2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oy kuzum dun gecede ben oyle oldum ya gece 3 gbi tekmeyle uyandim cok hareketliydi ondan snra su saat oldu minik minik kilirtilar var byuk ihtimal yine sirt dondu gobegimde dogru

Su saatlerde uyku basıyor sonra 1 den sonra bıçak keser gb kesiliyor dogum stresi mi oluyor anlamadım. Dün gece inat ettim yataktan çıkmadım uyudum.sonra sizlerde durum.nasil.kizlar.
Bende sabaha kadar dönüyorum ordan oraya
Evet ya. Ama nakış yaptıramadım işte. Kendim denedim. Berbat oldu

Bekliyorum
Ay dur seni etiketleyip paylasiyim
Bisey olmazsa çocuğa kayiyim
Kızlar lavaboya kalktım yataktan sağ bacağıma basamıyorum.Kalçama çok fena bir ağrı saplanıyor
Kramp girmiş canım kalk yürü evin içinde geçer yürüdükçe

Benim doktorum hiç şakaka makak demiyor. İyiyse iyi diyor. Sorun varsa sorun var diyor. Sorun yok demiş bence takılma canım

Misafir mi vardı kuzu

Abooow

Aa pişik kremi aklıma gelmemişti. Gerekir mi diyorsun
Mesaja geç cevap verdim ama bazı bebekler hastahanedeyken pişik oluyormuş süren varmış yani ondan koydum bende

Kuzum magnezyum eksikliğinden diyor doktorlar. Bi ara bende öyleydim çok canım yanıyordu doktor magnezyum vermişti çok şükür geçmişti ağrılar

Ahahah bende bakıyorum valla merak ediyorum

Bende sabaha kadar dönüyorum ordan oraya

Ay dur seni etiketleyip paylasiyim

Bisey olmazsa çocuğa kayiyim

Kramp girmiş canım kalk yürü evin içinde geçer yürüdükçe

Magnezyum varsa ic hemen iyi gelir

Cnm
Canım magnezyum iç. Bide evde varsa maden suyu iç. İyi gelir inşallah. Ben hergün yaşıom o ağrıyı.
Magnezyum vermedi doktorum kabak çekirdeği ve soda önerdi hergün onlardan yiyorum içiyorum daha önce başıma gelmemişti böylemi oluyormuş yahu korktum birden bende.Tamam kızlar sağolun yarın doktorumu arayayım

Kuzum magnezyum eksikliğinden diyor doktorlar. Bi ara bende öyleydim çok canım yanıyordu doktor magnezyum vermişti çok şükür geçmişti ağrılar

Ahahah bende bakıyorum valla merak ediyorum
Cok güzel dimi ama göbeklerimiz cok güzel duygular yaşıyoruz Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben de aynı park beşiği almayı düşünüyorum anne yani olan model demi? Geldi mi ürün nasıl görseldeki gibi mi

Cnm bende yoyko almıstım. Yatak almadım henüz. 70x110 küçük mü geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…