İç zıbınları çok güzel kullananlar da memnundu ben ordan aldım memnun kalırım inşallah güzeller yaniCok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi
Hadi ya ay senin için heyecanlandım canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunabenimki de 40a kadar bekler mi diye düşünüyorum ilki beklemişti çünkü ama ikinciler erken oluyo diyolar hayırlısı sen de dikkat et kuzu kendine en ufak bi rahatsızlıkta git Ebru hanıma
Amin canımHadi ya ay senin için heyecanlandım canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunabenimki de 40a kadar bekler mi diye düşünüyorum ilki beklemişti çünkü ama ikinciler erken oluyo diyolar hayırlısı sen de dikkat et kuzu kendine en ufak bi rahatsızlıkta git Ebru hanıma
Nasıl genetik bilmem annem de 1 tane bile yok benim heryerim mor mor çatladıKıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Merhaba bizim de 24. Haftada suyumuz azalmaya başladı sınıra yakındı hergün 1 bardak havuç suyu ve bol su içtim sonraki kontrolümüz 28. Haftadaydı ve suyumun arttığını söyledi doktor. Şuan hâlâ olması gerekenden azmış ama sınırda değil yeterli diyor inşallah giderek azalmazKızlar bugün kontrolümüz vardı . 33+1 im . Nst de bir sorun yok şükür . Bebeğimde sağlıklı şükürler olsun .Ama amniyon sıvısında azalma varmış. Çok az değil ama takip edilmesi gerekiyor dedi . 6 gün sonra kontrole çağırdı tekrar . Aranızda var mı amniyon sıvısı düşük olan ne yaptılar bununla ilgili
Maşallah canımBen de bugün kontrole gittim, 32.haftaya başlıyorum bebiş 2 kg maşallah :) benim son günlerde vajinada ağrım oluyor, doktor bebeğin kafası kanala dönmüş, o baskı yapıyordur normaldir dedi. 2 hafta sonra bi daha gideceğim. Bi aksilik olmazsa da 8 mart doğum tarihimiz:)
Aramızda 1 gun var:) sezeryan mı olacaksın anlamadım neden 8 mart? BelırlendıBen de bugün kontrole gittim, 32.haftaya başlıyorum bebiş 2 kg maşallah :) benim son günlerde vajinada ağrım oluyor, doktor bebeğin kafası kanala dönmüş, o baskı yapıyordur normaldir dedi. 2 hafta sonra bi daha gideceğim. Bi aksilik olmazsa da 8 mart doğum tarihimiz:)
Evet ya çok heycanlı:)) doktor 25inden sonra çantanızı arabaya koyun hazır olun dedi:) inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelir, teşekkür ederim :)Maşallah canımDoğum tarihleri yavaş yavaş belli oluyor heyecan bastı beni Sağlıkla gelsin inşallah
Evet pıhtılaşma nedeniyle doktor direk sezaryen yapılacak dedi en başta:/ tarih olarak da ya 4 yada 8 mart olsun dedi, 39.hafta oluyor 8i. O zamana dek dayanabilirim inşallah :) şuan 31+6 oldumAramızda 1 gun var:) sezeryan mı olacaksın anlamadım neden 8 mart? Belırlendı
Yok tatlım o genetik olayı herkeste tutmuyo benim annemin de çatlağı çok bende hiç olmadıNasıl genetik bilmem annem de 1 tane bile yok benim heryerim mor mor çatladı
İnşallah sağlıkla al kucağına canımBen de bugün kontrole gittim, 32.haftaya başlıyorum bebiş 2 kg maşallah :) benim son günlerde vajinada ağrım oluyor, doktor bebeğin kafası kanala dönmüş, o baskı yapıyordur normaldir dedi. 2 hafta sonra bi daha gideceğim. Bi aksilik olmazsa da 8 mart doğum tarihimiz:)
Allahım yardm etsnn hepmze son haftalarmz böyle geçeçck demkki12 buçuk da da ben kalktım 6 buçuk oldu saat ağrıdan uyumadım napalım yapacak bir şey yok canım
Aynen bende de oluyor kuzuKalp çarpıntısı nefes darlığı bende de oluyor canım kansızlığa bağlıymış
Ben de dusunuyodum ama bir ara ebebekte iyi bi indirim olmustu onda aventin tanesi 43 liraya dusunce ondan almistim ama buna da iyi diyolar yorumlar guzelKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Ben alcaktım bundan hatta sipariş de vermiştim sonra iptal ettim. Yorumların bir kısmında sızdırma yapıyor demişler bir kısmı da bebek çok çekince ucu yapışıyor çıkarıp düzeltmek gerekiyor demiş. Philips aventin yorumları daha iyiydi ben o yüzden avent aldımKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Bitti de çıkarmadım daha çıkarcam yoruldumKaç dk var bitmedine
Aynen bende de oluyor kuzu
Ben de dusunuyodum ama bir ara ebebekte iyi bi indirim olmustu onda aventin tanesi 43 liraya dusunce ondan almistim ama buna da iyi diyolar yorumlar guzel
Havuç suyu bide armut demişti kızlar canım doktoruna sor bakalimKızlar bugün kontrolümüz vardı . 33+1 im . Nst de bir sorun yok şükür . Bebeğimde sağlıklı şükürler olsun .Ama amniyon sıvısında azalma varmış. Çok az değil ama takip edilmesi gerekiyor dedi . 6 gün sonra kontrole çağırdı tekrar . Aranızda var mı amniyon sıvısı düşük olan ne yaptılar bununla ilgili
E bebegin bazi ürünlerinin kalıbı kucuk ama kalitesi güzel canım yorumlara bakarak alCok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi
Belki boşa masraf olur diye Avent aldım 1 tane ama gerek olursa sonrasında bu markadan devam edeceğim sanırım yorumları çok iyi özellikle kolik bebeklerdeKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?