Ergonomik ile normalin farkı ne acabaAlışınca çok rahat kullanıldığını söylüyorlar. ben ilkinde almamıştım ama bunda kullanacağım inş
Kanguru zaten çok rahat bir şey ben çok seviyorum. O da ergonomiklerden olacak tabi. Ama yine de o yenidoğan zamanı ve 4-5 aya kadar sling daha sarıp sarmalıyor diyor kullananlar bence de öyledir. Kanguru da takıp çıkarması çok kolay tabi
Öyle oluyor sanırım
Ben biraz kurcaladım. Ara tatil ve yaz tatili dahil değil. Fiilen çalışma şartı aranır yazıyordu. Bilemedim kafam karıştı ama iznim başlayana kadar kimseye birşey sormayı düşünmüyorumArkadaşlar 657 sayılı devlet memurları kanununda açık ve net belirtiyor 32. Haftadan sonra çalışılabilir raporu alındığında 37. Haftaya kadar ne kadar çalışırsanız doğum sonrasına aktarırsınız. Ayrıca çalışabilir raporu bayram tatiline gelen insanlar var ama yinede aktarılır ve tatil olan günler çalışılmış sayılır. Ben mevzuatı çok iyi biliyorum bu konuda hakkınızı arayın tatil olması sizi bağlamaz sonuç itibarıyla siz çalışabilir aldıysanız çalıştığınız süre aktarılır. Bu kimsenin insiyatifinde değil. Malesef bazı yöneticiler kendileri kural koymaya çalışıyor
Aynen işte benim sorup sormaman birşey değişmeyecek zaten çalışabilir aldım bir hafta kaldı okulun bitmesine.Hıc sormayayim diyorum ama öyle bir şey varsa tatil başladığında ben de 32 den doğum izninie ayrılırım eğer dahil olsaydı tatil ne güzel dönüşte sadece bı hafta rapor almam yeterli olacaktı aktarmak için
Aynen işte benim sorup sormaman birşey değişmeyecek zaten çalışabilir aldım bir hafta kaldı okulun bitmesine.
Yönetmelikte fiilen kısmı farklı yorumlanıyor herhalde canım benim okulumda geçen yıl arkadaşım kullanamadıArkadaşlar 657 sayılı devlet memurları kanununda açık ve net belirtiyor 32. Haftadan sonra çalışılabilir raporu alındığında 37. Haftaya kadar ne kadar çalışırsanız doğum sonrasına aktarırsınız. Ayrıca çalışabilir raporu bayram tatiline gelen insanlar var ama yinede aktarılır ve tatil olan günler çalışılmış sayılır. Ben mevzuatı çok iyi biliyorum bu konuda hakkınızı arayın tatil olması sizi bağlamaz sonuç itibarıyla siz çalışabilir aldıysanız çalıştığınız süre aktarılır. Bu kimsenin insiyatifinde değil. Malesef bazı yöneticiler kendileri kural koymaya çalışıyor
Kizlar sizin için baktım da şöyle bir cimer cevabı var, ne derece dogru bilmiyorum tabu
Bu olayın farkında olan idare hemen işleme koyuyor farkında olmayan iznini kullanıyorKizlar sizin için baktım da şöyle bir cimer cevabı var, ne derece dogru bilmiyorum tabu
Evet canım aktaramaz demişSoru Bizim sorunumuz da cevap verilmiş mi okuyamadım ben göremedim
Saçma gerçekten öğretmenlere yapılan haksızlık. Bizim ek olarak tatilimiz vs. Çıktığında aktarabiliyoruz. Gerçekten üzücüBen biraz kurcaladım. Ara tatil ve yaz tatili dahil değil. Fiilen çalışma şartı aranır yazıyordu. Bilemedim kafam karıştı ama iznim başlayana kadar kimseye birşey sormayı düşünmüyorum
Canım yaz tatilindeki uygulama gecerli, fiili çalışma şart demişSoru Bizim sorunumuz da cevap verilmiş mi okuyamadım ben göremedim
Evet canım aktaramaz demiş
Evet tam dediğin gibi ben o yüzden bu hafta doğum iznimi baslatacagim sanırım yine de müdür beyi arayacağım ama işte benim kaçışım yok belki siz kurtarırsınızÇok saçma aynı kar tatilinde karı biz yağdırmisiz gibi ek dersin kesilmesi olayı
35 inde denk geldiyse tatil dönüşü 2 hafta daha fiilen çalışacak o halde, öyleyse ben tatile çıkmadan 32 de izne ayrılırım bunu teyit etmek için de idareye sormam lazım
Evet tam dediğin gibi ben o yüzden bu hafta doğum iznimi baslatacagim sanırım yine de müdür beyi arayacağım ama işte benim kaçışım yok belki siz kurtarırsınız
Evet tam dediğin gibi ben o yüzden bu hafta doğum iznimi baslatacagim sanırım yine de müdür beyi arayacağım ama işte benim kaçışım yok belki siz kurtarırsınız
Kan ilacı ishal yaptı bende ondan olabilirCanım sana da günaydınayrıca çok geçmiş olsun bende kaç gündür ishal oluyorum bulantım oluyor sanırım iyice hassaslaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?