- 21 Temmuz 2011
- 444
- 1.518
- 313
çok şaşırdım bunu duyduğuma. Bizde de kan uyuşmazlığı var. İlk bebeğim olacak. Doktor doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bana iğne yapılacağını söyledi. Bundan ibaret sanıyordumBenm sutume tahlil yapildi canim oglumda 3 ay sarilik gecmedi rh uyusmazligindan dolayi bebek emdikce sarilik yukseliyor
İnstagramda özel ölçü siparişi alan bir sayfaya diktir canımBen de hep böyle alakasız şekilde ortaya dalıyorum konudan bağımsız ama bişey sormam lazımben yoyko park yatak almıştım yatağın ölçüleri 116x76x77.
Bunun içine de kraft visco yatak aldım ölçüsü 70x110.
Yanlarda boşluklar kalacak sanırım. O yüzden kenar koruyucu alayım dedim ama onların ölçüsü de 60x120 - 70x130 veya 80x140. Napayım şimdi ben
Olcuye ozel dikim yaptiricaksin o zaman canimBen de hep böyle alakasız şekilde ortaya dalıyorum konudan bağımsız ama bişey sormam lazımben yoyko park yatak almıştım yatağın ölçüleri 116x76x77.
Bunun içine de kraft visco yatak aldım ölçüsü 70x110.
Yanlarda boşluklar kalacak sanırım. O yüzden kenar koruyucu alayım dedim ama onların ölçüsü de 60x120 - 70x130 veya 80x140. Napayım şimdi ben
Domestosun fısfıslı köpük versiyonu var. Ben yeni keşfettim. Normal domestos kadar keskin olmuyor, arındırması çok daha kolay. Bu nedenle zararı daha azdır diye düşünüyorum, ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.evet zararlı diye çok alternatif denedim ama hiçbiri onun gibi temizleyemez. Elimdeki kokusuna bayılırım koklar dururum
Sade ve şık. En sevdiğimmmmKaldırdığım için ekran görüntüsünü paylaşıyorum
Oyy maşallah ya yerim o gülüşü
Aynen öyle canımNasip ya demek ki olacağı varsa oluyo
Daha tam karar veremedim ama bunlardan biri olacak canım. İkisinide götüreceğim. Hatta en az 3 tane götürün diyorlar.Kızlar. Hastanede ilk gün fotoğraf çekimi vs yaptıracaksanız hangi kıyafeti giydireceksiniz bebeğinize. Eğer sorun olmazsa atabilir misiniz
Bunlarda çok güzelmişDaha tam karar veremedim ama bunlardan biri olacak canım. İkisinide götüreceğim. Hatta en az 3 tane götürün diyorlar.
Olmaz canım hep oynardık ah ahAynen kim bayırın tepesine çıkıyorsa Ömer çığlık atıyor beni al diyeeğlenmekten pestili çıktı eve gelir gelmez uyudu. Bundan sonrası hasta olmasın diye dua etmek..
soldaki kitikate bizdede varDaha tam karar veremedim ama bunlardan biri olacak canım. İkisinide götüreceğim. Hatta en az 3 tane götürün diyorlar.
Evet en az 3 4 takim koyun cantanizaDaha tam karar veremedim ama bunlardan biri olacak canım. İkisinide götüreceğim. Hatta en az 3 tane götürün diyorlar.
Konusunda yazalım bebisAa grup ne kdr sessizz
Ne ağrısı oldu canımSelam kizlar dun gece annemler geldi dogumda yanimda olcaklar hic bakamadm yazdiklariniza okuycam arada girip. Gece cok agrilarm oldu surekli uyandm doguma kdr boyle olmasa bari
İnstagramda özel ölçü siparişi alan bir sayfaya diktir canım
Bana yine masraf çıktıOlcuye ozel dikim yaptiricaksin o zaman canim
Hastanede çekim yaptirmicam eve gelince ya kendim ya bi fotoğrafcı bi tane kucuk bisey diktirdim onu giydircem yenidoğan çekimleri oluyo ya bu tarz şeylerleKızlar. Hastanede ilk gün fotoğraf çekimi vs yaptıracaksanız hangi kıyafeti giydireceksiniz bebeğinize. Eğer sorun olmazsa atabilir misiniz
Acep bundan mı örsemHastanede çekim yaptirmicam eve gelince ya kendim ya bi fotoğrafcı bi tane kucuk bisey diktirdim onu giydircem yenidoğan çekimleri oluyo ya bu tarz şeylerle
Oh iyi yapmissin canim bende biraZ karla oynayinca usudm eve gelince uyudum soguk vurunca ev sicak kedi gbi mayiştim resmenKonusunda yazalım bebis
Yemek yedik mutfağı topladım azcik ardayla oyna biraz uyumuşum oh mis
Oy cok tatli evde cekim yaptrrsan icine bisey giydirme oyle cekim yapiyolr yaHastanede çekim yaptirmicam eve gelince ya kendim ya bi fotoğrafcı bi tane kucuk bisey diktirdim onu giydircem yenidoğan çekimleri oluyo ya bu tarz şeylerle
Serocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.Kızlar. Hastanede ilk gün fotoğraf çekimi vs yaptıracaksanız hangi kıyafeti giydireceksiniz bebeğinize. Eğer sorun olmazsa atabilir misiniz
Varsa marifetin ör benim yokAcep bundan mı örsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?