- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Maşallah cabjm gözünüz aydın. Sana bu sancılarla bekleyemezsin derken haklıydık demek ki ama sen bize biraz gönül koydunKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Çok şükür ki tahliller normal canım tansiyon etkileme iş demek ki. Bu arada kuzucuk da biraz daha büyüyebilir
Sağolun kızlar inşallah düzelir bı an önceKuzucum gün alacağım diye gittim ne göreyim dönmüş benim kızBu hafta içine gün verecekti eğer dönmeseydi.
Geçmiş olsun ilaçlar düzene sokar tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.
Ben de normali bekliyorum artık ama çatı muayenesi henüz olmadım
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşALLAHKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Aynen bende giremedim.Hah ne güzel dedin bu teselli mükemmel gerçektenn amaann doğum yapcaz o ne ki
İnsan korktuğuyla sınanıyor kuzum. Gerçekten bu böylebaşa gelen çekilecek mecbur
Son haftalar hareketlerinin azalması normal demişti doktor canım
Günydınlarrr dün geceden beri siteye giriş yapamadım. Aynı sorunu yaşayan oldumu
Sağlıkla büyüt inşallah canm. Hayırlı ömürlü olsun.Kizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Allah analı babalı buyutsun. Cok sukur kavuştunuz darısı basimizaKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Sezeryan mı sizinkideBen de sizdenim cuma günü belli olacak net tarih ama büyük ihtimalle 10-17 arası olacak
Dün gece benimki bir önceki geceye göre az hareketliydi her günü bir olmuyorBen yatmaya hazırlanıyorum bebişim de partiyeinşallah uyuyabilirim Allahın izniyle son 4 gecem
Aynen öyle gözümüzü başka hiçbirşey korkutmasınHah ne güzel dedin bu teselli mükemmel gerçektenn amaann doğum yapcaz o ne ki
Her zaman son kurduğun cümleyi kurarım ben de. Başa gelen çekilir ötesi yokİnsan korktuğuyla sınanıyor kuzum. Gerçekten bu böylebaşa gelen çekilecek mecbur
Ben de giremedim büyük bir boşluğa düştüm giremeyince, nasıl alışmışım.Günydınlarrr dün geceden beri siteye giriş yapamadım. Aynı sorunu yaşayan oldumu
Haklısın kuzucum aslında bu ara normal azalması ama bir gece çılgınlar gibi oynayınca her gece aynısını bekliyorum sanırım ama o da mümkün değil tabiÇok az zamanın kalmış pembiş hep aynı olamaz ki
Aaaa haklısın ya ben unutmuşum ağzımdan değil burnumdan mideme indirdiler benim de. Valla o yutkunma anı sedyede çarşafı sıkmıştım acıdan gözlerimden yaşlar akmıştı o acıyı unutamıyorumBencede ya benimde öyle midem yikanmisti ama benim burnumdan sokmuşlardı hortumu bogazina gelince yut dediler yuttum öyle yıkadılar midemi ondan daha kötü olamaz bence
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydınKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Bakım varmış kuzucum sitede sabah açıldıDünden beri siteye giriş yapamadım, yazamadım kimseyeevet doğuracağım diyen değil, kontrole gidiyorum diyenden korkmalı şükür uslandı azıcık kızım. Vaktinde gelirler inşallah canım pzt ye birşey kalmadı
Bende burda cevapları bekleyeyimKızlar önceden normal.dogum yapanlara bir sorum var doğumunuzu ne tetikledihurma günde 3 tane yiyorum squat plates topu haraket sıcak su adaçayı uyguluyorum birde ahududu yaprağı deniycem size etki eden başka birşey olmuştur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yaa Gökçe'nin o heyecanını ben yerimDünn geldik salona hazırlanmısti her şey
Gökçe çok şaşırdı , umduğumuz gibi kötü senaryo şimdilik yok bazen ocakta yemeğini unutan kadınlar gibi bebekleerr diye aşka gelip salona bakıyor öyle hırçın tutumları yok şimdilik şükür
Senin de biraz işleri kolaylaştırman lazım tabii haklısın şırınga ile istemiyorlarsa madem mecbur biberon vermek gerek zaten anne memesi gibi diyorlar memeyi bırakmaz diyorlar sizde de durumlar bu şekilde devam eder inşallah. Hem meme hem biberon takılsın kızlar.Benim tek sıkıntı uykusuzluk yanı bı De üç saatte Bir beslemem gerekirken çok uyuyorlar bazen beslenme saatinde kaldırmak imkansız küçük memeye çok alıştı resmen ağlayarak istiyor da şırınga yada kaşık demişti doktor meme dışında ama bunlar şırıngayi artık istemiyorlar çekim güçleri az olduğu için emziriyorum ama tam doymalarindan emin ol olamadığım için bugün ilk kez lansimoh biberon ile verdim çok yavaş akıyor sorun çıkmadı sonra meme de verdim
İşte tek sıkıntı 3 saatte bir olan beslenmenin uykularından dolayı sarkması
M Muallimezzz her şey çok güzel de uykusuzluk ve üçüne yetişmeye çalışmak işin en zor kısmı gelecekten bildiriyorum
Gözün aydın canımKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Çok şükürSimdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukur
Dün akşam çok ama çok acıttı sıpaDün gece benimki bir önceki geceye göre az hareketliydi her günü bir olmuyorama nasıl güçlendiler değil mi bayağı can yakıyor hareketleri Çok az kaldı kavuşmanızaa❤
Aynen öyle gözümüzü başka hiçbirşey korkutmasın
Her zaman son kurduğun cümleyi kurarım ben de. Başa gelen çekilir ötesi yok
Ben de giremedim büyük bir boşluğa düştüm giremeyince, nasıl alışmışım.
Haklısın kuzucum aslında bu ara normal azalması ama bir gece çılgınlar gibi oynayınca her gece aynısını bekliyorum sanırım ama o da mümkün değil tabi
Aaaa haklısın ya ben unutmuşum ağzımdan değil burnumdan mideme indirdiler benim de. Valla o yutkunma anı sedyede çarşafı sıkmıştım acıdan gözlerimden yaşlar akmıştı o acıyı unutamıyorummiden yıkandıktan sonra sen de zangır zangır titredin mi? Dişlerim birbirine vuruyordu vücudumu durduramıyordum çok garipti. Çocukluk travması oldu resmen
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın
Bakım varmış kuzucum sitede sabah açıldı
Aynen öyle kontrole gidenler daha aksiyonlu geri dönüyorşaka bir yana sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.
Sağlam taktik veren çıkar belkiBende burda cevapları bekleyeyimben doktora sorduğumda ev silmek, ilişki, günde 6 tane hurma, bide sıcak duş yada belden aşağıya sıcak su da tutabilirsin demişti. Ben hepsini yaptım hala tık yok.
KoşKızlar önceden normal.dogum yapanlara bir sorum var doğumunuzu ne tetikledihurma günde 3 tane yiyorum squat plates topu haraket sıcak su adaçayı uyguluyorum birde ahududu yaprağı deniycem size etki eden başka birşey olmuştur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Tebrik ederim gözün aydın canımKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Sen nasılsın canım içindeki sıkıntılardan biraz uzaklaşabildin miTebrik ederim gözün aydın canım
Cok sükür bugünüme canım. Günden güne iyi olucam inşallah. Atlatmaya basladım gibi hissediyorumSen nasılsın canım içindeki sıkıntılardan biraz uzaklaşabildin mi
Canım gözünaydın çok şükürKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?