10. Hafta içindeyim. Bulantım arttı. Günde iki kez kusmasam rahat olamıyorum. Ha bi de hanımlar bebeğin cinsiyeti henüz belli değil ama sizler ne hissediyorsunuz. Hisler bi ultrason görevi görüyor resmen. Ne hissediyoruz bakalım ne çıkacak ?? Ben erkek hissediyorum. İlki de öyle idi.
Yiyorum ama çok şeyden tiksindim mesela domates hiç ağzıma alamıyorum etten tiksindim yiyemiyorum devamlı patates patlıcan kızartması yiyorum ama ekmekte yiyorum yani anlamadım annem bugün bana bebeğin sağlıklıdır vücudundaki vitaminleri alıyordur korkma doktor vitamin verir sana dedi ama yinede bilmiyorum 2 gün kaldı bir gitsem doktora ömür gibi geliyor ayın 24ü
10. Hafta içindeyim. Bulantım arttı. Günde iki kez kusmasam rahat olamıyorum. Ha bi de hanımlar bebeğin cinsiyeti henüz belli değil ama sizler ne hissediyorsunuz. Hisler bi ultrason görevi görüyor resmen. Ne hissediyoruz bakalım ne çıkacak ?? Ben erkek hissediyorum. İlki de öyle idi.
Kızlar tahmini olarak bebeğinizin 6. Haftasında baş ve ayak kısmı uvzuv olarak yani göründüyse erkek görünmediyse kız diyor doktorlar tabi bunu doçent olanlar diyor genede kesin değil