Rapor aldığında bozulabilir mi çalışır raporun 32 den sonra saglik raporu alamıyorsun dediler bana ya analık iznin başlayacak ya da fiilen çalışacaksın dediler. Her kurum.farkli.yorumluyor ama sen yine ďe 1 hafta icin iznini bozma
Ben de sağlık raporu alınmaması gerekiyor diye biliyorum, tatili bilmiyorum ama dediğiniz gibi fiili çalışma bekleniyor. Keşke 24-37 idari izin olsaydı. Ben de bugün çalışabilir alacağım ve ona göre 5 hafta ofise gideceğim:/
Ya aslında geçen çalışır raporu okula eşim götürdüğünde müdür çalışamaz raporu sanıp keşke bı hafta daha beklese tatili de değerlendirmiş olurdu demiş eşim de zaten çalışır deyince iyi demiş yanı müdürüm aktarılıyor diye biliyor olabilir bunu aramızın daha iyi olduğu müdür yardımcısina sorup daha net öğrenirim yarin
Herkes farklı bişi söylüyor ben il ilçe meme sordum tatilde 2 haftası gidiyordu . Tatilde çalışabilir alıp okul açılınca çalışamaz almak için dediler ki öyle aktarım olmuyor yine 32 de başlar izin . Benim de kafam çok karışık bu konuda .
Ben de sağlık raporu alınmaması gerekiyor diye biliyorum, tatili bilmiyorum ama dediğiniz gibi fiili çalışma bekleniyor. Keşke 24-37 idari izin olsaydı. Ben de bugün çalışabilir alacağım ve ona göre 5 hafta ofise gideceğim:/
Ya çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı
Ya çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı
En tav olduğum.durum inanlı kanun tek yönetmelik.tek ama uygulama farkli gelde deli.olma. Her valilik vr kaymakamlık arasında bile fark çıkıyor ki.bakanlikllarr arası değişiklik olması daha normal
Aynen oyle ufacik birseyden yonergeye kadar farklilik oluyor bir tane milli egitim var ya nasi farkli olabilir ayni yazi yonetmelik gitmiyor mu bu okullara desek biz suclu oluruz