2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de konuşayım yavrumla

Ben de yarın gireceğim ilk defa bu kadar gergin bir kontrole gidiyorum. Haftasonu bebek arabası , beşik falan aldık zamlanacak diye ama şimdi acaba kullanmak nasip olacak mı gerginliği başladı. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız yarın

Tamam kızlar çok teşekkür ederim
Aslını ben de bilmem ama kızımda cildim çok güzel olmuştu saçlarım da bu resmen beni süründürüyor ne enerjim kaldı ne tipim kaydım

Boşa endişe ediyorsun.ağrın ya da kanaman /leken yoksa tadını çıkart:)

Yasin kac cnm yas faktoruyle ilgili olabilir ama cok kafaya takma bu testi sonucu kotu olup cok saglikli bebegi olan cok kisi var bu testlerden biraz enteresanlik oluyor

Aynen öyle ona al sen

Gebe polikliniği olması gerek. Yada sadece Gebelere bkar yazması gerek. Ama normalde şehir hastaneleri çogunluk her hastaya bakıyor

Fatma salihe alcN cnm

Gebe polikliniği yazması gerekiyo canım bende bi kere öyle farkli biseye almıştım bulamadıgim icin doktor bilgisayardan yonlendirdi gebe polikliniğine yeni barkod cikarttirip

Randevu al sitesinden al açık açık yazıyor neye baktığı şehir hastanesine ulaş çalıyı öneririm harika biri

Ayrıntılıya girecek olanlar tatlı şeyler yiyip mi gideceksiniz bebeğin hareketli olması için uyku pozisyonunda olsa daha rahatım bakar doktor

Bende yarin gidiyorum, doktorum kalp kontrolü icin çocuk doktoruna yonlendirecem dedi nasıl olacak bilmiyorum çocuk doktoru kısmını ben mi yanlış anladım onu da bilmiyorum insaallah yarın hepimiz güzel haberler alırız

Benim randevum öğlen birbuçuk oldugu için zaten yok giderim de çikolatalı şeyler yemiyeyim ozmn çok hareket etmesinler
Aynen benım de 2 deydı yemek yıyıp gıtmıstım hatta 2 cıkolata ve vısne suyu da ıctım öyle soyluyorlardı ama frkettım kı yemesem daha sabıt dururdu ölcumleri daha rahat yapardı

Bende baya çikolata meyve suyu tatlı şeyler yiyim diyordum. O zaman çokta yemeyim. Benim bebek zaten çok hareketli onu da soracağım doktora normal mi diye.

Yok canım perinatalog değil belki de ondan baska yere yonlendirdi dediğin gibi... biraz rahatladım teşekkür ederim... Allah her asamamizda yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

Bende baya çikolata meyve suyu tatlı şeyler yiyim diyordum. O zaman çokta yemeyim. Benim bebek zaten çok hareketli onu da soracağım doktora normal mi diye.
Nasıl hareketli benimkide aşırı hareketli gece uyutmuyor dışardan bakıldığında da çok belli oluyo hareketleri ikiz benim biri çok hareketli biri okdr değil

Ben de ayrıntılıyı iyi haberlerle atlattım çok şükür. Darısı henüz yaptırmayanlara, inşallah hepimiz sağlıklı, hayırlı bebeklerimize kavuşuruz.

Cinsiyetine de kız dedi rüyalarım ve kese teorisi nedeniyle hep erkek diye düşünüyordum şok oldum. Fakat neticede uzun süredir bebek istediğim için sağlıklı ve hayırlı olması en büyük temennimdi, Kendi ailem havalara uçtu, gözleri doldu çok sevindiler. Az önce eşimin annesi ve ablası öğrendi ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum ama tavırları sinirimi bozdu

Kızlar aman ayrıntiliya aç gitmeyin ben kahvaltı yapmıştım hatta uyandım diye yolda gofret yedim sabah sabah ama doktor midesi küçük dedi aklım gitti bi sorun var zannettim birşeyler ye iç yarim saat sonra gel midesi boş ondan küçüktür dedi yeteri kadar sıvı alıyor mu midesine bakmam lazım dedi dediğini yaptım sonra dolmuş minisimin midesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…