2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benım doktorum da cok takık kıloya korkarak gıdıyorum vallaa

Gözün aydın canım

Kilolu dogmasi iyi değil diye sanırım canım benimki devlet hastanesi çok bisey beklemiyorum o yüzden de dememiş olabilir

Kızlar benim park yatak yoyko ama içindeki ince sünger dİsinda henüz yatağını almadık,bı arkadaş Yataş twingy sünger yatağını almıştı o da yoyko park yatağa güzel demişti sanırım Marsade udi

Sız ne aldınız e bebekte satılan yataklardan alan var mı kullanmış olan yarın Alicam da kesin bi fikir olsun

İkeanin yatağını hala kızım kullanıyor canım öneririm

Kraft'ın visco yatağını aldım ben. Ama tabi kullanmadık henüz iyi midir kötü müdür bilemem, e bebekteki müşteri temsilcisi "herkes bundan alıyor" dedi.

Ay yok yok sorun yok bende birden ters yazdim cevabi belki sen de kusura bakma saka yaptim ben oyle 10 kase falan amaniiin onemli olan saglikla dogsun yavrularimiz kilo dert degil ilk kez yazdin acilis bana denk geldi desene buarada agrin nasil oldu ?

Onu da araştırdım glisemik indeksi yüksekmiş yani onu da yiyemiyoruz. Doğal şekerler de arttırıyor şekeri malesef. Neyse bebek sağlıklı olsun da bikaç hafta daha dayanırız. Teşekkür ederim.
Çok zor senin için şeker isteği bitmez hele son zamanlar vücut güç için istiyor ama dediğin gibi az kaldı yoğurt tarçın tarçın li su yiyebilirsin hurma bunlar isteği minuma indiriyor

Biraz daha iyiyim. Bakalım artacak mı? Yani ilk defa derken 2 3 kere anca yazmışımdır. İlk sayılır yeni sayılırım mart annelerinde onu demek istedim. Midem ağrıyınca birde doğum yaklaşımca yazayım takip edeyim dedim.

Kızlar iyi akşamlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Çok fazla giremiyorum birkaç gündür. Biraz stresli günler. Yarın özeldeki doktora kontrolüm var. 35 haftalık olduğunda coraspini kes demişti. Araştırmadaki doktorda ben 38 de kesiyorum o zaman bırakırsın deyince ben devam ettim. Ama Araştırmadaki doktora ulaşmak muayeneye gitmek çok zor. Benim doğum tarihime kadar randevusu bile görünmüyor. Aranızda kullanan varmıydı. Doktorunuz kaçıncı haftada kesmenizi istedi acaba.2 doktora takibin zararları

Benimki de aynı canım ama senin baya sona gelmiş maşallah hadi bakalım geir sayım başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…