İki güne 30.haftama gircem inş.Nisan annesiyim allah nasip ederse.Kaç haftalıksınız sımdı?
Ay memleketimin gözunu seveyim ama ebe destegi guzelmisMerhaba ben 7 aydır almanyada yaşıyorum 30.haftama gireceğim gebelikte de.Burada herşey o kadar farklı ki bizden.evet pusetsiz hastaneden çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla normal doğum 3 sezaryende 5 gün kalınıyor.Öyle oda süsleme vs burada yok.çocuğa genelde onlar kıyafet veriyor hastanede kaldığı sürece.mesela ben türkiyede istediğim zaman hastaneye özel doktora vs gidip ultrasonla baktırabiliyordum burada öyle birşey yok.Kontroller aylık oluyor.Canınız istedi diye gidemiyosunuz gününüz gelmeden.bi de değişik olan bir durum daha var.Ebeyle anlaşıp 3 ay boyunca her hafta evinize gelip bebeğin kilosuna bakıyor onu yıkamanıza,emzirmenize yardım ediyor,sizin dikişiniz vs varsa onun bakımına bakıp gidiyor.Ve ebenin masrafını sigortanız karşılıyor.daha bir sürü şey var.Sizin dediğiniz fenomenin adı neydi?
Bu soğukta bebekler çocuklar her gün dışarıda.Her gün parktalar.inanın ben soğuktan evden çıkamıyorum vücut alışmamış çünkü ama onların çocuğu parkta karın üstünde oynuyor.hiç hastalanmıyor.Annem görse öyle çocukları kalp krizi geçirirEvet Hollanda da yaşayan arkadaşım da ebe ye gidiyor cırt pırt doktor kontrolu Yok ,doğum mecburi normal , ultrason neredeyse yok denecek kadar nadirmis
Normalde de sağlık konusunda çok rahatlar çocuğun bebeğin ateşi 40 a çıksa bile gönderiyorlarmis vücut Kendi savassin diye vs
Ihlamur doguma yakin onerilmiyorAyaklarınin altına su koysan? Ihlamur içebilirsin rahatlatır.
Ben buraya gelince doktorumu arayıp ağladımAy memleketimin gözunu seveyim ama ebe destegi guzelmis
1 bardakta mı önerılmıyor?Ihlamur doguma yakin onerilmiyor
Ee hastane de nasıl iletişim kuruyonOnlar türkçe bilmiyor ben de almanca.Küfrede küfrede doğururum inşallah
Teyzem amerıka da dogum yapmıstı onun mecburı sezeryandı , bol bol buzlu su vermişlerdiBu soğukta bebekler çocuklar her gün dışarıda.Her gün parktalar.inanın ben soğuktan evden çıkamıyorum vücut alışmamış çünkü ama onların çocuğu parkta karın üstünde oynuyor.hiç hastalanmıyor.Annem görse öyle çocukları kalp krizi geçirir
Şu an takibimi yapan doktor türk.Onda sıkıntı yok ama yabancı bir doktora gideceksem tercümanlığımı yapan bir abla var onu götürüyorum.Pıhtılaşma problemim var onun için profa gidiyorum oraya da perinatoloğa da bu ablayla gidiyorum.Mesela bana 21.haftada detaylı ultrason yapıldı ama 31.haftada bir daha yapılacak.Ee hastane de nasıl iletişim kuruyon
Ay canim yaBen buraya gelince doktorumu arayıp ağladımadam beni teselli etti almanlar işini bilir sen güven onlara dedi.
İnstagramda Zeynebinharikalardiyarı var kendisi danimarkada.Orada da çocukları doğdukları andan itibaren 2 yaşına kadar -10 dereceye kadar dışarda uyutuyorlar.Kreşlerde de o şekilde.Çocuklar arabalarının içinde dışarıda uyuyor.Teyzem amerıka da dogum yapmıstı onun mecburı sezeryandı , bol bol buzlu su vermişlerdicocuklar da hala buzlu su ıcerler buraya gelınce ayaklarında corap hıc uoktur ve hasta olmuyırlar dogrusu o ama gel de burda bızım buyuklere laf anlat
46 cmKızlar mesajlarınızı okuyacm bana boyunu Hesaplayabilen varmk bana dr söylemedi hiçbr zman boyunu 9
Ben eşimin işi nedeniyle 2 yıllığına buraya geldim ücretsiz izindeyim şu an.Aslında başkan niyetim oydu doğumu kendi doktorumda annemin yanında yapmak.Ama burada güzel bir tedavi uygulandı bana ve pıhtılaşma rahatsızlığından dolayı hamileyken uçağa binmeme izin verilmedi.ben de alıştım buraya.daha az stresli olduğumu farkettim çünkü beni hep telkin ettiler.Bi de gerçekten insan gibi davranıyor hemşiresi de doktoru da.kendime güvenim geldi burada yaparım doğumu dedim.İnşallah kucağıma almak nasip olur.Ay canim yaburda akraban fln yokmuydu burda kalsaydin doguma kdr enazndan
Bi sorun mu çıktı ki detsylı daŞu an takibimi yapan doktor türk.Onda sıkıntı yok ama yabancı bir doktora gideceksem tercümanlığımı yapan bir abla var onu götürüyorum.Pıhtılaşma problemim var onun için profa gidiyorum oraya da perinatoloğa da bu ablayla gidiyorum.Mesela bana 21.haftada detaylı ultrason yapıldı ama 31.haftada bir daha yapılacak.
FL değerini 7 ile çarpıyorsun yaklaşık sonucu veriyor .65,76 x 7Kızlar mesajlarınızı okuyacm bana boyunu Hesaplayabilen varmk bana dr söylemedi hiçbr zman boyunu 9
Kan inceltici ve sulandirici ozelligi varmis bende gecen annem yapti iceyim dedm bi bardak baktim son zamanlarda icilmesi iyi degil yazinca icemedm korkuma1 bardakta mı önerılmıyor?
Çok teşekkür ederim kuzmm nerden hesapladn??
Bu soğukta bebekler çocuklar her gün dışarıda.Her gün parktalar.inanın ben soğuktan evden çıkamıyorum vücut alışmamış çünkü ama onların çocuğu parkta karın üstünde oynuyor.hiç hastalanmıyor.Annem görse öyle çocukları kalp krizi geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?