Boyum 1.65 ama ben çok hızlı kilo alabiliyorum. 2 ay içinde 52 kilodan 63'e çıkmışlığım var. O yüzden sürekli diyetteyim
Bebeyi doğurayım da tekrar başlicam evde spor aletlerini kurduk tekrar. Eliptik, koşu bandı, bisiklet var. Spor salonu yaptık bi odayı artık diyetisyenimle en son kavga etmiştim, ufaktan tekrar barışma yolunu da yapayım
Aslında hiçbi zaman aşırı kilolu olmadım. En fazla 65-66 kiloya çıkmışımdır ama bunun arka planında yıllardır devamlı suretle spor ve diyet var. Normal bi insan benim kadar spor ve diyet yapsa muhtemelen 45 kilo bandında gezerdi. İki gün fazla yesem 2 kilo alıyorum
Ben 2 gün evden ayrı duramam ya Ömer çıldırır Allah korusun epidural olup hemen eve dönmek istiyorum. Aklım ikiye bölünmüş durumda hem kızıma sağlıkla kavuşmak hem de oğlumu ihmal etmemek istiyorum. İnşallah Ömer için kolay geçer bu süreç
Evet ya Allah korusun da hastanede uzun süre kalmayalım. 1 geceygeceyi bile kizim kimle oynarsa aklı bende kalmaz gb düşünüyorum.su virus olmasaydı aksam babası getirir görüp giderlerdi
Onlardan ayrı kalmak çok küçükken çok zor ama ben 6 ay sonra az ders saati olan bı okul tercih etmiştim haftada 3 gün sabahtan öğleye kadar,2 gün evdeydim yine öyle olur,o 3 günlük iş yaşamı bana nefes aldıriyordu inan ,biz annelerin de ayrı bi sosyal yaşamının olması daha sağlıklı bı ilişki sağlıyor sanki canım ,şu pandemi ilk zamanlar çok güzeldi de sonlara doğru ben artık bunaldım iyi ki babaanne hala var arada gönderip kafa dinliyordum
Senin.icin super.olur canim 3 çocukla daha bir bunalabilirsin de hem.is hayatı nefes aldırır.devlwt kısmı çalışmayı getirseydi bende düşünüyordum yarim.gun gidip gelirdim. Ne yapalim biraz toparlasınlar kendilerini ise devam
İzmirdeyim canım. O depremi unutamıyorum maalesef. Hep olacak korkusu kaldı içimizde. Ben çığlık çığlığa bağırmıştım, bütün apartman başıma toplanmıştı. Allah birdaha yaşatmasın
İzmirdeyim canım. O depremi unutamıyorum maalesef. Hep olacak korkusu kaldı içimizde. Ben çığlık çığlığa bağırmıştım, bütün apartman başıma toplanmıştı. Allah birdaha yaşatmasın