2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benm sutume tahlil yapildi canim oglumda 3 ay sarilik gecmedi rh uyusmazligindan dolayi bebek emdikce sarilik yukseliyor
çok şaşırdım bunu duyduğuma. Bizde de kan uyuşmazlığı var. İlk bebeğim olacak. Doktor doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bana iğne yapılacağını söyledi. Bundan ibaret sanıyordum Aklımda bulunsun,önemli bir bilgi vermişsiniz.

Not: Buraya geçilmiş olmasına çok sevindim. Özel mesaj kısmını takip etmesi çok güçtü, bu nedenle yazamıyordum da. Çok iyi olmuş, aklınıza sağlık.

İnstagramda özel ölçü siparişi alan bir sayfaya diktir canım

Olcuye ozel dikim yaptiricaksin o zaman canim

evet zararlı diye çok alternatif denedim ama hiçbiri onun gibi temizleyemez. Elimdeki kokusuna bayılırım koklar dururum
Domestosun fısfıslı köpük versiyonu var. Ben yeni keşfettim. Normal domestos kadar keskin olmuyor, arındırması çok daha kolay. Bu nedenle zararı daha azdır diye düşünüyorum, ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Kızlar. Hastanede ilk gün fotoğraf çekimi vs yaptıracaksanız hangi kıyafeti giydireceksiniz bebeğinize. Eğer sorun olmazsa atabilir misiniz
Daha tam karar veremedim ama bunlardan biri olacak canım. İkisinide götüreceğim. Hatta en az 3 tane götürün diyorlar.

Eklentiler

• 20210116_211307.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 20210116_211319.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51

Eklentiler

• Screenshot_20210116-212448_Instagram.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar. Hastanede ilk gün fotoğraf çekimi vs yaptıracaksanız hangi kıyafeti giydireceksiniz bebeğinize. Eğer sorun olmazsa atabilir misiniz
Hastanede çekim yaptirmicam eve gelince ya kendim ya bi fotoğrafcı bi tane kucuk bisey diktirdim onu giydircem yenidoğan çekimleri oluyo ya bu tarz şeylerle

Eklentiler

• IMG-20210116-WA0008.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 59
Serocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.

Eklentiler

• 20201119_182318.webp
    26 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…