Haklısın canım. Doğumu araştırmada yapmak istiyorum ama dediğim gibi doktoru bulmak ne mümkün oradaCanım bence doğumu hangi doktor yaptiracaksa onun dediğini yap. Çünkü sana ona göre tedavi uygulayacak sonuçta. Ben sadece oksapar kullanıyorum doğumdan 2 gün önce bırak dedi bana. Iğnenin etkisi 1 ya da 2 günde geçiyor dedi.
Sus susBelli baya dertli geldinkarnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk
Çok geçmemiş sanki ya biraz pimpirikli demkkiKızlar Bizim kontrolümüz güzel geçti. Sonunda nst ye girdik sanci çıkmadı, 3140 gram olmuş kızım. Kilosu önde tatlı yasak meyve günde 1 tane dedi. 19 şubat sezeryan tarihimiz. Haftaya tekrar çağırdı.
Bir benim doktorum kiloya bu kadar takıntılı sanırım. Hiç birinizin doktoru bu kadar takmıyor kiloya, diyet filan demiyor galiba. Bu arada bende öyle kilo almadim.
Çok geriyor insani ama, öyle çok yemiyorum da diyetin dışına çok canım çekerse çıkıyorum. Az şekerli ya da şekersiz sağlıklı tatlılarla gecistiriyorum.Benım doktorum da cok takık kıloyakorkarak gıdıyorum vallaa
Teşekkür ederimGözün aydın canım
Zaten 38+4te alıcak maksimum 3 buçuk olur bence o da iri bebek sayılmaz bence.Kilolu dogmasi iyi değil diye sanırım canım benimki devlet hastanesi çok bisey beklemiyorum o yüzden de dememiş olabilir
Kuzum toplam 4 kilo aldım daha ne kadar dikkat edicem bilmiyorum.Benimki de aynı canım ama senin baya sona gelmiş maşallah hadi bakalım geir sayım başlasın
Sorma asiri pimpirikli doktor. Amin insallah canim. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza.Çok geçmemiş sanki ya biraz pimpirikli demkkiaz kalmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım
Anladım canım. Kurban olam burayı bdv ile karıştırma yeni kurtulduk böyle bi karakterden2021 mart annelerine ilk defa yazıyorum.O yüzden. Genelde bir derdim varda takılıyorum.
Terlik kirli poşeti ped falan unutma canımBugün yavaştan çantamı hazırlamaya başladım koyduklarımı ve koyacaklarımı liste halinde yazayım belki fikir olur
Lohusa pijama takımı
Alt açma
Kalın battaniye
2 adet hastane çıkışı
Bebek için çorap,patik
Kendim için çorap
İç çamaşırı
Ağız mendili
Islak mendil
Pişik kremi
Emzik
Bebek bezi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar zaten eksik bişey kalmadı gibi
Baby plus çiftli göğüs pompası-elektrikliMerhaba herkese. Nisan'da doğacak bebeğim hayırlısıyla. Eksiklerimi gözden geçiriyorum. Fakat bir türlü ne marka alacağıma karar veremedim. Göğüs pompası, biberon, bebek arabası, ateş ölçer ve burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir de hastane çıkışında bebeğinizi nasıl taşıyacaksınız? Portbebe ile mi yoksa kucakta mı? Portbebe çok gerekli mi acaba? Teşekkürler.
Anladım canım. Kurban olam burayı bdv ile karıştırma yeni kurtulduk böyle bi karakterden
Anlatılmaz yaşanırNasıl bir karakterdi ki
Ayy bak onu yazmayı unutmuşum kendim için hasta bezi koydum birde ped aldım hangisi lazım olursa onu kullanırım terlik alırım aynen onu da koyayım yarın.Terlik kirli poşeti ped falan unutma canım
Başka şuan aklıma bşy gelmiyorAyy bak onu yazmayı unutmuşum kendim için hasta bezi koydum birde ped aldım hangisi lazım olursa onu kullanırım terlik alırım aynen onu da koyayım yarın.
Ben daha hazırlamadım çantamı, eksiklerim var, iç çamaşırı, depend külot bez, pijama takımım, birde bebek için hastane çıkışı set olarak değşl de sadece 2 li takım veya tulum olarak 1 tane daha almam lazım.Başka şuan aklıma bşy gelmiyor
Pompa -lansinohMerhaba herkese. Nisan'da doğacak bebeğim hayırlısıyla. Eksiklerimi gözden geçiriyorum. Fakat bir türlü ne marka alacağıma karar veremedim. Göğüs pompası, biberon, bebek arabası, ateş ölçer ve burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir de hastane çıkışında bebeğinizi nasıl taşıyacaksınız? Portbebe ile mi yoksa kucakta mı? Portbebe çok gerekli mi acaba? Teşekkürler.
Bende baby nest aldım cnm. Yoyko park beşik için.Almadı fotoyu neden anlamadım
İnstagramda prensesbebe diye bi yer var ben ordan aldım 4 tane altlı üstlü patikli takımlardan. Bende hiç hastane çıkışını set olarak almadım. Oraya bakabilirsin kumaşları güzeldiBen daha hazırlamadım çantamı, eksiklerim var, iç çamaşırı, depend külot bez, pijama takımım, birde bebek için hastane çıkışı set olarak değşl de sadece 2 li takım veya tulum olarak 1 tane daha almam lazım.
Eğer hastaneden araçla çıkacaksanız pusetle çıkmanızı tavsiye ederim. Allah korusun bi kaza bela olursa puset bebeği korur, kucakta çok tehlikeli.Merhaba herkese. Nisan'da doğacak bebeğim hayırlısıyla. Eksiklerimi gözden geçiriyorum. Fakat bir türlü ne marka alacağıma karar veremedim. Göğüs pompası, biberon, bebek arabası, ateş ölçer ve burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir de hastane çıkışında bebeğinizi nasıl taşıyacaksınız? Portbebe ile mi yoksa kucakta mı? Portbebe çok gerekli mi acaba? Teşekkürler.
Lcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.İnstagramda prensesbebe diye bi yer var ben ordan aldım 4 tane altlı üstlü patikli takımlardan. Bende hiç hastane çıkışını set olarak almadım. Oraya bakabilirsin kumaşları güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?