2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninde gözün aydın canım Benim nst ilk.defa haftaya

Maşallah canım sağlıkla gelsinler bizim minnoşlar inşallah. Bu arada sadece 4 kilocuk mu aldın. Kıskandım valla. Benim 14 ü de geçti.

Lcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.
Canım ben doğumdan 2 ay sonra işe başlayacağım. O yüzden en baştan alışayım diye göğüs pompasını şimdiden mecburen aldım. Tabi emzireceğim bebeğimi nasipse . Sütüm ilk başlarda az gelirse de sağdıkça artırıyormuş

Canım bende kullanıyorum aspirin 100mg. Ayrıca oksapar 4000 kullanıyorum. Oksaparı doğumdan 26 saat önceye kadar kullanacaksın dedi. Aspirinde 35 bitince bırakılacak dedi.

Eğer hastaneden araçla çıkacaksanız pusetle çıkmanızı tavsiye ederim. Allah korusun bi kaza bela olursa puset bebeği korur, kucakta çok tehlikeli.
Almanya'da yaşayan bir Instagram fenomeni yeni doğum yaptı. Orada hastanelerin puseti zorunlu tuttuğunu söylemişti. Çok şaşırdım valla. Hatta hastaneler liste veriyormuş bunları getireceksiniz diye. Türkiyede de mutlaka uygulayan hastaneler vardır heralde

Ne kadardı canım

Evet canim kullandim kanama olmustu benim 10.haftada biraktim normalde 32de birakacaktim epeyce erken biraktim

Canım bende kullanıyorum aspirin 100mg. Ayrıca oksapar 4000 kullanıyorum. Oksaparı doğumdan 26 saat önceye kadar kullanacaksın dedi. Aspirinde 35 bitince bırakılacak dedi.
Canım çok teşekkür ederim. Bugün 35+6 yım. Son kez bu akşam içeyim bakalım. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek

Kızlar bebek arabası olarak Yoyko travel sistem alan var mı ya da mağazada filan gören var mı
Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı olmasından dolayı cazip geliyor ama gidip görme fırsatım yok
Değerlendirebilen olursa çok sevinirim

Ben almadım ama kuzenım almıstı kullanamadı dogru duzgun sonra baston modellerinden aldı o da kaldı öyle..

Ne kadardı canım
Canım şimdi yükleyebildim. Ben Kasım indiriminde almıştım. 320 gibi bir rakama. E bebekte stokta görünmüyor. Ama mağazalarda mutlaka vardır. Kraft için yataşın ürettiği bir yatakmış.

Eklentiler

• Screenshot_20210204-233817_ebebek.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
Maşallah canım sağlıkla gelsinler bizim minnoşlar inşallah. Bu arada sadece 4 kilocuk mu aldın. Kıskandım valla. Benim 14 ü de geçti.
Aminnn canım Evet toplam 4 aldım. Doğuma kadar hızlanır herhalde artık
Canım çok teşekkür ederim. Bugün 35+6 yım. Son kez bu akşam içeyim bakalım. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aynen bak bakalım, zaten doktorun en iyisini bilir
Maskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorum
Aynen maskeyle çok zor oluyor. Ama eğer imkanın varsa hafif yana doğru yatırsın, ben çok rahat ettim bugün.

Maskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorum
Ben yarın giderken karın yastığımı yanımda götürmeyi düşünüyorum. Bu 4. Nst olacak. Edindiğim tecrübe bu karın yastığı önemli ayrıca araştırmada yaptırdıkları yatak bildiğin taştandı. Kalkamadım hemşire saolsun kaldırdı yerimden

Lcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.
Bende almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…