- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Niye mama veriyosun canım direk onu anlamadım su vermenede gerek yok zaten anne sütüyle da değer mamalar
Teşekkür ederim çiçeğim
O zaman bence bulaşık makinasında 15 dk 55-60 derece de yıkayak olmaz mı
Çarpıntı oluyor canım bende de sık sık
Tamam canım bakayım ne yazıyor
Niye direk mama veriyon kız
Kizlarr esimle rh uyusşmazligindan dolyi benim sutum direk sarilik yapiyorr negatif olan benim esim.pozitif sutum bozukNeden direk mama diye düşündün? Su 6 aya kadar verilmiyor dıye biliyorum
Canım ben de de kan uyuşmazlığı var hatta ablamda da vardi iki bebeğini de emzirdi 2 yaşına kadar ve en başta sariliklari hafif geçirdi bebekler ilk kez duydum söylediğini.Kizlarr esimle rh uyusşmazligindan dolyi benim sutum direk sarilik yapiyorr negatif olan benim esim.pozitif sutum bozuko yuzden direk mama vericem
Ya bende ne zamandr bunu sorucam hep unutuyorum kullanip memnun kalan varmi bende alsam diye dusundum biberon kullanicam mecbur gaz derdimz olmasn insallahKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Ben avent 125 ml aldım 2 tane canımKizlar geçen kimle konuşmustuk bu ikisi 100 almış olan var mıydı yorumlar iyi gibi duruyor ama
Benm sutume tahlil yapildi canim oglumda 3 ay sarilik gecmedi rh uyusmazligindan dolayi bebek emdikce sarilik yukseliyorCanım ben de de kan uyuşmazlığı var hatta ablamda da vardi iki bebeğini de emzirdi 2 yaşına kadar ve en başta sariliklari hafif geçirdi bebekler ilk kez duydum söylediğini.
Kuran okuyordum çiçeğim. Hatime niyetlendim de inşallahSero başkan nerdesnn gıııı
Baktın mıBitti de çıkarmadım daha çıkarcam yoruldum
Bizimkiler süprüüüz diyebilecegi icin sanki erken alsan daha iyi gibiBen o indirimi sonra alırım diye kaçırdım şimdi yok Şubat'ı mı beklesem diyorum ama çünkü o zaman da iyi oluyor indirim de bizimkilerin durumu malum ne zaman gelecekleri belli değil
@Interrex evet bende o yorumlari okudum o yüzden kararsız kaldım belki kullanmış olan vardır fikir verir diye
Kiz yasak yok mu ordaŞükürler olsun sonunda buraya kar yagdi 1 saat indik oynadik 4 sene oldu nasl ozlemisizzz btn aprtman 18 daire coluk cocuk herkes indi valla
Ay ilk kez duydum ya demek sütü bile etkiliyormus benim de aklımda olsun. Peki sende ilkinde oldu diye ikincide de kesin olur muymuş acaba başta denesen mi yada direkt tahlil de yaptırılabilir aslında.Benm sutume tahlil yapildi canim oglumda 3 ay sarilik gecmedi rh uyusmazligindan dolayi bebek emdikce sarilik yukseliyor
Ablanin cocuklari buyuk ihtimal ablan ile ayni kan grubuna sahip oldugu icin emzirebilmistirCanım ben de de kan uyuşmazlığı var hatta ablamda da vardi iki bebeğini de emzirdi 2 yaşına kadar ve en başta sariliklari hafif geçirdi bebekler ilk kez duydum söylediğini.
Canım inşallah 37 ye kadar çok düşmez. Bana hiç bir şey söylemedi doktorum. Yani yorulmamakla ilgili zaten günlük ev işleri sadece. Temizlik yapacaktık bekleyim bari bende. Yavrum sağlıkla gelsinde inşallah sonra temizlenirAhh cnm benim 28.haftada suyum sınırda dedi dopplere girdim 10 cm cikti ite kaka 33.haftaua girdik ama gecen sali doktora sordum suyun marta kadar dayanmayacigini söyledi erken doğum riski olduğunu sürekli evde yatıyorum is yapmıyorum yorgunluk erken dogumu tetikler dedi su bittiği anda şubatta alirim bebegi diyo cok korkuyorum havuç suyunu sormadım ama normal icme suyuyla artmayacagini söyledi
İlk defa böyle bişey duyuyorum canım. Kan uyuşmazlığının iğnesi falan oluyor. Çocuğunu da bol bol emzirme gerekiyor sarılık olmasın diye bne öyle biliyorum hatta hiç aç kalmasın diye gerekirse mma takviyesi yapılıyor. Sana kim dedi bunu?Kizlarr esimle rh uyusşmazligindan dolyi benim sutum direk sarilik yapiyorr negatif olan benim esim.pozitif sutum bozuko yuzden direk mama vericem
Olabilir canim her ikiside ablamın kan grubuydu aralarında uyuşmazlık yoktu hatırlıyorum.Ablanin cocuklari buyuk ihtimal ablan ile ayni kan grubuna sahip oldugu icin emzirebilmistir
Ben de hic emmemisim mamayla buyumusumKizlarr esimle rh uyusşmazligindan dolyi benim sutum direk sarilik yapiyorr negatif olan benim esim.pozitif sutum bozuko yuzden direk mama vericem
Tabi ya ben 3 ay neler cektm 17 ye kdr yukseldi 3 gun yogun bakmda kaldi gidp gelp bana bol bol emzir diyolr rh uyusmazligmz var sezrryan oldgmda ogrendm ignede vuran olmadi 72 saatmis biz 3 gun yeni dogan yogun bakimda kaldik taburcu olrken 13 lerde taburcu olduk izmire sevk ediceklerdi hem emzirme hem mama destegiyle bir tik indri 10 gun sonunda ama ne yasadm allah bliyor stresi cok kotu ya bsy olrsa korkusu snra bi esimn bi doktoe tanidigi bize dediki sutune bâkildimi bu cocugu sutun bu hale getiriyor hemen sut tahlili verdik sonuc bilirubin diye bi maddesi cok yuksek cock emdikce sarilik artiyor hemen kestm mamadevam ettm hatta 4.5 aylikti ek gdaya minik minik baslamstmAy ilk kez duydum ya demek sütü bile etkiliyormus benim de aklımda olsun. Peki sende ilkinde oldu diye ikincide de kesin olur muymuş acaba başta denesen mi yada direkt tahlil de yaptırılabilir aslında.
Aman cok.sukur ki olmmis benm.oglum babasinin kan grubunu aldi ben 0rh- esimde Arh+ oglumda babasinn kani bakalim kiz kime cekicek igne oldum bu sfer insallah emzirmek cok isterm ama bile bilede risk almaktn korkuyorm kan uysmazligi testim 2 defa tekrrlandi bu gebeligimde hatta 10. Haftada yapildi negatif cikti doktorm eger pozitif ciksaydi direk yuzume kurtaj dedi ya col zor bisey gercektn pskolojikman insan cok yipraniyorOlabilir canim her ikiside ablamın kan grubuydu aralarında uyuşmazlık yoktu hatırlıyorum.
Canim test yaptrdik biz oglumda ozmn igne fln vurulmamiatim ben yilllardir hep pozitiftm kimlikte olsn gebelik basinda evlenrken kan her verdigimde pozitif cikiyordu sezeryan oldum gun doktor bama sen negatifsin dedi biz şok olduk annem babam kardeslerm herkes pozitif bide oglan sarilik oldu igne o an vurulmak aklimiza gelmedk ki zaman gecti dogumda ama bunda vuruldum insallah tekrar ayni seyler olmazda yoksa emzirmeyi cok isterimİlk defa böyle bişey duyuyorum canım. Kan uyuşmazlığının iğnesi falan oluyor. Çocuğunu da bol bol emzirme gerekiyor sarılık olmasın diye bne öyle biliyorum hatta hiç aç kalmasın diye gerekirse mma takviyesi yapılıyor. Sana kim dedi bunu?
canım bende hep internetten aldım . E bebekten de aldım , lcw den de . Bana sorarsan lcw ürünleri daha güzel . Açıklamalarında pamuk oranları yazıyor .% 100 pamuk olanlardan alabilirsin bence . E bebekten de çok güzel tulumlar aldım tabi . Koton bebek ürünlerini de bilinçsizce erken dönemlerde almıştım . Ama hiçbiri %100 pamuk değilCok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi
Tamam canım teşekkür ederim .bende havucun şeker oranının bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum şimdi okudum internetten de . Doktoruma ulaştıktan sonra duruma göre kullanıcamCanım bende de şeker olduğundan diyetisyene gidiyorum . Benim diyetisyen havucu sadece salatanın içinde yememe müsaade ediyor tek bile yeme diyor şeker içeriğinden dolayı . Doktoruna danış öyle iç kızların dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?