2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn kızlarrr bende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki

Benimde 1 inde annem gelecek. Doğumdan sonra bi süre kalıp gidecek sonra kv gelecek. Hiç kendimi yoramam onlara yaptırmayı düşünüyorum herkes gidince bana kolaylık olur.

Kızlar bşy sorcam kardeşimden gelecek bebek eşyaları geldi. Ama Bi kaç tane zıbın da sarartı var. Onları direk makinaya mı atayım yoksa sabun la falan elde yıkama yapayım mı napayım

Günaydın canım, zorlu bı doğum olmuş senin için benim de ilki özelde bu araştırmada olacak sanırım inşallah güzel doğum hikayelerimiz olur

Oğlun babaya , dedeye,neneye alışık mı hıc mı durmaz?

Ben doğum için hiçbir şey atmadım yemeklik patlıcan, bezelye, fasulye, barbunya vs çok var zaten pasta börek içli köfte olduklarını annem geleceği ve KV de burda olacağı için şimdiden yapmıyorum onlar en iyi şekilde halleder görümcem de hamur işleri konusunda çok iyi yaparlar

Günaydın kızlaar. İşten güçten yetişemiyorum buraya her girdiğimde birsürü sayfa oluyor
Bende bebişimin kıyafetlerini yıkadım hafta sonu ütülerim artık. Hala birsürü eksiğim varmış gibi hissediyorum
Hastaneye kimse gelemeyecek dadece bir refakatçi olacak. Sizce kapı süsü hediyelik ve çikolata yaptırmalı mıyım

Günaydın herkese, depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inş böyle ufak bir şekilde gitmiş olsun

Benim oğlum siparişi kendi verdi istediği bir lego seti vardı o alınacak abi hediyesi olarak her gün başka şeyler de ekliyor yanına ama yok dedim kendim de süpriz seveceği bir şey eklerim inş. Bir de Birkaç parça kıyafet, küçük oyuncak falan aldım seveceği, hani kardeşine hediye gelince ona gelmezse çıkartıp vereceğim. çocuklar sonuçta kim hediyeyi sevmez ki

Kızlar bşy sorcam kardeşimden gelecek bebek eşyaları geldi. Ama Bi kaç tane zıbın da sarartı var. Onları direk makinaya mı atayım yoksa sabun la falan elde yıkama yapayım mı napayım
O sarılar genelde çıkmıyor. önden leke çıkarıcı falan döküp yıkayıp, sonra tekrar bebek deterjanı ile yıkayabilirsin

Bende de vardı normal yıkamayla cıkmadı, soguk suyla camasır suyuna bas sonra normal bebek deterjanı ıle yıkadım ne koku var ne leke yepyenı oldu

Ya hediye konusunda bikac pskoloktan duydum yapmayin diyorlar kardes dogdu sana hediye getirdi ne kdr gercekci ? Bence bi arastirin kardesin gelmesine baglamayin diyorlar dogm omcesi en sevdigi biseyi alip hediye edeblrsiniz bende dun oglumu nasl birakicm dedm 1 gece ama gozlerm doldu nasl olcak diye dusunuyorm hastaneye gelip beni oyle gorsunde istemiyorm

Aynı ben işte aynı
Ben de mi yapsam acep

Kiz benimde istahim gitti kac gundr kahvalti zoraki yapiyorm 1 kilo eksik gordum tartida dun sabah
Suanda kahvalti yapmak istemedim sut yulaf muz karistirdm birazda bal koydm zoraki yiyorm

Kuzu her şehir farklıdır ama ben bizim yaptıklarımızı söylüyorum ben de hatta yapacağım
sulu köfte
Yeşil fasulye
Kürü fasulyeyi nohutu da az haşladım koydum kolay olsun diye
Biraz kuşbaşı alıp kavurma yapıp koymayı düşünüyorum
Çokelek almıştım sündürme yapıp kahvaltiliklarla bi öğün olur diye
Annemlere mantı yaptirsam diyorum (biraz zor ama)
Öyle işte aklıma bunlar geldi

Günaydın canım bende bi hediye alcam oğluma eve gelirken getircem ama kucuk bisey düşünüyorum kardeşin doğduğu icin doktor hediye ettı sana gibi bisey demeyi düşünüyorum
Canim önce domestosla suda beklet sonra durula yıkarken de durulamayi fazla yaptır
Aynı ben işte aynı

Ben de mi yapsam acep
Ben yapmicam valla hazır aldircam uğraşamam hic
Kiz benimde istahim gitti kac gundr kahvalti zoraki yapiyorm 1 kilo eksik gordum tartida dun sabah
Suanda kahvalti yapmak istemedim sut yulaf muz karistirdm birazda bal koydm zoraki yiyorm
Kahvaltıyi ben mükemmel yapıyorum bende gerisi yok

Amin inşallah canım babaya alışık geçenlerde 3-5 saat dışardaydık çok güzel idare etmiş dışarı çıkmışlar kitap okumuş TV izlemişler fln eşimle. En iyisi ben dışarı çıkıp alıştırayım hem bana da yürüyşü olur dedim havalar çok soğudu çıkamıyorum . Ama gel gör ki gece tuvalete ben götürecem babası götürmez istemez eşimi ortalığı ayağa kaldırır öyle olunca diğerlerini hiç istemez ve her gün kalkar gece yemek konumuz da sıkıntılı eşim yemezse yemesin der ana yüreği farklı işte.. İnşallah hastane Sürecimiz kolay olur kısacık uzamadan yavruların yanına döneriz bende doğum için atmadım yemeklik var dediğin gibi canım annem de içli köfte mantıda iyidir fazlaca yaparız olmadı gelince.. Kv günlük yemeklerde çok pratik hızlıdır. Hallolur o zmn Bi şekilde demi kız kardeşim Bi iş için gelecek Bi iki gün doğuma yakın onlada kurabiye yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…