Hadi inşallah tutar canımm hayırlı haberlerni bekliyoruzCanm insallh ilk aşılamami olacam yarın letu ya başlayacam ilac bittikten iki gun sonra doktora gidecm yumurta konturolune
Daha erken olabilir inşallah hayırlısıyla tutmuşurİnşallah testim dün negatif di iğnenin etkisi imiş tutar mı bilmiyorum artık inslh szde güzel haber alirsnz
İnşallahDaha erken olabilir inşallah hayırlısıyla tutmuşur
İnsallh canm inanki carsamba yi dort gozle bekliyorm onun heycani bile var rabbim hepimizin kucagini doldursun bu konulari degilde bebislerimizi konusurzHadi inşallah tutar canımm hayırlı haberlerni bekliyoruz
Umudunu kaybetme hep olur diye dusun bnde senin gibiym dusunmemeye calisiyorm tevvekul allhtn umudunu kaybetme canm bnmMerhaba arkadaşlar ben de bir kere tüp benek denemesi yaptırdım olmadı şimdi tıp fakültesinde aşılama sürecine başladım iğneleri vuruluyorum umudum yok ama ben tüp benek raporu için başvurdum
Evet öyle düşünmek gerekiyor sizde bir sorun var mıUmudunu kaybetme hep olur diye dusun bnde senin gibiym dusunmemeye calisiyorm tevvekul allhtn umudunu kaybetme canm bnm
Hakkınızda hayırlısı inşallah bu vesile olurMerhaba arkadaşlar ben de bir kere tüp benek denemesi yaptırdım olmadı şimdi tıp fakültesinde aşılama sürecine başladım iğneleri vuruluyorum umudum yok ama ben tüp benek raporu için başvurdum
Hayırlısı siz yaptırdınız mı aşılamaHakkınızda hayırlısı inşallah bu vesile olur
Hayırlısı siz yaptırdınız mı aşılama
Yok cnm bende de bir sorn doktorum olur dedi normal yolla ben istedim aşlama tedavisini insan ister istmez yipraniyorEvet öyle düşünmek gerekiyor sizde bir sorun var mı
Hadi hayirlisi insallh canm bende mart ayinda aslama olcam birbirimize destek oluruz cnm insallh olumlu conuclar aliriz ayin sonundabende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar
hadi inşallah canım. sizde herhangi bir sorun var mı? benim tek tüpüm tıkalı. eşimde sorun yokHadi hayirlisi insallh canm bende mart ayinda aslama olcam birbirimize destek oluruz cnm insallh olumlu conuclar aliriz ayin sonunda
Hadi inşallah hayırlısı olsunbende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar
Yok cnm tuplerim acik sorunum yok esimde de her hangi bir sorun yok doktoru. Onermedi aslnda asilamayi 3 yıl oldu ben kendim istedim tedaviyi biraksm bile pismn olmayayim yapmadm diye sifa nasip kismet rabbimden rabm kucgmizi bos birkmasinhadi inşallah canım. sizde herhangi bir sorun var mı? benim tek tüpüm tıkalı. eşimde sorun yok
Yok cnm tuplerim acik sorunum yok esimde de her hangi bir sorun yok doktoru. Onermedi aslnda asilamayi 3 yıl oldu ben kendim istedim tedaviyi biraksm bile pismn olmayayim yapmadm diye sifa nasip kismet rabbimden rabbim kucgmizi bos birkmasin Nasip cnm tutmasa havuc ve incir kurune baslayacm insllh rabbim gerek birkmaz emeklerimiz bosa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?