- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
İlk zamanlar ağrılar oluyo canım sen yinede takip et kendiniArkadaslar merhaba ben 8 haftalik gebeyim ve bu aksam kasik,bel ve bacaktan dizlerime kadar vuran agri oldu 20 dakika surdu...gebeligin bu haftalarinda bu durumu yasayan oldu mu?
BennnnnnnnnnnnnnnUyumayann var mı??? Tık tık tık
Rapor aldığında bozulabilir mi çalışır raporun 32 den sonra saglik raporu alamıyorsun dediler bana ya analık iznin başlayacak ya da fiilen çalışacaksın dediler. Her kurum.farkli.yorumluyor ama sen yine ďe 1 hafta icin iznini bozmaM Muallimezzz gelsin de aydınlatsın bizibende çalışırı verdim ama tatil dönüşü ne güzel 35/36 olurum eksik kalan bı haftayı rapor alarak tamamlardum diyordum
Ay tam yatacaktım bi topike bakayım dedim sinirlerim zıpladı ya çok üzüldüm aktarılamıyor oluşuna netten de baktım şimdi fiilen çalışma isteniyormuşO nasil biseymis ya yaz tatilini biliyodum da yariyilda mi sayilmiyomus ben calisamaz aldim zaten ama size kotu olmus valla bi de isleyis farkliligi yok mu insani asil o sinir ediyor
Beddua değmiş gbi sen ne sebepten uyumuyorsnn kuzmmBennnnnnnnnnnnnnn
En tav olduğum.durum inanlı kanun tek yönetmelik.tek ama uygulama farkli gelde deli.olma. Her valilik vr kaymakamlık arasında bile fark çıkıyor ki.bakanlikllarr arası değişiklik olması daha normalO nasil biseymis ya yaz tatilini biliyodum da yariyilda mi sayilmiyomus ben calisamaz aldim zaten ama size kotu olmus valla bi de isleyis farkliligi yok mu insani asil o sinir ediyor
Olmadi ilçe/ il.milli eğitime sorarsın canim bazı müdürlerin bilgisi olmuyor ama il daha sık.karsilasiyor bu durumlarla.Ya aslında geçen çalışır raporu okula eşim götürdüğünde müdür çalışamaz raporu sanıp keşke bı hafta daha beklese tatili de değerlendirmiş olurdu demiş eşim de zaten çalışır deyince iyi demiş yanı müdürüm aktarılıyor diye biliyor olabilir bunu aramızın daha iyi olduğu müdür yardımcısina sorup daha net öğrenirim yarin
Benim her gece bacaklarım sağ olsunlar bakalım bu gece kaça kadar uyku yokBeddua değmiş gbi sen ne sebepten uyumuyorsnn kuzmm
Tesekkur ederim cevabiniz icin...benim hamile.olmasaydim bugun yarin adet gunumdu acaba o yuzden mi diye dusunuyorum..cunku regli agrisi gibi bir agriydi benim bacakalrima diz kapaklarima kadar vuruyor normalde deİlk zamanlar ağrılar oluyo canım sen yinede takip et kendini
Evet öyle diyenler de oluyo adet günlerim de ağrım oluyo diye benim düzenli Bi adet döngüm hiç olmadığı için ben bilemiyorum ama adet ağrısına benzer ağrılar çektim ilerdikçe ağrılar da değişiyor ama mutlaka oluyo bebiş büyükçe de olacakTesekkur ederim cevabiniz icin...benim hamile.olmasaydim bugun yarin adet gunumdu acaba o yuzden mi diye dusunuyorum..cunku regli agrisi gibi bir agriydi benim bacakalrima diz kapaklarima kadar vuruyor normalde de
Aminn Allah razi olsun.Rabbim biz isteyen herkese saglikli ve salih evlatlar versin...yolum uzun ama Allahim yanimdaEvet öyle diyenler de oluyo adet günlerim de ağrım oluyo diye benim düzenli Bi adet döngüm hiç olmadığı için ben bilemiyorum ama adet ağrısına benzer ağrılar çektim ilerdikçe ağrılar da değişiyor ama mutlaka oluyo bebiş büyükçe de olacaksağlıkla kucağına da alırsın inşallah yolun uzunmuş daha
Aminn canım inşallahAminn Allah razi olsun.Rabbim biz isteyen herkese saglikli ve salih evlatlar versin...yolum uzun ama Allahim yanimda3 dusugum var kendiliginden olan ve tup bebek tedavisindeyken transfer asamasindayken yine dogal olarak gebe kaldim ve ilk defa 4. Gebeligimde kalp atiaini duydum bebegimin...Rabbim bu mucizesini insallah kucagimda da gormeyi nasip eder
Ahh ah ben de duygulandım şimdi ben de senin yaptığın gibi pusetine koyar oda oda gezdirirdim beni izlerdi boncuk gözleriyle güzelliğim, konuşurdum anlar gibi güler o da bişeyler söylerdiBende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum
Ay bende de her sene kestane krizi olurdu zaten bu sene ayrı bi var ben de çok yedim ya yarasın bebişlereMandalina bende cok yedim bi mandalina bi kestaneçocuk kestane olarak dünyaya gelcek
Tatlı yiyince kolbastı moduna bağlıyo benimki el ayak hepsi karışıyo sanırım içerdeBen tatlı yiyince çoşuyo benimki
Ben de yapmam dediğim ne varsa yaptım emzik vermem dedim surekli emip ağlayınca zorla emzige alıştırdım, sallamam dedim çocuk gazdan deli gibi ağlayınca mecbur salladım hatta gittim sallanan ana kucağı aldım çarşıdan, yemeğini kendi yemesine alıştırcam dedim iştahsız olunca 4,5 yaşına kadar ben yedirdim. Velhasılı kelam taze anneler hiiiçbir konuda büyük konuşmayınAllahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten kolikti
Konuyu takibi bırakmış olabilir misin canımAma daha 1 haftaya kadar geliyordu
Evet canım il 5-6 ay her adet günüm de adet olmuşum gibi ağrım oldu benim normaldir endişelenme.Arkadaslar merhaba ben 8 haftalik gebeyim ve bu aksam kasik,bel ve bacaktan dizlerime kadar vuran agri oldu 20 dakika surdu...gebeligin bu haftalarinda bu durumu yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?