- 30 Ocak 2015
- 19.940
- 29.178
- 798
- 30
Benimde 1 inde annem gelecek. Doğumdan sonra bi süre kalıp gidecek sonra kv gelecek. Hiç kendimi yoramam onlara yaptırmayı düşünüyorumGünaydınn kızlarrrbende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki
Günaydınn kızlarrrbende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki
Benim oğlum siparişi kendi verdiGünaydınn kızlarrrbende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki
O sarılar genelde çıkmıyor. önden leke çıkarıcı falan döküp yıkayıp, sonra tekrar bebek deterjanı ile yıkayabilirsinKızlar bşy sorcam kardeşimden gelecek bebek eşyaları geldi. Ama Bi kaç tane zıbın da sarartı var. Onları direk makinaya mı atayım yoksa sabun la falan elde yıkama yapayım mı napayım
İnşaAllahh veririsn kuzmm ne diyymm ama İstahndan korkmaaa Sadce biraz durdur kendini arada oda kuzmŞuan 33 haftamın içinde 86 kiloyumsona kadar 90'ı geçerim kesin. Bahsettiğim hızlı kilo alma durumu bu işte
Bende de vardı normal yıkamayla cıkmadı, soguk suyla camasır suyuna bas sonra normal bebek deterjanı ıle yıkadım ne koku var ne leke yepyenı olduKızlar bşy sorcam kardeşimden gelecek bebek eşyaları geldi. Ama Bi kaç tane zıbın da sarartı var. Onları direk makinaya mı atayım yoksa sabun la falan elde yıkama yapayım mı napayım
Tmm cnm saol. Öle yapim bende.Bende de vardı normal yıkamayla cıkmadı, soguk suyla camasır suyuna bas sonra normal bebek deterjanı ıle yıkadım ne koku var ne leke yepyenı oldu
Ya hediye konusunda bikac pskoloktan duydum yapmayin diyorlar kardes dogdu sana hediye getirdi ne kdr gercekci ? Bence bi arastirin kardesin gelmesine baglamayin diyorlar dogm omcesi en sevdigi biseyi alip hediye edeblrsiniz bende dun oglumu nasl birakicm dedm 1 gece ama gozlerm doldu nasl olcak diye dusunuyorm hastaneye gelip beni oyle gorsunde istemiyormGünaydınn kızlarrrbende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki
Aynı ben işte aynıAmin yaTuzlu yerken tatlıyı tatlı yerken bir sonraki tuzluyu düşünüyorum. Gece yatarken sabah kahvaltısını düşünüyorum. Hayir bir de tüm bunlar olurken midem falan yanıyor hiçbisey engel değil yani yeme aşkıma
Ben de mi yapsam acepHahahavalla ben bugun hamburger yicem artik dun de kvdeye gittik annemgil gelcek diye benim hamburger kaldi yemegi orda yedik
Ben hamile değilken durmadan bisey yerdim tatli yesem canım tuzlu tuzlu yesem tatli çekerdi oyle durmadan ye dur ama şimdi valla yiyemiyorum aksam yemegi felan hic yemiyorum ac yatiyorum haftanın 3 günü belki aksam yemek yiyorumdur bi kahvaltı yapıyorum bide meyve yiyorum o kadar
Kiz benimde istahim gitti kac gundr kahvalti zoraki yapiyorm 1 kilo eksik gordum tartida dun sabahHahahavalla ben bugun hamburger yicem artik dun de kvdeye gittik annemgil gelcek diye benim hamburger kaldi yemegi orda yedik
Ben hamile değilken durmadan bisey yerdim tatli yesem canım tuzlu tuzlu yesem tatli çekerdi oyle durmadan ye dur ama şimdi valla yiyemiyorum aksam yemegi felan hic yemiyorum ac yatiyorum haftanın 3 günü belki aksam yemek yiyorumdur bi kahvaltı yapıyorum bide meyve yiyorum o kadar
Kuzu her şehir farklıdır ama ben bizim yaptıklarımızı söylüyorum ben de hatta yapacağımKızlar özellikle sormak istediğim birşey var sizlerin doğumları da yaklaştı belki yapmışsınızdır.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?
Günaydın canım bende bi hediye alcam oğluma eve gelirken getircem ama kucuk bisey düşünüyorum kardeşin doğduğu icin doktor hediye ettı sana gibi bisey demeyi düşünüyorumGünaydınn kızlarrrbende oğlumu bırakıp gidecem doğuma aileler uzakta tabi doğum zamanı gelen olacak ama bizden hatta benden ayrı kalmayı bilmiyor bnm de aklımda bu soru hep var ne olacak nasıl olacak diyee. Hast ark doğum yapmıştı o 8 saat dolunca çıkmıştı bende öyle yaparım diyorum inş her şey yolunda gider.. Bi de abi ablalara hediye ne düşünüyorsunuz kızlar kardeşten?? Bnm ilk doğum araştırmadaydı 2 gün suni sancı ve alttan muayene kızlı erkekli öğrenciler odadaydı zordu bnm için ve de anneler gelecek diye bişey hazırlamıyorum ama dolap içinn hazırlasam mı ki
Canim önce domestosla suda beklet sonra durula yıkarken de durulamayi fazla yaptırKızlar bşy sorcam kardeşimden gelecek bebek eşyaları geldi. Ama Bi kaç tane zıbın da sarartı var. Onları direk makinaya mı atayım yoksa sabun la falan elde yıkama yapayım mı napayım
Ben yapmicam valla hazır aldircam uğraşamam hicAynı ben işte aynı
Ben de mi yapsam acep
Kahvaltıyi ben mükemmel yapıyorum bende gerisi yokKiz benimde istahim gitti kac gundr kahvalti zoraki yapiyorm 1 kilo eksik gordum tartida dun sabah
Suanda kahvalti yapmak istemedim sut yulaf muz karistirdm birazda bal koydm zoraki yiyorm
Amin inşallah canımGünaydın canım, zorlu bı doğum olmuş senin için benim de ilki özelde bu araştırmada olacak sanırım inşallah güzel doğum hikayelerimiz olur
Oğlun babaya , dedeye,neneye alışık mı hıc mı durmaz?
Ben doğum için hiçbir şey atmadım yemeklik patlıcan, bezelye, fasulye, barbunya vs çok var zaten pasta börek içli köfte olduklarını annem geleceği ve KV de burda olacağı için şimdiden yapmıyorum onlar en iyi şekilde halleder görümcem de hamur işleri konusunda çok iyi yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?