2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O nasil biseymis ya yaz tatilini biliyodum da yariyilda mi sayilmiyomus ben calisamaz aldim zaten ama size kotu olmus valla bi de isleyis farkliligi yok mu insani asil o sinir ediyor

Arkadaslar merhaba ben 8 haftalik gebeyim ve bu aksam kasik,bel ve bacaktan dizlerime kadar vuran agri oldu 20 dakika surdu...gebeligin bu haftalarinda bu durumu yasayan oldu mu?
İlk zamanlar ağrılar oluyo canım sen yinede takip et kendini

M Muallimezzz gelsin de aydınlatsın bizi bende çalışırı verdim ama tatil dönüşü ne güzel 35/36 olurum eksik kalan bı haftayı rapor alarak tamamlardum diyordum
Rapor aldığında bozulabilir mi çalışır raporun 32 den sonra saglik raporu alamıyorsun dediler bana ya analık iznin başlayacak ya da fiilen çalışacaksın dediler. Her kurum.farkli.yorumluyor ama sen yine ďe 1 hafta icin iznini bozma

O nasil biseymis ya yaz tatilini biliyodum da yariyilda mi sayilmiyomus ben calisamaz aldim zaten ama size kotu olmus valla bi de isleyis farkliligi yok mu insani asil o sinir ediyor
Ay tam yatacaktım bi topike bakayım dedim sinirlerim zıpladı ya çok üzüldüm aktarılamıyor oluşuna netten de baktım şimdi fiilen çalışma isteniyormuş

En tav olduğum.durum inanlı kanun tek yönetmelik.tek ama uygulama farkli gelde deli.olma. Her valilik vr kaymakamlık arasında bile fark çıkıyor ki.bakanlikllarr arası değişiklik olması daha normal

Olmadi ilçe/ il.milli eğitime sorarsın canim bazı müdürlerin bilgisi olmuyor ama il daha sık.karsilasiyor bu durumlarla.

İlk zamanlar ağrılar oluyo canım sen yinede takip et kendini
Tesekkur ederim cevabiniz icin...benim hamile.olmasaydim bugun yarin adet gunumdu acaba o yuzden mi diye dusunuyorum..cunku regli agrisi gibi bir agriydi benim bacakalrima diz kapaklarima kadar vuruyor normalde de

Tesekkur ederim cevabiniz icin...benim hamile.olmasaydim bugun yarin adet gunumdu acaba o yuzden mi diye dusunuyorum..cunku regli agrisi gibi bir agriydi benim bacakalrima diz kapaklarima kadar vuruyor normalde de
Evet öyle diyenler de oluyo adet günlerim de ağrım oluyo diye benim düzenli Bi adet döngüm hiç olmadığı için ben bilemiyorum ama adet ağrısına benzer ağrılar çektim ilerdikçe ağrılar da değişiyor ama mutlaka oluyo bebiş büyükçe de olacak sağlıkla kucağına da alırsın inşallah yolun uzunmuş daha

Aminn Allah razi olsun.Rabbim biz isteyen herkese saglikli ve salih evlatlar versin...yolum uzun ama Allahim yanimda3 dusugum var kendiliginden olan ve tup bebek tedavisindeyken transfer asamasindayken yine dogal olarak gebe kaldim ve ilk defa 4. Gebeligimde kalp atiaini duydum bebegimin...Rabbim bu mucizesini insallah kucagimda da gormeyi nasip eder

Aminn canım inşallah

Bende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum
Ahh ah ben de duygulandım şimdi ben de senin yaptığın gibi pusetine koyar oda oda gezdirirdim beni izlerdi boncuk gözleriyle güzelliğim, konuşurdum anlar gibi güler o da bişeyler söylerdi tekrar nasip olsun inşallah
Mandalina bende cok yedim bi mandalina bi kestane çocuk kestane olarak dünyaya gelcek
Ay bende de her sene kestane krizi olurdu zaten bu sene ayrı bi var ben de çok yedim ya yarasın bebişlere
Ben tatlı yiyince çoşuyo benimki
Tatlı yiyince kolbastı moduna bağlıyo benimki el ayak hepsi karışıyo sanırım içerde

Ben de yapmam dediğim ne varsa yaptım emzik vermem dedim surekli emip ağlayınca zorla emzige alıştırdım, sallamam dedim çocuk gazdan deli gibi ağlayınca mecbur salladım hatta gittim sallanan ana kucağı aldım çarşıdan, yemeğini kendi yemesine alıştırcam dedim iştahsız olunca 4,5 yaşına kadar ben yedirdim. Velhasılı kelam taze anneler hiiiçbir konuda büyük konuşmayın

Kızlar ara tatilin doğum sonrasına aktarılmaması çok absürd bi durum eğer öyleyse adınıza üzülürüm çok saçma ya, idareleriniz bilmiyo olabilir ama yine de sormakta fayda var sonradan çıkınca böyle şeyler ödetiyorlar bir şekilde inşallah aktarabilirsiniz

Atart Zümrem sen ne yaptın kızın nasıl oldu antibiyotiksiz atlatmıştır inşallah geçti mi hastalığı ❣

Ama daha 1 haftaya kadar geliyordu
Konuyu takibi bırakmış olabilir misin canım
Arkadaslar merhaba ben 8 haftalik gebeyim ve bu aksam kasik,bel ve bacaktan dizlerime kadar vuran agri oldu 20 dakika surdu...gebeligin bu haftalarinda bu durumu yasayan oldu mu?
Evet canım il 5-6 ay her adet günüm de adet olmuşum gibi ağrım oldu benim normaldir endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…