2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar:).
Ben de sağlık raporu alınmaması gerekiyor diye biliyorum, tatili bilmiyorum ama dediğiniz gibi fiili çalışma bekleniyor. Keşke 24-37 idari izin olsaydı. Ben de bugün çalışabilir alacağım ve ona göre 5 hafta ofise gideceğim:/

Bizide bilgilendir canım

Olmadi ilçe/ il.milli eğitime sorarsın canim bazı müdürlerin bilgisi olmuyor ama il daha sık.karsilasiyor bu durumlarla.
Herkes farklı bişi söylüyor ben il ilçe meme sordum tatilde 2 haftası gidiyordu . Tatilde çalışabilir alıp okul açılınca çalışamaz almak için dediler ki öyle aktarım olmuyor yine 32 de başlar izin . Benim de kafam çok karışık bu konuda .

Ya çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı

Ya çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı
Bızın kurum eger 24-32 de idari ızın almıssan evden calıosan 32 de genel mudurluk emrıne ayırıo çalıştırtmıyor

Gunaydin kizlar

Ay tam yatacaktım bi topike bakayım dedim sinirlerim zıpladı ya çok üzüldüm aktarılamıyor oluşuna netten de baktım şimdi fiilen çalışma isteniyormuş
Ben de uzuluyodumki yariyila denk gelseydi de calisabilir alsaydim diye nerdeee yeni bise ogrendik
En tav olduğum.durum inanlı kanun tek yönetmelik.tek ama uygulama farkli gelde deli.olma. Her valilik vr kaymakamlık arasında bile fark çıkıyor ki.bakanlikllarr arası değişiklik olması daha normal
Aynen oyle ufacik birseyden yonergeye kadar farklilik oluyor bir tane milli egitim var ya nasi farkli olabilir ayni yazi yonetmelik gitmiyor mu bu okullara desek biz suclu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…