2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Komşum 4 doğurmuş hicbir muayene ilk çatı.muayenem kadar acı vermesi diyor. Ya alışıyorsun ya da ilkinde cok.yani yandı.
Bilmiyorum 2.nasil olur ama acil fobisi olustu resmen bende acilma var mi diye bakmalari korkutuyo elle
Az önce deprem oldu kizlar merkez üssü kusadasiymis. Bir önceki deprem gb artarak devam edecek diye korktum..

Biz de hissettik bu gece cok hareketli ege denizi. Gel de uyu şımdı

Benimde gitti uyku Yarım saat içinde 7 kez oldu, en büyüğü 4,7 şiddeti. Allahım sen koru

İyi geceler. Bende depremle uyanıp uykusu kacanardanim. Hep kötü senaryolar kafamda.. hamilelikle çok evhamlı oldum zaten

Cok gecmis olsun Rabbim korktugumuza ugratmasin kizlar

Kızlar özellikle sormak istediğim birşey var sizlerin doğumları da yaklaştı belki yapmışsınızdır.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?

Bende bianda aldım düğün zamanı vermiştim evlenince aldım kısa sürede barış barış bende doğurunca gitmek istiyorum bakalım

Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Depremi hissedenler cok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun inşallah

Arkadaşım devlete gidiyor. 40. Haftasına girdi doktoru biz burda önceden çatı muayenesi yapmıyoruz. Doğumda anlaşılır doğurup doğuramayacağın demiş
Özele gidiyorum. Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor. Doğum başlamadan yapılan Çatı muayenesinin bisey ifade etmediğini söylüyor ve yapmıyor. Valla benim de işime geliyor

Kendisine catı muayenelerinde çatısi dar diye sezaryen yönlendirilen gebeler cokva geliyor ve genelde normal doğum yapip gidiyorlar.

Bi de böyle kendini durduramayanlar var Allah ım bizim iştahımızdan alsın berraya versin
Amin ya Tuzlu yerken tatlıyı tatlı yerken bir sonraki tuzluyu düşünüyorum. Gece yatarken sabah kahvaltısını düşünüyorum. Hayir bir de tüm bunlar olurken midem falan yanıyor hiçbisey engel değil yani yeme aşkıma

Şuan 33 haftamın içinde 86 kiloyum sona kadar 90'ı geçerim kesin. Bahsettiğim hızlı kilo alma durumu bu işte
Ben tartıya çıkmaya korkuyorum ya hesap yapıyorumsurekli su şekilde bebek 3,5 kilo doğsa 3,5 ordan gider, plesanta da hadi 1 kilo olsun, daha ödemi osu busu var. . bir takım züğürt tesellileri

Belkide onların yaptığı doğrudur bilemiyorum ama devlette normal doğuramayacak kişileride çok zorluyorlar. En son sezeryana alıyorlar. Çektiğin yanına kar kalıyor.

Günaydın kızlar . Depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Sarma sarıp koyabilirsin. Mantı elinden geliyorsa yap gelmiyorsa satan birinden al koy bence. En pratik yemek. Yanına bi salata başka birşeye gerek yok. Ufak ufak sulu köfte yapıp koyabilirsin. Hemen çıkarır sosunu patatesini hazırlar atarsın içine. Buzluk böreği yapabilirsin. Pohaça yapabilirsin. Pişirip ilk sıcağı çıkınca atıyorım buzluğa. Çıkarınca tazesi gibi oluyor. Pırasa falan yıka doğra at. Çok pratik olur. Hemen salça kavurur içine atarsın. Benim buzluğumda yer kalmadı yoksa neler neler yapacaktım

anladım teşekkür ederim.Allah kolaylık versin hepimize.
Amin insallah
Of ben de oğlumu düşünüyorum ikiye bölüncem aklım oğlumda kalacak bensiz nasıl uyucak ilk bebeği getirince ne yapacak çok duygusal bi çocuk zaten nasıl geçecek süreç meraktayım
Hiç sorma ben de oyle düşünüp duruyorum evde bırakıp giderken ki ani gozumde canlandiryorum sonra ağlayıp duruyorum
Yalniz değilsin canım hepimiz salya sümük bu aralar
Arkadaşım devlete gidiyor. 40. Haftasına girdi doktoru biz burda önceden çatı muayenesi yapmıyoruz. Doğumda anlaşılır doğurup doğuramayacağın demiş
Evet canım yapmıyorlar bende doğum yaptığım gün oldum çatı muayenesi iste

Ben yaprak sardım koydum ama anca bi poşet annemde sigara böreği sarmış 4 poşette o var bide sulu.kofte yapıp atcam yine 1 2 poset yaprak sarabilirsem koycam insallah

Bi de böyle kendini durduramayanlar var Allah ım bizim iştahımızdan alsın berraya versin
Hahaha valla ben bugun hamburger yicem artik dun de kvdeye gittik annemgil gelcek diye benim hamburger kaldi yemegi orda yedik
Ben hamile değilken durmadan bisey yerdim tatli yesem canım tuzlu tuzlu yesem tatli çekerdi oyle durmadan ye dur ama şimdi valla yiyemiyorum aksam yemegi felan hic yemiyorum ac yatiyorum haftanın 3 günü belki aksam yemek yiyorumdur bi kahvaltı yapıyorum bide meyve yiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…