- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
Offf bende gözlerim tamamen açık bakıyorum suanFena dejavu oldum ya
Seninde gözün aydın canım Benim nst ilk.defa haftayaKızlar merhaba. Bizimde kontrolümüz iyi geçti şükür. Nst de sancı çıkmadı, 30larda çıktı 2 kez. Sancı sayılmıyormuş o değer. Kilosu boyu maşallah çok iyi çıktı kızımın. Bende toplam 4 kilo almışım, mutlu oldum alabildiğimebugün kontrolü olan arkadaşlarımın da çok iyi geçmiş maşallah
Maşallah canım sağlıkla gelsinler bizim minnoşlar inşallah. Bu arada sadece 4 kilocuk mu aldın. Kıskandım vallaKızlar merhaba. Bizimde kontrolümüz iyi geçti şükür. Nst de sancı çıkmadı, 30larda çıktı 2 kez. Sancı sayılmıyormuş o değer. Kilosu boyu maşallah çok iyi çıktı kızımın. Bende toplam 4 kilo almışım, mutlu oldum alabildiğimebugün kontrolü olan arkadaşlarımın da çok iyi geçmiş maşallah
İğne kullandı canımCanım iğne mi yoksa coraspin mi kullandı.
Canım ben doğumdan 2 ay sonra işe başlayacağım. O yüzden en baştan alışayım diye göğüs pompasını şimdiden mecburen aldım. Tabi emzireceğim bebeğimi nasipse . Sütüm ilk başlarda az gelirse de sağdıkça artırıyormuşLcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.
14 kilo deme lutfenMaşallah canım sağlıkla gelsinler bizim minnoşlar inşallah. Bu arada sadece 4 kilocuk mu aldın. Kıskandım valla. Benim 14 ü de geçti.
Canım bende kullanıyorum aspirin 100mg. Ayrıca oksapar 4000 kullanıyorum. Oksaparı doğumdan 26 saat önceye kadar kullanacaksın dedi. Aspirinde 35 bitince bırakılacak dedi.Kızlar iyi akşamlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Çok fazla giremiyorum birkaç gündür. Biraz stresli günler. Yarın özeldeki doktora kontrolüm var. 35 haftalık olduğunda coraspini kes demişti. Araştırmadaki doktorda ben 38 de kesiyorum o zaman bırakırsın deyince ben devam ettim. Ama Araştırmadaki doktora ulaşmak muayeneye gitmek çok zor. Benim doğum tarihime kadar randevusu bile görünmüyor. Aranızda kullanan varmıydı. Doktorunuz kaçıncı haftada kesmenizi istedi acaba.2 doktora takibin zararları
Almanya'da yaşayan bir Instagram fenomeni yeni doğum yaptı. Orada hastanelerin puseti zorunlu tuttuğunu söylemişti. Çok şaşırdım valla. Hatta hastaneler liste veriyormuş bunları getireceksiniz diye. Türkiyede de mutlaka uygulayan hastaneler vardır heraldeEğer hastaneden araçla çıkacaksanız pusetle çıkmanızı tavsiye ederim. Allah korusun bi kaza bela olursa puset bebeği korur, kucakta çok tehlikeli.
Canım fotoğraf yükleyemedim.biz kraftın Yataş yaylı yatağını aldık. Gayet güzel. E-bebekte var. Diğer yataklara göre fiyatı 3-5 fazla ama daha çok içime sinerek aldım. Ben trendyol dan takip edip almıştım fiyatı uygun gelmişti baya
Evet canim kullandim kanama olmustu benim 10.haftada biraktim normalde 32de birakacaktim epeyce erken biraktimCanım ben hem oksapar hem coraspin kullanıyorum. İğneyi doğumdan önce 3 güne kadar dedi. Ama coraspini kes dedi özeldeki.araştırmadaki doktora ulaşmam çok zor artık mecburen sadece özelde devam edicem. doktorun söylediğinide yapmak zorundayım. ama diğer doktor 38 hafta dediği için kafam karıştı iyice. Sen coraspin kullanıyormuydun. Sadece iğne mi kullanıyorsun
Sağol canım. Benim bu 2.oldu. Geçen hafta sırt üstü yatırmıştı, bu hafta sola doğru yatırıp sırtıma yastık koydu. Bugün daha rahattı.Seninde gözün aydın canım Benim nst ilk.defa haftaya
Canım çok teşekkür ederim. Bugün 35+6 yım. Son kez bu akşam içeyim bakalım. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecekCanım bende kullanıyorum aspirin 100mg. Ayrıca oksapar 4000 kullanıyorum. Oksaparı doğumdan 26 saat önceye kadar kullanacaksın dedi. Aspirinde 35 bitince bırakılacak dedi.
Maskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorumSağol canım. Benim bu 2.oldu. Geçen hafta sırt üstü yatırmıştı, bu hafta sola doğru yatırıp sırtıma yastık koydu. Bugün daha rahattı.
Ben almadım ama kuzenım almıstı kullanamadı dogru duzgun sonra baston modellerinden aldı o da kaldı öyle..Kızlar bebek arabası olarak Yoyko travel sistem alan var mı ya da mağazada filan gören var mı
Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı olmasından dolayı cazip geliyor ama gidip görme fırsatım yok
Değerlendirebilen olursa çok sevinirim
Yan donebiliyosun aslinda ben diyorum nefesim daraliyor diye donuyorum kuzu bide 2 kati suruyoya bizim gecen 1 saat surduMaskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorum
Canım şimdi yükleyebildim. Ben Kasım indiriminde almıştım. 320 gibi bir rakama. E bebekte stokta görünmüyor. Ama mağazalarda mutlaka vardır. Kraft için yataşın ürettiği bir yatakmış.Ne kadardı canım
Aminnn canımMaşallah canım sağlıkla gelsinler bizim minnoşlar inşallah. Bu arada sadece 4 kilocuk mu aldın. Kıskandım valla. Benim 14 ü de geçti.
Aynen bak bakalım, zaten doktorun en iyisini bilirCanım çok teşekkür ederim. Bugün 35+6 yım. Son kez bu akşam içeyim bakalım. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aynen maskeyle çok zor oluyor. Ama eğer imkanın varsa hafif yana doğru yatırsın, ben çok rahat ettim bugün.Maskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorum
Ben yarın giderken karın yastığımı yanımda götürmeyi düşünüyorum. Bu 4. Nst olacak. Edindiğim tecrübe bu karın yastığı önemliMaskeyle nefes alinmiyo sırt üstü nasıl olcak bilmiyorum ultrasondan bakarken bile daralıyorum
Bende almadımLcw civil filan oraya uğrayacağım bi ara oradan alırım. Ben göğüs pompası da almadım, ihtiyaç olursa alırım yoksa boşuna almış olmayayım zaten sürekli evdeyim lazım olmaz belki diye almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?