- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Kuzum magnezyum eksikliğinden diyor doktorlar. Bi ara bende öyleydim çok canım yanıyordu doktor magnezyum vermişti çok şükür geçmişti ağrılarEvet kramp ne anlama geliyor ki daha önce hiç olmadı bende böyle birşey
Ahahah bende bakıyorum valla merak ediyorumTemsili ben
Oy kuzum dun gecede ben oyle oldum ya gece 3 gbi tekmeyle uyandim cok hareketliydi ondan snra su saat oldu minik minik kilirtilar var byuk ihtimal yine sirt dondu gobegimde dogru
Bende sabaha kadar dönüyorum ordan orayaSu saatlerde uyku basıyor sonra 1 den sonra bıçak keser gb kesiliyor dogum stresi mi oluyor anlamadım. Dün gece inat ettim yataktan çıkmadım uyudum.sonrasizlerde durum.nasil.kizlar.
Ay dur seni etiketleyip paylasiyimEvet ya. Ama nakış yaptıramadım işte. Kendim denedim. Berbat oldu
Bekliyorum
Bisey olmazsa çocuğa kayiyimKay anam
Kramp girmiş canım kalk yürü evin içinde geçer yürüdükçeKızlar lavaboya kalktım yataktan sağ bacağıma basamıyorum.Kalçama çok fena bir ağrı saplanıyor
Hadi gariBende sabaha kadar dönüyorum ordan oraya
Ay dur seni etiketleyip paylasiyim
Bisey olmazsa çocuğa kayiyim
Kramp girmiş canım kalk yürü evin içinde geçer yürüdükçe
Magnezyum varsa ic hemen iyi gelirKızlar lavaboya kalktım yataktan sağ bacağıma basamıyorum.Kalçama çok fena bir ağrı saplanıyor
Canım magnezyum iç. Bide evde varsa maden suyu iç. İyi gelir inşallah. Ben hergün yaşıom o ağrıyı.Kızlar lavaboya kalktım yataktan sağ bacağıma basamıyorum.Kalçama çok fena bir ağrı saplanıyor
İnstagramım yokki
Mesaja geç cevap verdim ama bazı bebekler hastahanedeyken pişik oluyormuş süren varmış yani ondan koydum bendeBenim doktorum hiç şakaka makak demiyor. İyiyse iyi diyor. Sorun varsa sorun var diyor. Sorun yok demiş bence takılma canım
Misafir mi vardı kuzu
Abooow
Aa pişik kremi aklıma gelmemişti. Gerekir mi diyorsun
Mantıklı doğru diyorsun sıcak suda bekletip yıkarım olmadıCanım kaynatipta saatlerce kaynatmicaksiniz ki o zaman sıcak suyun icine at önce elinde yıka sicak suda beklesin
Ayy heveslendımm ben de anneme ördüreyun dogduklarında gıyedırır paylaşırız
Kuzum magnezyum eksikliğinden diyor doktorlar. Bi ara bende öyleydim çok canım yanıyordu doktor magnezyum vermişti çok şükür geçmişti ağrılar
Ahahah bende bakıyorum valla merak ediyorum
Bende sabaha kadar dönüyorum ordan oraya
Ay dur seni etiketleyip paylasiyim
Bisey olmazsa çocuğa kayiyim
Kramp girmiş canım kalk yürü evin içinde geçer yürüdükçe
Magnezyum varsa ic hemen iyi gelir
Magnezyum vermedi doktorum kabak çekirdeği ve soda önerdi hergün onlardan yiyorum içiyorum daha önce başıma gelmemişti böylemi oluyormuş yahu korktum birden bende.Tamam kızlar sağolun yarın doktorumu arayayımCnm
Canım magnezyum iç. Bide evde varsa maden suyu iç. İyi gelir inşallah. Ben hergün yaşıom o ağrıyı.
Tamam canım. Bende ekledim her ihtimale karşıMesaja geç cevap verdim ama bazı bebekler hastahanedeyken pişik oluyormuş süren varmış yani ondan koydum bende
Buda güzel
Ordur kız cok tatli oluyolarAyy heveslendımm ben de anneme ördüreyun dogduklarında gıyedırır paylaşırız
Cok güzel dimi ama göbeklerimizKuzum magnezyum eksikliğinden diyor doktorlar. Bi ara bende öyleydim çok canım yanıyordu doktor magnezyum vermişti çok şükür geçmişti ağrılar
Ahahah bende bakıyorum valla merak ediyorum
Aminn aminnnnnCok güzel dimi ama göbeklerimizcok güzel duygular yaşıyoruz Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben de aynı park beşiği almayı düşünüyorum anne yani olan model demi? Geldi mi ürün nasıl görseldeki gibi miBen de hep böyle alakasız şekilde ortaya dalıyorum konudan bağımsız ama bişey sormam lazımben yoyko park yatak almıştım yatağın ölçüleri 116x76x77.
Bunun içine de kraft visco yatak aldım ölçüsü 70x110.
Yanlarda boşluklar kalacak sanırım. O yüzden kenar koruyucu alayım dedim ama onların ölçüsü de 60x120 - 70x130 veya 80x140. Napayım şimdi ben
Cnm bende yoyko almıstım. Yatak almadım henüz. 70x110 küçük mü geldi?Ben de hep böyle alakasız şekilde ortaya dalıyorum konudan bağımsız ama bişey sormam lazımben yoyko park yatak almıştım yatağın ölçüleri 116x76x77.
Bunun içine de kraft visco yatak aldım ölçüsü 70x110.
Yanlarda boşluklar kalacak sanırım. O yüzden kenar koruyucu alayım dedim ama onların ölçüsü de 60x120 - 70x130 veya 80x140. Napayım şimdi ben
Benim baktığım model bu 70x110 diyorBen de aynı park beşiği almayı düşünüyorum anne yani olan model demi? Geldi mi ürün nasıl görseldeki gibi mi
Bende bundan aldım ben cok beğendim. Kalitesi güzel büyüklüğü de hoşuma gitti. Tavsiye ederim cnmBenim baktığım model bu 70x110 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?