2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ergonomik ile normalin farkı ne acaba

Arkadaşlar 657 sayılı devlet memurları kanununda açık ve net belirtiyor 32. Haftadan sonra çalışılabilir raporu alındığında 37. Haftaya kadar ne kadar çalışırsanız doğum sonrasına aktarırsınız. Ayrıca çalışabilir raporu bayram tatiline gelen insanlar var ama yinede aktarılır ve tatil olan günler çalışılmış sayılır. Ben mevzuatı çok iyi biliyorum bu konuda hakkınızı arayın tatil olması sizi bağlamaz sonuç itibarıyla siz çalışabilir aldıysanız çalıştığınız süre aktarılır. Bu kimsenin insiyatifinde değil. Malesef bazı yöneticiler kendileri kural koymaya çalışıyor

Öyle oluyor sanırım

Hıc sormayayim diyorum ama öyle bir şey varsa tatil başladığında ben de 32 den doğum izninie ayrılırım eğer dahil olsaydı tatil ne güzel dönüşte sadece bı hafta rapor almam yeterli olacaktı aktarmak için

Ben biraz kurcaladım. Ara tatil ve yaz tatili dahil değil. Fiilen çalışma şartı aranır yazıyordu. Bilemedim kafam karıştı ama iznim başlayana kadar kimseye birşey sormayı düşünmüyorum

Aynen işte benim sorup sormaman birşey değişmeyecek zaten çalışabilir aldım bir hafta kaldı okulun bitmesine.

Aynen işte benim sorup sormaman birşey değişmeyecek zaten çalışabilir aldım bir hafta kaldı okulun bitmesine.

M Muallimezzz gelsin de aydınlatsın bizi bende çalışırı verdim ama tatil dönüşü ne güzel 35/36 olurum eksik kalan bı haftayı rapor alarak tamamlardum diyordum

Yönetmelikte fiilen kısmı farklı yorumlanıyor herhalde canım benim okulumda geçen yıl arkadaşım kullanamadı

Kizlar sizin için baktım da şöyle bir cimer cevabı var, ne derece dogru bilmiyorum tabu

Eklentiler

• Screenshot_20210118-003624.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben biraz kurcaladım. Ara tatil ve yaz tatili dahil değil. Fiilen çalışma şartı aranır yazıyordu. Bilemedim kafam karıştı ama iznim başlayana kadar kimseye birşey sormayı düşünmüyorum
Saçma gerçekten öğretmenlere yapılan haksızlık. Bizim ek olarak tatilimiz vs. Çıktığında aktarabiliyoruz. Gerçekten üzücü

Evet canım aktaramaz demiş

Çok saçma aynı kar tatilinde karı biz yağdırmisiz gibi ek dersin kesilmesi olayı

35 inde denk geldiyse tatil dönüşü 2 hafta daha fiilen çalışacak o halde, öyleyse ben tatile çıkmadan 32 de izne ayrılırım bunu teyit etmek için de idareye sormam lazım

Evet tam dediğin gibi ben o yüzden bu hafta doğum iznimi baslatacagim sanırım yine de müdür beyi arayacağım ama işte benim kaçışım yok belki siz kurtarırsınız

Evet tam dediğin gibi ben o yüzden bu hafta doğum iznimi baslatacagim sanırım yine de müdür beyi arayacağım ama işte benim kaçışım yok belki siz kurtarırsınız

Ya aslında geçen çalışır raporu okula eşim götürdüğünde müdür çalışamaz raporu sanıp keşke bı hafta daha beklese tatili de değerlendirmiş olurdu demiş eşim de zaten çalışır deyince iyi demiş yanı müdürüm aktarılıyor diye biliyor olabilir bunu aramızın daha iyi olduğu müdür yardımcısina sorup daha net öğrenirim yarin

Kaç haftalıksin sen

Ben özel okuldayım farkediyor mudur devlet okulu ile bilmiyorum ama ben de çalışabilir raporu almıştım 32 de. Onda izin başlangıç tarihi 6 şubat yazıyor 37. haftanın başı yani. Muhasebe 6 şubatta işleme sokacağız izninizi demişti tatil olaydan hiç bahsetmedi. Okul bence üzerine gitmezse o şekilde işleme sokar diye düşünüyorum size de aksini söylemedilerse

Arkadaslar merhaba ben 8 haftalik gebeyim ve bu aksam kasik,bel ve bacaktan dizlerime kadar vuran agri oldu 20 dakika surdu...gebeligin bu haftalarinda bu durumu yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…