2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vajinal muayene mi oooo tüp bebek tedavisindr sayısız alttan bakıldı alışkınım ben
Bu farkli canim vajinal muayene gibi degil ultrason cihaziyla yapilana benzemiyor hem islem hem aci duyma acisindan elle yapiliyor bu muayene

Boyun kaç bilmiyorum ama 65 66 olsam asla sorun etmem
Boyum 1.65 ama ben çok hızlı kilo alabiliyorum. 2 ay içinde 52 kilodan 63'e çıkmışlığım var. O yüzden sürekli diyetteyim

Bebeyi doğurayım da tekrar başlicam evde spor aletlerini kurduk tekrar. Eliptik, koşu bandı, bisiklet var. Spor salonu yaptık bi odayı artık diyetisyenimle en son kavga etmiştim, ufaktan tekrar barışma yolunu da yapayım

Yaa Allah askna bende diyom ne kilosu diyor ye Allah askna Yaaa sevabı da günahıda bana

Evet ya Allah korusun da hastanede uzun süre kalmayalım. 1 geceygeceyi bile kizim kimle oynarsa aklı bende kalmaz gb düşünüyorum.su virus olmasaydı aksam babası getirir görüp giderlerdi

Aynen öyle. Özelde sezeryan oranları bu kadar yüksekken devletteki oranları düşürerek dengelemeye çalışıyorlar. İkisininde ortası yok.
Devlet hastanelerinde de riske atıyorlar 1 hafta beklettiler arkadaşı mi sonuç ege de sezaryen oldu. Ama çektiği sikinti kaldi kızcağız

Bu farkli canim vajinal muayene gibi degil ultrason cihaziyla yapilana benzemiyor hem islem hem aci duyma acisindan elle yapiliyor bu muayene
Komşum 4 doğurmuş hicbir muayene ilk çatı.muayenem kadar acı vermesi diyor. Ya alışıyorsun ya da ilkinde cok.yani yandı.

Senin.icin super.olur canim 3 çocukla daha bir bunalabilirsin de hem.is hayatı nefes aldırır.devlwt kısmı çalışmayı getirseydi bende düşünüyordum yarim.gun gidip gelirdim. Ne yapalim biraz toparlasınlar kendilerini ise devam

Kisa.surdu Allahtan bir.onceki gb şiddetlenecek sandım cok.korktum bilinçaltımızdan aranıyoruz aklımda türlü senaryolar Allah.korusun.hepimizi
4,7 olan önce çok hafifti, sonra şiddetlendi. Bende dedim yine aynısı olacak galiba diye. Çok şükür ki olmadı. Allah korusun

4,7 olan önce çok hafifti, sonra şiddetlendi. Bende dedim yine aynısı olacak galiba diye. Çok şükür ki olmadı. Allah korusun
Amin..
Izmirde misin canim ? O zaman da durmak.bilmedi sinirlerim.bozulup ağlamaya başlamıştım. Hep sallar geçer diye düşünürken artması.kotu

Amin..
Izmirde misin canim ? O zaman da durmak.bilmedi sinirlerim.bozulup ağlamaya başlamıştım. Hep sallar geçer diye düşünürken artması.kotu
İzmirdeyim canım. O depremi unutamıyorum maalesef. Hep olacak korkusu kaldı içimizde. Ben çığlık çığlığa bağırmıştım, bütün apartman başıma toplanmıştı. Allah birdaha yaşatmasın

Amin canim. Bende isyerinde arkadaşımla sarılıp.aglamistim geçmek bilmeyince aşağıya da inemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…