2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben de gitmek istemiyorum cildiyeye geçen bi krem söyledi cildiye doktoru gebelikte risk . Kullansam ellerim geçse bile vicdan Yapacağım . Ama artık yarılma seviyesine geldi

benimde kulağımın arkasında var dr izin vermiyor zaten kremlere sordum ben superox aldım bir araştır istersen bana iyi geldi hem doğal gebelikte kullanılabiliyor.
Araştıracağım söylediklerinizi . Artık kaşınma ve yanmadan duramıyorum

Ben de oyle düşünüyorum ama burada bazi arkadaslar doktorlarinin kalp sesini dinletmedigini yazmıştı. O yuzden hangi doktorun yaptığı dogru acaba
O dinletmeme daha henüz çok küçük olduğu zamanlar oluyor kalp atışı yeni başladığı zamanlarda

Oğlumda deli gibi ağrıyordu ama bunda ağrımıyor çok şükür.Galiba ilk hamilelikte oluyor daha çok.
Benim ilk gebeliğim. Erken dönem de olunca biraz tedirgin oldum. Bakalım insallah geçer haftasonu dinleneceğim bol bol. Hafta içi de biraz yordum kendimi ondan da olabilir aslında. Bebişim iyi olsunda yeter ki ben katlanırım

Kalp sesi dinletmek bebeğin kalbini yoran bişey ama 1 dk dinlenirse çok sorun olacağını sanmıyorum. Uzun ve sürekli dinlemelerden bahsediliyordur zararlı diye. Sonuçta 3-4 haftada bir gidiyoruz kontrole içinizi ferah tutun.

Benim 6 haftadan itibaren hep dinlettiler :) aslında başta kıpır kıpırdı kalbi dinleyince hareketleri durdu o yuzden canım sıkıldı
Aslında neden dinletiyor anlam veremedim benim bildiğim kalp atışı için gidilince dinletilir onun dışında gerek var mı ki

Yorgunluktan olabilir.Bi.de ben belim ağrıdığında ayaklarımın altına yastık koyup uzanırdım biraz.Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…