- 30 Ocak 2015
- 19.979
- 29.402
- 798
- 30
Evet canım içine bisey giydirmicemOy cok tatli evde cekim yaptrrsan icine bisey giydirme oyle cekim yapiyolr ya
Bende kaymak istiyorum yaaaBurada bir kar var harikaÖmeri yıkayıp dışarı attık saatlerdir dışarıdayız inşallah hasta olmaz. Ama çok eğlenceliydi evin yanında bayır yol var eşim, komşular aldılar poşetleri kaydılar çok eğlenceliydi ya çok şükür sonunda karı gördük
60 120 yok mu canım hiç varsa oyle alBen de hep böyle alakasız şekilde ortaya dalıyorum konudan bağımsız ama bişey sormam lazımben yoyko park yatak almıştım yatağın ölçüleri 116x76x77.
Bunun içine de kraft visco yatak aldım ölçüsü 70x110.
Yanlarda boşluklar kalacak sanırım. O yüzden kenar koruyucu alayım dedim ama onların ölçüsü de 60x120 - 70x130 veya 80x140. Napayım şimdi ben
Benim var evde weewell ilkinde çokta kullanmadım açıkçasıKızlar sterilazatör aldınız mı benim en çok kullandığım üründü ancak artık kullanılacak durumda değil. Tutumlu anne de buldum 100 TL civarı avent marka teklif verdim bakalım Akçam herhalde
Çok guzelBana yine masraf çıktı
Az önce de istagramdan banynest aldım yuvarlak. Oyuncak aparatı da var. Oyun halısı almam sanırım
15 20 dakka anca uyudum ama yetti cok sukur tekmeler.uyandirdi beniOh iyi yapmissin canim bende biraZ karla oynayinca usudm eve gelince uyudum soguk vurunca ev sicak kedi gbi mayiştim resmen
Ahh denizSerocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.
Oy kuzum dun gecede ben oyle oldum ya gece 3 gbi tekmeyle uyandim cok hareketliydi ondan snra su saat oldu minik minik kilirtilar var byuk ihtimal yine sirt dondu gobegimde dogruBende kaymak istiyorum yaaa
60 120 yok mu canım hiç varsa oyle al
Benim var evde weewell ilkinde çokta kullanmadım açıkçası
Çok guzelgüle güle kullansin
15 20 dakka anca uyudum ama yetti cok sukur tekmeler.uyandirdi beni
Bayıldım bembeyazzz .. sağlıcakla kullanınKaldırdığım için ekran görüntüsünü paylaşıyorum
Bacak kaşık ağrısı falan mi ?Selam kizlar dun gece annemler geldi dogumda yanimda olcaklar hic bakamadm yazdiklariniza okuycam arada girip. Gece cok agrilarm oldu surekli uyandm doguma kdr boyle olmasa bari
Çok teşekkürlerBayıldım bembeyazzz .. sağlıcakla kullanın
Benimde randevum.25 inde canim.komsum yasamis canlı tanık anlattığında ben şok.oldum 2 çocuğu var ikisinde de emzirdikçe sarılığı artmış şaşırtıcı .cok dogru demiş sor tabi canim ama benide bilgilendr benm yeni doktoruma randevum 25.de erken tarihte fln gidersen
Ben 1 den önce uyursam kurulmuş saat gibi 4 gibi uyanıyor en az 6 ya kadar yatakta dönüp duruyorum.vücudumuz uyku düzensizliğine alışıyor doğum sonrasına hazırlıkSu saatlerde uyku basıyor sonra 1 den sonra bıçak keser gb kesiliyor dogum stresi mi oluyor anlamadım. Dün gece inat ettim yataktan çıkmadım uyudum.sonrasizlerde durum.nasil.kizlar.
Evet ya. Ama nakış yaptıramadım işte. Kendim denedim. Berbat olduSerocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.
BekliyorumVarsa marifetin ör benim yokinstada var cok güzel.model kız icin gormustum dur kız bulup atıyım sana
Ah kiyamam ya keske boyle biseu yasanmasa kimse istemez ama yapicak bisey yok malesefBenimde randevum.25 inde canim.komsum yasamis canlı tanık anlattığında ben şok.oldum 2 çocuğu var ikisinde de emzirdikçe sarılığı artmış şaşırtıcı .
Kay anamBende kaymak istiyorum yaaa
60 120 yok mu canım hiç varsa oyle al
Benim var evde weewell ilkinde çokta kullanmadım açıkçası
Çok guzelgüle güle kullansin
15 20 dakka anca uyudum ama yetti cok sukur tekmeler.uyandirdi beni
Yaa düzeltilecek bisey mi kuzum götürsen yapan bir yere bulurlar belki bir çözümEvet ya. Ama nakış yaptıramadım işte. Kendim denedim. Berbat oldu
Bekliyorum
Tmm kuzum saol.M Melekogretmencnn canım magnezyum um adı efermag miş
BCanım götürdğm 7-8 yere sordum. Küçük yazı olduğu için bizim makinamız yapamaz dedi hepsiY
Yaa düzeltilecek bisey mi kuzum götürsen yapan bir yere bulurlar belki bir çözüm
Kramp öı kuzuKızlar lavaboya kalktım yataktan sağ bacağıma basamıyorum.Kalçama çok fena bir ağrı saplanıyor
Evet kramp ne anlama geliyor ki daha önce hiç olmadı bende böyle birşeyBCanım götürdğm 7-8 yere sordum. Küçük yazı olduğu için bizim makinamız yapamaz dedi hepsi
Kramp öı kuzu
Ben de öyle düşündüm aslında 120 olan kısım uzun gelecek 60 olan kısım kısa. 120'yi katlayarak diğer taraftaki eksikliği kapatmaya çalışabilirim heralde60 120 yok mu canım hiç varsa oyle al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?