2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ona hiç dikkat etmedim.Ama 9saat falandı galiba.
Normal sanırım canım 100ü geçersen sıkıntı sanırım birde arkadaşların böyle konuşması geçti önceki postlara bak istersen bir kaç sayfa öncesinde

Çok degilmi ya.Ben 58le başladım.Hala aynı hiç almadım.Ama vermedim de.
Ben belirli bir dönem ishal oldum herhalde o dönemde verdim bencede çok 24ünde randevum var doktora gidicem bakalım

Bnde erkek hssediyrm benim mide hic bulanmadi sadece gecen hafta 2 3 gun hafif baska hic bulanmadi 10.hafta olck 12 itibaryle

Insallah . Baya kilo vermssn cnm hic yemiyomusun bnde tartilmya korkuyorum zaten kilom sınırdaydı aldim kesin
Yiyorum ama çok şeyden tiksindim mesela domates hiç ağzıma alamıyorum etten tiksindim yiyemiyorum devamlı patates patlıcan kızartması yiyorum ama ekmekte yiyorum yani anlamadım annem bugün bana bebeğin sağlıklıdır vücudundaki vitaminleri alıyordur korkma doktor vitamin verir sana dedi ama yinede bilmiyorum 2 gün kaldı bir gitsem doktora ömür gibi geliyor ayın 24ü

Kiz hissediyorum ben de baya baya

Kızlar tahmini olarak bebeğinizin 6. Haftasında baş ve ayak kısmı uvzuv olarak yani göründüyse erkek görünmediyse kız diyor doktorlar tabi bunu doçent olanlar diyor genede kesin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…