Bugün ayrıntılı ultrasonu olan arkadaşlar inşallah hepiniz guzel sonuçlar alırsınız bizleride haberdar edin. Darısı ayrıntılı için gün sayanların başına inşallah bizlerde güzel sonuçlarla döneriz
Amin inşallah cnm. Gözünaydın saglıkla gelsin miniklerimiz.. . Buarada Allah razı olsun senden. Evin içinde tlfn kaybettim onu ararken senin yazdıgın msjın bildirimiyle tlfnu buldum
Amin inşallah cnm. Gözünaydın saglıkla gelsin miniklerimiz.. . Buarada Allah razı olsun senden. Evin içinde tlfn kaybettim onu ararken senin yazdıgın msjın bildirimiyle tlfnu buldum
arkadaşlar İstanbul valiliği -yöneticiler hariç- 60 yaş ve üstü çalışanların, hamilelerin, kronik rahatsızlığı bulunanların ve 10 yaş altı çocuğu bulunan kadınların idari izinli sayılarak evden çalışabileceğini duyurdu. bilginize
Kızlar vitamin kullaniyo musunuz doktora ben sormuştum gerek yok demişti Bugunde sağlık ocagindaki hemşire aradi ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi bende bisey kullanmıyorum dedim niye kullanmiyosun felan dedi doktor bisey demediği icin dedim bana onerebileceginiz bi vitamin var mi
Kızlar vitamin kullaniyo musunuz doktora ben sormuştum gerek yok demişti Bugunde sağlık ocagindaki hemşire aradi ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi bende bisey kullanmıyorum dedim niye kullanmiyosun felan dedi doktor bisey demediği icin dedim bana onerebileceginiz bi vitamin var mi
Kızlar vitamin kullaniyo musunuz doktora ben sormuştum gerek yok demişti Bugunde sağlık ocagindaki hemşire aradi ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi bende bisey kullanmıyorum dedim niye kullanmiyosun felan dedi doktor bisey demediği icin dedim bana onerebileceginiz bi vitamin var midec