2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım. Doğumu araştırmada yapmak istiyorum ama dediğim gibi doktoru bulmak ne mümkün orada en son gittiğimde 10 gün sonra gel dedi. Size randevu alamıyorum dedim. Bana alamıyorsan başka doktora al dedi. Ben araştırmaya o doktor için gidiyorum zaten. mecbur artık özelde devam edeceğiz

Çok geçmemiş sanki ya biraz pimpirikli demkki az kalmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım

Merhaba herkese. Nisan'da doğacak bebeğim hayırlısıyla. Eksiklerimi gözden geçiriyorum. Fakat bir türlü ne marka alacağıma karar veremedim. Göğüs pompası, biberon, bebek arabası, ateş ölçer ve burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir de hastane çıkışında bebeğinizi nasıl taşıyacaksınız? Portbebe ile mi yoksa kucakta mı? Portbebe çok gerekli mi acaba? Teşekkürler.

Benım doktorum da cok takık kıloya korkarak gıdıyorum vallaa
Çok geriyor insani ama, öyle çok yemiyorum da diyetin dışına çok canım çekerse çıkıyorum. Az şekerli ya da şekersiz sağlıklı tatlılarla gecistiriyorum.
Gözün aydın canım
Teşekkür ederim
Kilolu dogmasi iyi değil diye sanırım canım benimki devlet hastanesi çok bisey beklemiyorum o yüzden de dememiş olabilir
Zaten 38+4te alıcak maksimum 3 buçuk olur bence o da iri bebek sayılmaz bence.
Benimki de aynı canım ama senin baya sona gelmiş maşallah hadi bakalım geir sayım başlasın
Kuzum toplam 4 kilo aldım daha ne kadar dikkat edicem bilmiyorum.
2 hafta kaldı heyecan dorukta
Çok geçmemiş sanki ya biraz pimpirikli demkki az kalmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım
Sorma asiri pimpirikli doktor. Amin insallah canim. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza.

Bugün yavaştan çantamı hazırlamaya başladım koyduklarımı ve koyacaklarımı liste halinde yazayım belki fikir olur
Lohusa pijama takımı
Alt açma
Kalın battaniye
2 adet hastane çıkışı
Bebek için çorap,patik
Kendim için çorap
İç çamaşırı
Ağız mendili
Islak mendil
Pişik kremi
Emzik
Bebek bezi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar zaten eksik bişey kalmadı gibi

2021 mart annelerine ilk defa yazıyorum. O yüzden. Genelde bir derdim varda takılıyorum.
Anladım canım. Kurban olam burayı bdv ile karıştırma yeni kurtulduk böyle bi karakterden

Terlik kirli poşeti ped falan unutma canım

Baby plus çiftli göğüs pompası-elektrikli
Philips avent cam biberon
Casual cadillac trona travel bebek arabası
Braun prt2000 ateşölçer(koltukaltı)
Otribebe burun aspiratörü aldım.inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.
Rabbim nasip ederse bebek arabasının pusetiyle çıkaracağım. Yani çok şart mı bilmiyorum açıkçası. Eskiden yoktu bile. Kucakta çıkıyordu bebekler

Ayy bak onu yazmayı unutmuşum kendim için hasta bezi koydum birde ped aldım hangisi lazım olursa onu kullanırım terlik alırım aynen onu da koyayım yarın.
Başka şuan aklıma bşy gelmiyor

Pompa -lansinoh
Biberon-philips avent cam biberon yenidoğan takımı
Bebek arabası-kraft lima travel sistem
Ateş ölçer-ben braun kulaktan ölçer aldım ama çoğu kişi koltuk altı dijital almamı tavsiye ediyor ondan da alacağım
Burun aspiratörü-braun dijital ve e bebekten manual de aldım
Hastaneden bebeği bebek arabası takımındaki pusetle çıkaracağım

İnstagramda prensesbebe diye bi yer var ben ordan aldım 4 tane altlı üstlü patikli takımlardan. Bende hiç hastane çıkışını set olarak almadım. Oraya bakabilirsin kumaşları güzeldi

Eğer hastaneden araçla çıkacaksanız pusetle çıkmanızı tavsiye ederim. Allah korusun bi kaza bela olursa puset bebeği korur, kucakta çok tehlikeli.

Kızlar merhaba. Bizimde kontrolümüz iyi geçti şükür. Nst de sancı çıkmadı, 30larda çıktı 2 kez. Sancı sayılmıyormuş o değer. Kilosu boyu maşallah çok iyi çıktı kızımın. Bende toplam 4 kilo almışım, mutlu oldum alabildiğime bugün kontrolü olan arkadaşlarımın da çok iyi geçmiş maşallah

İnstagramda prensesbebe diye bi yer var ben ordan aldım 4 tane altlı üstlü patikli takımlardan. Bende hiç hastane çıkışını set olarak almadım. Oraya bakabilirsin kumaşları güzeldi
Lcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…