2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İç zıbınları çok güzel kullananlar da memnundu ben ordan aldım memnun kalırım inşallah güzeller yani

Amin canım hepimize hayırlı doğumlar etsin inşallah

Yine çok konuşulmuş yetişemedim biberon kaynatma muhabbeti vardı sanırım gerilerde. Ben mamajoo sterilizatör aldım azcık pahalı ama pratik olur diye düşündüm. Dün de e bebekten philips avent yenidoğan biberon seti aldım tommee tippee almıştım onu iptal ettim. Emzikleri ve biberonları doğuma yakın bu makineye koyup steril edicem inşallah.

Kıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Nasıl genetik bilmem annem de 1 tane bile yok benim heryerim mor mor çatladı
Merhaba bizim de 24. Haftada suyumuz azalmaya başladı sınıra yakındı hergün 1 bardak havuç suyu ve bol su içtim sonraki kontrolümüz 28. Haftadaydı ve suyumun arttığını söyledi doktor. Şuan hâlâ olması gerekenden azmış ama sınırda değil yeterli diyor inşallah giderek azalmaz Zaten bu haftalardan sonra normal şartlarda da bebeğin sıvısı azalırmış ama bizlerin suyu normalden az olunca daha çabuk biter Allah korusun. Doktorum su içmenin yararı var ama suyun artmasına direk etken değil dedi bu arada..
Havuç suyuna da hâlâ devam ediyorum bence suyumun artmasına yardımcı oldu.

Maşallah canım Doğum tarihleri yavaş yavaş belli oluyor heyecan bastı beni Sağlıkla gelsin inşallah

Aramızda 1 gun var:) sezeryan mı olacaksın anlamadım neden 8 mart? Belırlendı

Maşallah canım Doğum tarihleri yavaş yavaş belli oluyor heyecan bastı beni Sağlıkla gelsin inşallah
Evet ya çok heycanlı:)) doktor 25inden sonra çantanızı arabaya koyun hazır olun dedi:) inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelir, teşekkür ederim :)
Aramızda 1 gun var:) sezeryan mı olacaksın anlamadım neden 8 mart? Belırlendı
Evet pıhtılaşma nedeniyle doktor direk sezaryen yapılacak dedi en başta:/ tarih olarak da ya 4 yada 8 mart olsun dedi, 39.hafta oluyor 8i. O zamana dek dayanabilirim inşallah :) şuan 31+6 oldum

Nasıl genetik bilmem annem de 1 tane bile yok benim heryerim mor mor çatladı
Yok tatlım o genetik olayı herkeste tutmuyo benim annemin de çatlağı çok bende hiç olmadı belki de o zamanlar krem sürseydi çatlamayacktı annem de ama bazıları sürse de çatlıyormuş kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum

İnşallah sağlıkla al kucağına canım

Kizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama

Eklentiler

• Screenshot_20210116-145128.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 26
Kalp çarpıntısı nefes darlığı bende de oluyor canım kansızlığa bağlıymış
Aynen bende de oluyor kuzu
Kizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Ben de dusunuyodum ama bir ara ebebekte iyi bi indirim olmustu onda aventin tanesi 43 liraya dusunce ondan almistim ama buna da iyi diyolar yorumlar guzel

Ben alcaktım bundan hatta sipariş de vermiştim sonra iptal ettim. Yorumların bir kısmında sızdırma yapıyor demişler bir kısmı da bebek çok çekince ucu yapışıyor çıkarıp düzeltmek gerekiyor demiş. Philips aventin yorumları daha iyiydi ben o yüzden avent aldım

Aynen bende de oluyor kuzu

Ben de dusunuyodum ama bir ara ebebekte iyi bi indirim olmustu onda aventin tanesi 43 liraya dusunce ondan almistim ama buna da iyi diyolar yorumlar guzel

Ben o indirimi sonra alırım diye kaçırdım şimdi yok Şubat'ı mı beklesem diyorum ama çünkü o zaman da iyi oluyor indirim de bizimkilerin durumu malum ne zaman gelecekleri belli değil

I Interrex evet bende o yorumlari okudum o yüzden kararsız kaldım belki kullanmış olan vardır fikir verir diye

Havuç suyu bide armut demişti kızlar canım doktoruna sor bakalim
E bebegin bazi ürünlerinin kalıbı kucuk ama kalitesi güzel canım yorumlara bakarak al

Belki boşa masraf olur diye Avent aldım 1 tane ama gerek olursa sonrasında bu markadan devam edeceğim sanırım yorumları çok iyi özellikle kolik bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…