2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kız doktoru baya uğraştırdı ama sonunda bakabildi doktor. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. İçim rahatladı kızlar. Darısı girmeyenlerin başına
Amin inşallah cnm. Gözünaydın saglıkla gelsin miniklerimiz.. . Buarada Allah razı olsun senden. Evin içinde tlfn kaybettim onu ararken senin yazdıgın msjın bildirimiyle tlfnu buldum

arkadaşlar İstanbul valiliği -yöneticiler hariç- 60 yaş ve üstü çalışanların, hamilelerin, kronik rahatsızlığı bulunanların ve 10 yaş altı çocuğu bulunan kadınların idari izinli sayılarak evden çalışabileceğini duyurdu. bilginize

Her işini kendin yapabilmek, kimseye muhtaç olmamak, bağımsız olmak gibisi var mı ne güzel, benim hedefim de bu şekilde çocuk yetiştirebilmek.
Aynen kesinlikle kimseden bisey
Gözün aydın cnaim iyi cikmis o incelemiştir emin ol

Deseydin napim pipisini mi yok edim delimidir nedir evlat evlattır yetiştirmek onemli
Yanı iste ilkide erkek diyince oyle dedi tuh kız evlat daha hayirli oluyo dedi bende hiç bisey demedim döndüm arkami

Kızlar vitamin kullaniyo musunuz doktora ben sormuştum gerek yok demişti Bugunde sağlık ocagindaki hemşire aradi ne kullanıyorsun vitamin olarak dedi bende bisey kullanmıyorum dedim niye kullanmiyosun felan dedi doktor bisey demediği icin dedim bana onerebileceginiz bi vitamin var mi

bana doktor ELEVİT verdi, demir ilacı olarak Ferplex, (tercihen) Ocean plus omega 3 de alıyorum

maltofer fol demir ilacı ve kendi doktorumun önerisiyle regenesis Max kullanıyorum

C d vitamini ve magnezyum kullaniyorum.

Decavit devir ferrum bu üçünü kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…