2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılmanın ne olduğunu hala çözemedim ben ya, kasılıyor muyum bilmiyorum, karnın taş gibi olup sertleşmesi ise o aylardır var ve yorulunca oluyor. Benim sabah yani 2 saat önce bi sancım oldu kasığımda dinlenince geçti ama şimdi sanki yine gelecek gibi hissediyorum, belimde hafif ağrı var, birazdan kontrole gideceğim.

Bennn. Bende sanıyorum ki halim yok ondan yiyesim olmuyor. Ama bi suya düştüm ama akşama kadar bişey yemesem acıkmam

Ah işte ben o perine mesajını hayatta yapamam

Günaydın bugün taşınıyoruz inşallah, şuan bulunduğum yer hastaneye çok uzak, hep panik haldeydim ya suyum gelirse, ağrılar başlarsa hastaneye yetişemezsem diye, dün gece hafif ağrım vardı uyuyamadım, yarından sonra artık kafam rahat olacak, burda yürüyüş bile yapmıyorum aman doğum başlamasın diye

Evet tatlım ya korku stres heyecan duygu karmaşası yaşadım resmen Allah sağlık versin yavrularimiza da eninde sonunda kavuşuruz

Kızlar gece bir buçukta suyum geldi. Hastaneye geldik yatışım yapıldı. Nst bağladılar sancı takibi yapılıyor. Sabah sezeryana alacaklar. Ayın beşini beklemedi bebiş geliyor.
Allah yardimcin olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❤

Yaa cidden senin de çok az kalmış artık doktor çatı muayenesi yapti mi normal mi görünüyor senin de insan son zamanlara yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyo kızımın eski foto videolarına bakıyorum bi özlem kaplıyo

Günaydın kızlar . Bişi sorucam. Benim kesin olarak sezaryen olacak bu durumda doktor çatı muayenesi yapar mı ? Çatı muayenesi sadece normal doğum için yapılıyor değil mi ?
Evet canım normal dogum için yapılır sezeryanda yapmazlar

Kızlar gece bir buçukta suyum geldi. Hastaneye geldik yatışım yapıldı. Nst bağladılar sancı takibi yapılıyor. Sabah sezeryana alacaklar. Ayın beşini beklemedi bebiş geliyor.
Hadi saglıcakla gelsin bebişin canım.
Günaydınlar güzel anneler
Günaydın cnm
Günaydınn canım ve Gözünaydın

Gözün aydın canım, normal mi olacaktı doğumun?

Nstde düzensiz birkaç çıktı ama ben hissetmiyorum canım benim ikinci doğumum olcak ilki de haftasını beklemişti son gün sancı açılma doğum hepsi birden olmuştu
Yaa ne güzel, benim de hafif sancılarım var yalancı sancı sanırım, bazen belimden vuruyor bazen kasığımdan tuhaf her an doğuracakmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…