2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay memleketimin gözunu seveyim ama ebe destegi guzelmis

Bu soğukta bebekler çocuklar her gün dışarıda.Her gün parktalar.inanın ben soğuktan evden çıkamıyorum vücut alışmamış çünkü ama onların çocuğu parkta karın üstünde oynuyor.hiç hastalanmıyor.Annem görse öyle çocukları kalp krizi geçirir

Teyzem amerıka da dogum yapmıstı onun mecburı sezeryandı , bol bol buzlu su vermişlerdi cocuklar da hala buzlu su ıcerler buraya gelınce ayaklarında corap hıc uoktur ve hasta olmuyırlar dogrusu o ama gel de burda bızım buyuklere laf anlat

Ee hastane de nasıl iletişim kuruyon
Şu an takibimi yapan doktor türk.Onda sıkıntı yok ama yabancı bir doktora gideceksem tercümanlığımı yapan bir abla var onu götürüyorum.Pıhtılaşma problemim var onun için profa gidiyorum oraya da perinatoloğa da bu ablayla gidiyorum.Mesela bana 21.haftada detaylı ultrason yapıldı ama 31.haftada bir daha yapılacak.

Kızlar mesajlarınızı okuyacm bana boyunu Hesaplayabilen varmk bana dr söylemedi hiçbr zman boyunu 9

Eklentiler

• IMG_20210205_004511.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 65
İnstagramda Zeynebinharikalardiyarı var kendisi danimarkada.Orada da çocukları doğdukları andan itibaren 2 yaşına kadar -10 dereceye kadar dışarda uyutuyorlar.Kreşlerde de o şekilde.Çocuklar arabalarının içinde dışarıda uyuyor.

Ay canim ya burda akraban fln yokmuydu burda kalsaydin doguma kdr enazndan
Ben eşimin işi nedeniyle 2 yıllığına buraya geldim ücretsiz izindeyim şu an.Aslında başkan niyetim oydu doğumu kendi doktorumda annemin yanında yapmak.Ama burada güzel bir tedavi uygulandı bana ve pıhtılaşma rahatsızlığından dolayı hamileyken uçağa binmeme izin verilmedi.ben de alıştım buraya.daha az stresli olduğumu farkettim çünkü beni hep telkin ettiler.Bi de gerçekten insan gibi davranıyor hemşiresi de doktoru da.kendime güvenim geldi burada yaparım doğumu dedim.İnşallah kucağıma almak nasip olur.

Bi sorun mu çıktı ki detsylı da

Evet aslında soğuk sıcaktan daha sağlıklı Rusya'da da yeni doğmuş bebeklerin kar üstünde beşikte durdukları foto vardı

Bizdeki kadar hasta olmadıkları kesin ve bizdeki kadar ilaç kullanmadıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…