2021 Mart ayı aşılama

bende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar
Yanlis likla kendi kendime cevap yazmisim ay allh iyligimi versin kafa kalmamis hayirlisi olur hakmzda insllah Nasip cnm tutmasa havuc ve incir kurune baslayacm insllh rabbim gerek birkmaz emeklerimiz bosa gitmez

Kızlar merhabalar nasılsınız . Benim bu ikinci aşılamam olucak Ocak ayında ne yazık ki tutmadı 1 ay ara verdim salı günü doktor kontrolünde gidicem inşallah bu sefer olur

Kızlar merhabalar nasılsınız . Benim bu ikinci aşılamam olucak Ocak ayında ne yazık ki tutmadı 1 ay ara verdim salı günü doktor kontrolünde gidicem inşallah bu sefer olur
Merhaba cnm hayirlisi olsun cnm uzulme insallh bir dahakine mutlu haber ler alirsn sabret insllh birgun hepimiz mujdeli haber aliriz

Merhaba cnm hayirlisi olsun cnm uzulme insallh bir dahakine mutlu haber ler alirsn sabret insllh birgun hepimiz mujdeli haber aliriz
Saol canım inanıyorum eğer hayırlısıyla bu sefer olucak Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki

Kızlar ne durumdasınız benim bugün kontrolüm vardı çarşamba tekrar çağırdı

Bende adet olmayı bekliyorum 19 unda falan olurum aşılamaya geçeceğiz artık 3 defa klomen+ ovitrelle vuruldum sonuç alamadım doktorum subat ayını es geçti sende vücudunda dinlensin dedi şimdi adet olmayı bekliyorum aşılama süreci nasıl oluyor biraz anlatır mısınız ücreti vs.

Canım benim Eskişehir devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben ilaçlar vs 800-1000 TL arası birşey tutuyor iğne kullandım ben adettin 4. Gününden itibaren arada kontrole gittim yumurtalıklar ne durumda ne kadar gelişti diğe 14 gün boyunca göbekten iğne yaptım ondan sonra çatlatma iğnesi gece 12 de vuruldum 2gün sonra ise hastaneye gidip transfer oldum canım inşallah senin ilk seferde tutar ben yarın başlıycam ilaç kullanmaya

Bizim burdaki devlette asılama yapmıyorlar mecbur özele gidiyorum bu yüzden araştırma var ama orasuda birbucuk saat kendim de. Bilmiyorum gitmesini ama aşılamadanda sonuç alamazsam tüp bebek için oraya gidicem özelden hiç farkı yok

Anladım canım inşallah tüp bebek için gitmek zorunda kalmazsin da güzel haberlerini alırız

Amin canım çok sabırsızım günler geçmiyor sanki
Çok fazla kafana takma hatta becerebilirsen eğer unut çok zor ama insanın aklıma iyi şeylerde geliyor kötüde kendi kendimize kurup duruyoruz ben ilk asilamada hep yattım hiç bir iş yapmadım ise bile gitmedim ama bu sefer asla aynı şeyi yapmiycam Allah hepimizin kucağını doldursun pozitif düşün hep

Çok haklısın aynı şeyleri söylüyorum kendime ama elimde olmadan yine kendimi burada birşeyler okurken buluyorum pozitif olmasını baştan sona bütün hikayemi umut olsun diye paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki

Öncelikle mart ayında aşılama yaptıran herkese kolaylıklar dilerim. Bende adetimin üçüncü günü fostimon 75 ile başladım bir hafta sonra kontrole çağırdığında küçük küçük bikaç yumurtam oluşmuştu. Bir tanesi 12 mm olmuş. Üç gün sonra tekrar gel dedi. Merak ettiğim sizlerin yumurta gelişimi nasıldı çatlatma iğnesini tahmini kaç gün sonra vurulurum. Yumurtam az mı gelişmiş kafamda bir sürü soru. Fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…