mı diye düşündüm de 2 tane var bekleteyim tommie tipee dan umutluydum iki üç yorum hevesimi kırdı

cok dogru demiş sor tabi canim ama benide bilgilendr benm yeni doktoruma randevum 25.de erken tarihte fln gidersen

Canım 6 gün sonra tekrar çağırdı o gün bakacak azalıyor mu diye . Muhtemelen artık her hafta çağırır kontrole . Bana da günlük 3 lt su içmeye devam et dedi

Büyükler için Bir şey diyemem de LC bebek ürünleri özellikle organik olanlar pamuk denilenler gerçekten çok güzel

Bence bekle canım zaten 2 tane var şubat indirimin de alırsın

Evet ya çok heycanlı:)) doktor 25inden sonra çantanızı arabaya koyun hazır olun dedi:) inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelir, teşekkür ederim :)
Yaa öyle mi dedii Ben de artık bu kontrolden sonra çantamı hazırlayayım diyorum aslında 1 ay önce hazırlayacaktım zor durdurlar ne gerek var diye
Bence de tutmuyor ya Ben o sürüp çatlayanlardanım mesela kısmet

Kontrolden çıktım. 2016gram kızım öyle güzel güldü ki doktor bile şaşırdı. 31+3 gün. 2016gram 43cm. coraspirin 33 haftada bırakacağım. 7 Şubat nst gireceğim bizden durumlar böyle
Maşallah canım ❤ Ne güzel denk gelmiş o anın fotoğrafını verdi mi size de

Bende ilk defa duyuyorum söylediklerini bence kan gurubunun negatif olduğunu bilmediğinden olmus yoksa iğneler vurulup önlem alınıyor

Yaa ilk defa duydum canım bizde kan uyusmazligi yok daha doğrusu eşim negatif ben pozitif oğlumda negatif olmus benimde oğlumun sarılığı uzun sürdü kac kere hastaneye gittik hiç bisey demediler

Kuran okuyordum çiçeğim. Hatime niyetlendim de inşallah

Baktın mı
Baktım bisey yok cok sukur o koku nerden geldi acaba ben domestosuda yumusaticiyida büyük aliyorum 4 kg olanlardan ikisinin rengide kırmızı acaba dedim döktüm farketmedim mi
Kontrolden çıktım. 2016gram kızım öyle güzel güldü ki doktor bile şaşırdı. 31+3 gün. 2016gram 43cm. coraspirin 33 haftada bırakacağım. 7 Şubat nst gireceğim bizden durumlar böyle
Maşallah canim gözün aydın

Yaa ilk defa duydum canım bizde kan uyusmazligi yok daha doğrusu eşim negatif ben pozitif oğlumda negatif olmus benimde oğlumun sarılığı uzun sürdü kac kere hastaneye gittik hiç bisey demediler
Zaten banada hastanedkiler bisey drmedi ozmn ebeler gidp gelp bol.bol emzir diyolrdi bende emziriyodum

Zaten banada hastanedkiler bisey drmedi ozmn ebeler gidp gelp bol.bol emzir diyolrdi bende emziriyodum
Ben o zaman araştırmıştım internette yaziyodu boyle bisey bazı annelerin sütude sarılık yaparmış hatta anne sutu sarılığı diye bişeydi yazan
Bende soruyum doktora gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…