2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik cok değişik bir psikoloji. Ben inanılmaz rahat bir insanım normalde tüp bebek tedavisi için İstanbula gittiğimizde transferden sonra adalara bisiklet binmeye gittik. O kadar rahatım yani. Ama gecen yıl yaşadığım kurtaj tecrubesinden mi bilmiyorum bu hamilegim de hergün bende senin yaşadığın endişeleri yaşıyorum. Tabi bunda kanama alanim ve geçmeyen lekelenmelerimin de büyük etkisi var

Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi
1. bende de aynısı oluyor normaldir inşallah
2. Alerjim var evcil hayvanim yok
3. Evet saklıyorum hatıra olarak

Endişe etmek normal bnce genel hepimiz icin ama fazlasi psikolojiyi etkileyblr abartmamamiz lazim . Insallah saglikla büyürler ya insan hicbsy olmasa bile korkuyo . Geçen yilki durum seni etkilemiş olablr ki herkesi etkiler ya normal bnce ama sen onu unut gelecege bak cnm lekeler kanama alanindN kaynakli iste . Dinlen yorma kendini o da gecer bikac hafta daha idare etmemiz lazm su 2.trimisere gcsek rahatliycz ins. 10.hafta itibaryle bebekler embriyodan fetus adını aliyomus

1- kullanmadığım için bilemiyorum.
2- evet kedimiz var, ama bu süreçte kara kuzumun temizliğiyle eşim ilgileniyor
3- evet hatıra olarak saklıyorum ❤

Bence normal canım sşyah olarak gelmesi içerde çok beklemiş renk değişmiş. Testi saklıyorum bu arada hayvanları dışarda seviyorum canım :) ama dayanamayıp kuş aldım

Bence normal canım sşyah olarak gelmesi içerde çok beklemiş renk değişmiş. Testi saklıyorum bu arada hayvanları dışarda seviyorum canım :) ama dayanamayıp kuş aldım
Kuş en güzeli cnm bnm kedide minnoş cok alıştık sipaya ilk 3 yıl dsarda besledik sonra hastalandi eve aldik 1 yildirda evde

Kızlar merhaba. Biraz önce başıma bişey geldi.prolutex iğnemi yaparken enjektör bozulmuş, tamamı dışarı aktı. Elimde başka prolutex kalmadı ve eczane yarın getirebilirim diyor 1gün yapılmasa sorun olur mu acaba? Tüh ya nasıl oldu böyle.

Canım progestan fitil var mı onu koy yarına kadar

Ikimizin de hastane aynı sınıf ve ücret de aynıdır.Hic fiyat bilgisi aldın mı canım ?
Şehir hastanesine gitmeye korkuyorum.Oyle rakamlar söylüyorlar ki.
Kuzum dünyamda 70 liraya yapılıyor. 75 de olabilir. Benim hastanenin ücretini bilmiyorum yarın öğreneceğim. İstersen söylerim sana

Jel konusunda bi bilgim yok, evet kedilerim ve 2 tane ama annemin evinde her hafta sevmeye gidşyorum ama, testi ben de saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…