2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar soğuk su içmeyin normal doğumu engelliyormuş eşim sağlık çalışanı uzman doktora sormuş kadın doğum soğuk su rahmi şişirdiği için normal doğumu engelliyor demiş

Yokya bebise bisey olmaz annen dogru demis sevdiklerini ye ama cok sinirlandirma cnm meyve sebze tüket

Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi
1 kuş ve ve 1 kedi besliyorum
İdrra testimide saklamadım

Canım tiroitin fazla çalışıyor olabilir değer yüksek olabilir bence doktora bi sor ve değerlerine baktır

Kızlar gece uyurken dönmelerime dikkat edemiyorum aşırı endişeleniyorum normalde aşırı çılgın yatan biriyim ve sürekli bacaklarım belim ağrıdığı için sabit asla yatamıyorum... Siz nasıl çözüm buldunuz

Valla ben de öyle bir çözüm bulamadım bir bakıyorum yüz üstü yatıyorum

Kızlar bende daha önce de egzama vardı şimdi iyice azdı ne yapacağımı bilemiyorum iki elim de felaket doktora gitsem kortizon verecek korkuyorum doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyorum canım da yanıyor

Valla ben de öyle bir çözüm bulamadım bir bakıyorum yüz üstü yatıyorum
Kızlar ben yatış şeklime hiç dikkat etmiyorum en çok yüz üstü ve sırt üstü yatıyorum zaten bildiğim kadarı ile ilk zamanlar bunun bir önemi yok ileride istediğim gibi yatamayacağım ve bu yüzden bu günlerin tadını çıkarıyorum

Egzama bende de yıllardır olan bir hastalık gebelik olunca kullandığım kortizonlu ilacı bırakmak zorunda kaldım ve felaket oldum doğal şeyler etki etmedi o aşamayı geçti. Cildiyeye gittim 2 tane krem 1 tane losyon 1 tane şampuan verdi. İlaçları iki gün kullandım ona rağmen hızlı bir şekilde geçti şüphelendim içeriğine baktım kortizon vermiş hamile olduğumu bile bile ve prospektüste yazıyor ki anne karnındaki bebekte gelişim geriliği olur. Tovbe yarabbim çok sinirlendik eşimle Allahtan erken fark ettik. Verdikleri arasından 1 tane kremi ve şampuanı kullanıyorum diğerleri çöpte. Hatta kremi şuan kestim çünkü geçti. %100 gül suyu sürüyorum egzama olan bölgelere ve aynı sefa kremi sürüyorum aktardan aldım

ay aynısı bende de var. aniden dönerken acı saplanıyo kasıklarıma öyle farkedip uyanıyorum. ama uykuya dalınca yine aynısı. bende napsam bilemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…