2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kaymak istiyorum yaaa
60 120 yok mu canım hiç varsa oyle al
Kızlar sterilazatör aldınız mı benim en çok kullandığım üründü ancak artık kullanılacak durumda değil. Tutumlu anne de buldum 100 TL civarı avent marka teklif verdim bakalım Akçam herhalde
Benim var evde weewell ilkinde çokta kullanmadım açıkçası
Bana yine masraf çıktı

Az önce de istagramdan banynest aldım yuvarlak. Oyuncak aparatı da var. Oyun halısı almam sanırım
Çok guzel güle güle kullansin
Oh iyi yapmissin canim bende biraZ karla oynayinca usudm eve gelince uyudum soguk vurunca ev sicak kedi gbi mayiştim resmen
15 20 dakka anca uyudum ama yetti cok sukur tekmeler.uyandirdi beni

Oy kuzum dun gecede ben oyle oldum ya gece 3 gbi tekmeyle uyandim cok hareketliydi ondan snra su saat oldu minik minik kilirtilar var byuk ihtimal yine sirt dondu gobegimde dogru

Su saatlerde uyku basıyor sonra 1 den sonra bıçak keser gb kesiliyor dogum stresi mi oluyor anlamadım. Dün gece inat ettim yataktan çıkmadım uyudum.sonra sizlerde durum.nasil.kizlar.

cok dogru demiş sor tabi canim ama benide bilgilendr benm yeni doktoruma randevum 25.de erken tarihte fln gidersen
Benimde randevum.25 inde canim.komsum yasamis canlı tanık anlattığında ben şok.oldum 2 çocuğu var ikisinde de emzirdikçe sarılığı artmış şaşırtıcı .

Su saatlerde uyku basıyor sonra 1 den sonra bıçak keser gb kesiliyor dogum stresi mi oluyor anlamadım. Dün gece inat ettim yataktan çıkmadım uyudum.sonra sizlerde durum.nasil.kizlar.
Ben 1 den önce uyursam kurulmuş saat gibi 4 gibi uyanıyor en az 6 ya kadar yatakta dönüp duruyorum.vücudumuz uyku düzensizliğine alışıyor doğum sonrasına hazırlık

Serocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.
Evet ya. Ama nakış yaptıramadım işte. Kendim denedim. Berbat oldu
Varsa marifetin ör benim yokinstada var cok güzel.model kız icin gormustum dur kız bulup atıyım sana
Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…