Kızlar Bizim kontrolümüz güzel geçti. Sonunda nst ye girdik sanci çıkmadı, 3140 gram olmuş kızım. Kilosu önde tatlı yasak meyve günde 1 tane dedi. 19 şubat sezeryan tarihimiz. Haftaya tekrar çağırdı.
Bir benim doktorum kiloya bu kadar takıntılı sanırım. Hiç birinizin doktoru bu kadar takmıyor kiloya, diyet filan demiyor galiba. Bu arada bende öyle kilo almadim.
Kızlar Bizim kontrolümüz güzel geçti. Sonunda nst ye girdik sanci çıkmadı, 3140 gram olmuş kızım. Kilosu önde tatlı yasak meyve günde 1 tane dedi. 19 şubat sezeryan tarihimiz. Haftaya tekrar çağırdı.
Bir benim doktorum kiloya bu kadar takıntılı sanırım. Hiç birinizin doktoru bu kadar takmıyor kiloya, diyet filan demiyor galiba. Bu arada bende öyle kilo almadim.
Kızlar benim park yatak yoyko ama içindeki ince sünger dİsinda henüz yatağını almadık,bı arkadaş Yataş twingy sünger yatağını almıştı o da yoyko park yatağa güzel demişti sanırım Marsade
udi
Sız ne aldınız e bebekte satılan yataklardan alan var mı kullanmış olan yarın Alicam da kesin bi fikir olsun
Kızlar benim park yatak yoyko ama içindeki ince sünger dİsinda henüz yatağını almadık,bı arkadaş Yataş twingy sünger yatağını almıştı o da yoyko park yatağa güzel demişti sanırım Marsade
udi
Sız ne aldınız e bebekte satılan yataklardan alan var mı kullanmış olan yarın Alicam da kesin bi fikir olsun
Bu arada bugün hastane çantası pardon valizi hazırladım benimki ayrı ikiztoslarin ayrı en son süt sağma, emzik biberon, bandana vs ufak tefek şeyleri koyucam çok rahatladım üstümden yük kalktı
udi
Kraft'ın visco yatağını aldım ben. Ama tabi kullanmadık henüz iyi midir kötü müdür bilemem, e bebekteki müşteri temsilcisi "herkes bundan alıyor" dedi.
Ben kızdırmak veya eleştirmek için söylemedim öyle anlaşıldığım için özür dilerim. Burada sütlaç kaşar muz yazısı görünce ve daha önce de başka sayfalarda, facede vs bebeğe kilo aldırıyor muz kaşar sütlaç vs ye diyenleri gördüğüm için burada da denk gelince sütlaça muza ondan yazdım birde ben hep bir derdim var da takılıyordum burada değil o yüzden tanımıyorum buradaki kimseyi.
Ay yok yok sorun yok bende birden ters yazdim cevabi belki sen de kusura bakma saka yaptim ben oyle 10 kase falan amaniiin onemli olan saglikla dogsun yavrularimiz kilo dert degil ilk kez yazdin acilis bana denk geldi desene buarada agrin nasil oldu ?
Yeni yeni yazmaya başladım. Önceden takip etmiyordum. Bugün özellikle mart anneleri diye görünce birde midem ağrıyınca, doğum da yaklaşıyor takip edeyim dedim.
Onu da araştırdım glisemik indeksi yüksekmiş yani onu da yiyemiyoruz. Doğal şekerler de arttırıyor şekeri malesef. Neyse bebek sağlıklı olsun da bikaç hafta daha dayanırız. Teşekkür ederim.
Çok zor senin için şeker isteği bitmez hele son zamanlar vücut güç için istiyor ama dediğin gibi az kaldı yoğurt tarçın tarçın li su yiyebilirsin hurma bunlar isteği minuma indiriyor
Ay yok yok sorun yok bende birden ters yazdim cevabi belki sen de kusura bakma saka yaptim ben oyle 10 kase falan amaniiin onemli olan saglikla dogsun yavrularimiz kilo dert degil ilk kez yazdin acilis bana denk geldi desene buarada agrin nasil oldu ?
Biraz daha iyiyim. Bakalım artacak mı? Yani ilk defa derken 2 3 kere anca yazmışımdır. İlk sayılır yeni sayılırım mart annelerinde onu demek istedim. Midem ağrıyınca birde doğum yaklaşımca yazayım takip edeyim dedim.
Kızlar iyi akşamlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Çok fazla giremiyorum birkaç gündür. Biraz stresli günler. Yarın özeldeki doktora kontrolüm var. 35 haftalık olduğunda coraspini kes demişti. Araştırmadaki doktorda ben 38 de kesiyorum o zaman bırakırsın deyince ben devam ettim. Ama Araştırmadaki doktora ulaşmak muayeneye gitmek çok zor. Benim doğum tarihime kadar randevusu bile görünmüyor. Aranızda kullanan varmıydı. Doktorunuz kaçıncı haftada kesmenizi istedi acaba.2 doktora takibin zararları