2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Komşum 4 ay once dogum.yapti bebeği göremedik kadıncağız dışarı çıkamıyor biz ne yapacağız bilmem . Umarım ise yarary su asi da yazın rahat rahat cikariz
Ilk zamanlar çok dikkat ettik ama bi yere kadar gerçekten valla yazın tatile bile gittik vakalar azalınca hoş hıc tat almadim tatilden de şimdi bi dışarı çıksak yine iyi gelmiyo bu durum duzelene kadar boyle sürecek galiba

Ayy hiç giremedim. arkadaşım 40 uçurmaya gelecekti. evi derle topla, sil ,süpür. Hazırlık yaptım elim değmişken buzluğa da bişiler attım. Aklım hep burdaydı. Hoşgelmişsiniz kızlar.

Kizlar size bisey sorucam sabahtan beri kasilmalarm.vardi ama su 2 3 saattr ayaga kalktigim an dha kotu oluyor yarin doktor kontrolum var ayaga her kalktigimda alta dogru baski yapio ve sizi hissediyorm kasilma oluyor hemde bide hareket cok cok az ben sallayinca fln tepkj verio bebis onun haricinde tepki yok

Kasilman ne sekilde canim tum rahimde mi bolgesel mi

Komşum 4 ay once dogum.yapti bebeği göremedik kadıncağız dışarı çıkamıyor biz ne yapacağız bilmem . Umarım ise yarary su asi da yazın rahat rahat cikariz
Benm arkadasim subatin 20ndde dogum yapti gecen sene bebis en son 20 gunluktu gorduk suan yasina giricek fotolardan goruyorz evden asla ckmiyor 2. Cocugu ve esi migrosta mudur ona ragmen 5 dk cikmiyor en twhlike olan yer marketler aslinda bide arkali bloklarda oturuyorz balkondan el salliyorz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…