Kızlar şimdi geldim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
Kızlar şimdi geldim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
Canim benim doktorum kese göründügünde elime gebelik takibi yapilacak diye not yazdi bugün saglik ocagina kayit yaptir dedi. Sen istersen bagli oldugun saglik ocagini arayip sir en son nezaman diye. Acele etmezlerse kalp icin gittiginde ayni gün onuda halledersin
Canim benim doktorum kese göründügünde elime gebelik takibi yapilacak diye not yazdi bugün saglik ocagina kayit yaptir dedi. Sen istersen bagli oldugun saglik ocagini arayip sir en son nezaman diye. Acele etmezlerse kalp icin gittiginde ayni gün onuda halledersin
Canımm hakkinda hayirlisi olsun. Sonuc ciksin simdiden uzülme. Eger bu da kimyasalsa muhakkak pırtilasma testi yaptir. Benim ilk hamileligimde hic problem yoktu ama sonrasinda 4 tane kimyasalim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis. Devlet hastaneleri test yapiyor.
Git tabi canım hem ebe hastanenin istediği tahlilleri de burada yaparız demişti bugün tahlil istedi doktor sağlık ocağına yaptirsan olur mu dedim olur dedi tekrar hastaneyle ugrasmayacam