2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlar bende yoğunum
Anca girdim siteye işten sonra toplantıya geçildi derken kahve yaptım sütlü eşimle içtik dinlenmeye geçtim işte de yogundu bugün

Ana kucağı alacak sanırım arkadaşın biride alıntı yapamamışim bende müzikli mi alsam düz model mi alsam kararsızım bir de işe yarıyor mu gerçekten memnun olan olmayan var mi
Ben kuzenimden aldım benim ki müziksiksiz ama görümcem müzikli kullanıyordu memnun Du kendi sallananlardan

Saatlerdir sunla uğrasiyoruz ya eşimle demonte geldi elektrikli tornavida da yok uğraş dur bana da alttan alttan vuruyo sancı ana bugun doğum dan önce temizlik vardı ayakta çok kaldım
Oyy oyyy ellerinize sağlık dinlen bol bol dün bende yoruldum dinlenince geçti çok şükür

Bende yazdım bu kimse size kast etmiş resmen umarım mavi dir başkası yapmamıştır onun için böyle olduğunu düşünmek istiyorum

onlar önceden de sabıkalıydı herhalde ondan mı uzun sürdü acaba
Atartın sabıkası var da jelibonun yokyu sanırsam
Kendilerini temizlige vermislerdir bence doğum oncesi hazirlik haftaya temizlik yapcagim gün kendimi banlatsam mı size
Buraya gir çık çok vakit kaybediyorum
Ahaha çok mantıklı birbirimizi şikayet edek bacım

Kendilerini temizlige vermislerdir bence doğum oncesi hazirlik haftaya temizlik yapcagim gün kendimi banlatsam mı size
Buraya gir çık çok vakit kaybediyorum
Aman kiz valla insan merak ediyor ne oluyor diye giremeyince bende bgn kuafore gttim saclarmi ombre yaptrdm doguma hazrlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…