2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

B Baharyagmuru35 canım ayrıntılı ultrasonun nasıl geçti.Sana dua ettim bugün umarım herşey yolunda çıkmıştır.
Cok sagol cnm malesef bebegin pozisyon iyi ddgildi gezdim geldim degismedide doktor yarın tekrat cagirdi hastanede baya uzak mecbur gtcem ins yarin degistirir amuda kalkmisti resmen kivrlmisti . Bobrek mide mesane pipi omzunun biri bir kolu ayaklari bacaklari beynin iki odacigi gorundu ama kalp akciger karaciger yuz beyni tam goremedi pozisyondan dolayi ama saglikli dedi simdilik yarin insallah degstirirde gorebilir herseyini bayada uzak bugun esimle gtmistim ysrin kendim mecbur toplu tssima ile 3 vesait gidicem oyle iste sağlıklı olsunda bakalm en onemli yerleri goremedi ona uzuldum yarın insallah erkendsn kalkicam oglen 1 gibi gel dedi cok tesekkurler duaların icin sz nasilsnz bebis nasl

Canım benim perinatoloğum hep kahvaltını çok sağlam yap mutlaka yumurtanı peynirini ye buraya gelmeden öncede 2 dilim baklava ye meyve suyu iç öyle gel demişti.baklava gerçekten işe yarıyor.onun içindeki şeker çok çabuk kana karışıyor.Eminim sıkıntı yoktur ama aklında kalmasın tabi güzelce baktır.Biz iyiyiz.benim daha detaylı randevum verilmedi ben de merakla bekliyorum

Kahvaltı guzel yapmıştım bal filan da yedim ama sipa annesini simdden ugrastiriyor yaramaz 20+4 de bakti iste detayliya senin biraz daha var ama az kaldi tam kac haftaliktin ben cinsiyeti merak ediyorum senin insallah detaylida gunu geldiginde sorunsuz çıkar sag saglim atlatirsin hic dert etme bence hersey guzel olacak

4 hafta var canım allah izin verirse.şu an 16.haftadayım.Cinsiyeti haftaya gittiğimde söyler inşallah.haftaya 17 olacak.

Merhaba kızlar eşya alacak olan arkadaşlar varsa civilim de indirim var ahşap beşik mesela 199 tl bakmanızı tavsiye ederim puset anne yanı vs çok indirimli

Birde kızlar detaylı ulturasonda söylenen cinsiyet kesin mi oluyor? Doktor cinsiyetini farklı söyledi ya

Toxoplazma riski yaşadık canım ama farklı hastanelerde farklı sonuçlar çıktı biraz kafamız karıştı doktor ayrıntılıyı bekleyelim demişti çok şükür bebeklerde enfeksiyona rastlanmadı
Benim de 9.haftada toksoplazma bağışıklığım yani ıgg pozitif çıktı sonra hastalığa da baktılar ıgm ye o da pozitif çıktı.Sonrasında avidite testi yapıldı yani nekadar süre önce geçirdiğime bakıldı 3 aydan önce geçirmişim oyüzden sorun olmaz dedi doktorum ayrıntılıda belli oluyormu bebeğe geçip geçmediği ben amniyosentezle belli oluyor diye biliyorum

Cok sevindim cnm darisi bana ya yarisini gordu ysrisi yok organların pozisyon baya kotuydu değişmedi yarin bi ton yol gidicdm yine ins yarin bakablr

Canım çikolata yiyip gittim ben biraz şekerli beslendim çocuk hareketliydi dolayısıyla doktor rahat rahat inceleyebildi heryerini. 1saat 15 dk sürdü benim beyninin kıvrımlarından ayak parmak kemiklerine kadar her detay incelendi insanın içi rahat ediyor. Umarım senin de sorunsuz hallolur

Şimdi sıra şeker yüklemesine geldi sonrada bütün test vs bitiyor artık 1 ay sonra yapalım dedi doktorum

Bende haftaya persembe giricem ayvaliktan balikesire gidiecem 2 saat yol cok zor geliyor gitmek ayrintili ultroson bi izmirde bi balikesirde varmis balikesir dha yakinn oldugundan oraya gidicez

Kizlar bu arada 22 haftaluk olduk benim kiz cok yaramaz olcak galiba surekli kipir kilir gobek deligimn ustunden vuruyor ayni anda kasik tarafindan vuruyor disardan belli oluyor artik sizde oylemisniz

Canım Dr bana da dedi şeker yüklemesi die. Bende arada takip yapıom şekerimi açlık tokluk olarak. Dr söyledim değerleri ozamn gerek yok dedi
Bende arada bakıyorum açlık şekeri iyi aslında ama hem annem hem babam şeker hastası o yüzden tedirginim biraz yedigime de hiç dikkat etmem öyle birşey varsa Allah korusun emin olmak istiyorum önermeyen doktorlar da var evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…