- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.041
Sen tamam dersen ilerde annesinin babasının dedesinin ninesinin adı diye diye gider. Bence kabullenme sakınayyy ne güzel kıymetini bil eşinin canım benimkide iyidir hoştur ama ailesi devreye girdiğinde ilk önceliği ben değil onlar oluyor daima şimdi bu kıza annesinin ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adını koyarsak ben burda neyim diye düşünüyorum
bence sen çok iyisin ben direk 73 le hamile kaldım ya ben napim18+3 üm bugün 61 kiloyum. Önce 3 kilo verip bulantılar yüzünden, sonra 1 kilo aldım. Kilo almaktan korkuyorum ama çünkü hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyla hamile kaldım.Şu an bile 7-8 kilo fazla var.Senin kilon gayet iyi bence canım.
ya gerçekten bu ismin kaldırılması lazım ya çocuğa eziyet resmenEşimin arkadaşı vardı ismini Hanım koymuşlar, ama hiç kimse isminin Hanım olduğunu bilmiyordu, başka isim kullanıyordu, şu an o geldi aklıma sizin ismi duyunca
Kötü hissetmekte haklısın ama bu eşinin sana deger vermediğini gostermez. Belli ki ailesinin gönlünü almaya çalışıyor ama seni ne kadar kırdığını ve üzdüğünü farkında değil. Kavga etmeden sakince duygularını anlatabilirsen(birazcık da gözyaşı ile) etkisi olabileceğini düşünüyorumayyy ne güzel kıymetini bil eşinin canım benimkide iyidir hoştur ama ailesi devreye girdiğinde ilk önceliği ben değil onlar oluyor daima şimdi bu kıza annesinin ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adını koyarsak ben burda neyim diye düşünüyorum
Haftada 1 kilo alıyordum 6. Aydan sonra hatırlıyorum da6. Aydan sonra coşuyor diyorlar
aynen canım valla bi kaç gün soğuk konuşcam bakalım ne oldu diye sorarsa bende o zman söylüycem belki aklı başına gelirSen tamam dersen ilerde annesinin babasının dedesinin ninesinin adı diye diye gider. Bence kabullenme sakın
bunu demeseydin iyiydiHaftada 1 kilo alıyordum 6. Aydan sonra hatırlıyorum dason haftalarda doktoruma bana söylemeyin siz notunuzu alın diyordum
Önce ismin eskiden güzel bir isim olduğundan ama bu devirde hoş olmayacağından bahset. Sen yine çok sabırlısın valla tebrik ederim ben kavgayı çıkarmıştım çoktanaynen canım valla bi kaç gün soğuk konuşcam bakalım ne oldu diye sorarsa bende o zman söylüycem belki aklı başına gelir
ya benim sorunum annesi sadece her seferinde de tartışıyoruz ama tabi yine bildiğini yaparak annesini her türlü haklı bulabiliyor ne yapacağımı şaşırıyorumKötü hissetmekte haklısın ama bu eşinin sana deger vermediğini gostermez. Belli ki ailesinin gönlünü almaya çalışıyor ama seni ne kadar kırdığını ve üzdüğünü farkında değil. Kavga etmeden sakince duygularını anlatabilirsen(birazcık da gözyaşı ile) etkisi olabileceğini düşünüyorum
Benim eşim de ailesine aşırı düşkün çünkü iki yil once abisini kaybetti ve hep panik halindeydi. Bizim de cok ciddi sıkıntılarımız oldu ki hala oluyor ozellikle gorumcem ve annesi ile ilgili ama kesinlikle taviz vermemek gerekiyor. Taviz verdiğin gün ikinci plana atılmaya mahkum oluyorsun
ya zaten sabretmekten içime atmaktan kendime zarar veriyorum bunu kocam anlamıyor ya en çokta buna üzülüyorumÖnce ismin eskiden güzel bir isim olduğundan ama bu devirde hoş olmayacağından bahset. Sen yine çok sabırlısın valla tebrik ederim ben kavgayı çıkarmıştım çoktan
Ama arkadaşlar ben abartmıştımHaftada 1 kilo alıyordum 6. Aydan sonra hatırlıyorum dason haftalarda doktoruma bana söylemeyin siz notunuzu alın diyordum
17+4 de +4 kilo ile devamşu alttaki arkadaşın dediğini diyorum ben de, 6. aydan sonra 2 şer 2 şer geliyorlarmış
hesap kitap yapıyorum hemen, 6. ay dahil her ay 2 kg alsam toplamda 8 kg eder, 12 ile kapatırım gebeliğitabii bu hayaller.
Canım geçen gün bende yazıcaktım sana bu ara yine 6. Hastalık salgını varmış diye..3 gün inatçı ateş sonra da döküntü..çok geçmiş olsun kuzuyaKızlar sürekli yazıp yazıp çıkıyorum, cevaplarınıza çok teşekkür ederim tek tek dönüş de yapamadım sayfaların da hiçbirini okuyamadım
Bu hastalık kızımı bambaşka bir çocuk yaptı resmen, sabah akşam gece gündüz hiç durmadan ağlıyor mızmızlanıyor, huysuz mutsuz bir bebek oldu, kucağımdan inmiyor, karnım belim dizlerim ağrıdan bitmiş durumda.
Kan tahlili idrar tahlili temiz çıktı çok şükür.
Bugün ateşi biraz düştü, öğlen uykusundan önce bezini değiştirirken fark ettim karnı göğsü sırtı komple döküntü olmuş kırmızı minik benekler şeklinde.
Yüksek inatçı ateş ve tahlillerin temiz çıkması aklıma bu hastalığı getirmişti ama döküntüyü görünce emin oldum, altıncı hastalık geçiriyor bence.
Üç gün yüksek seyreden ateş, sonrasında da üç gün döküntü, huzursuzluk iştahsızlık hepsini yaşıyoruz. Çocuk doktorları da zor teşhis koyuyormuş buna.
Eşimle ikimizin sinirleri yıprandı üç günde, her gün başım ağrıyor.
Tek tesellim tahlillerinin temiz çıkmış olması
Çok teşekkür ederim canımCanım geçen gün bende yazıcaktım sana bu ara yine 6. Hastalık salgını varmış diye..3 gün inatçı ateş sonra da döküntü..çok geçmiş olsun kuzuya
Bana doktorum maksimum bir 10-12 kg hedef belirlemişti ama şimdiden 4 kg aldım bile geçen gün detaylı için gittiğim perinatolog bu aydan sonra asıl kilo almaya başlayacağımı dikkat etmem gerektiğini söyledi.Boyum da kısa üstelik liseden beri hep aynı kilodaydım yani bünyem birden şaşırdı bence bu kiloyaBu arada bende 17+6 da +3 kg ile devam ediyorum. Ama abartı bişey yemediğim halde aldım bu kiloyu. Hedef kilom +12 idi. Yeni hedefim +15
Geçmiş olsun canım. Altıncı hastalık ne ilk defa duyuyorumKızlar sürekli yazıp yazıp çıkıyorum, cevaplarınıza çok teşekkür ederim tek tek dönüş de yapamadım sayfaların da hiçbirini okuyamadım
Bu hastalık kızımı bambaşka bir çocuk yaptı resmen, sabah akşam gece gündüz hiç durmadan ağlıyor mızmızlanıyor, huysuz mutsuz bir bebek oldu, kucağımdan inmiyor, karnım belim dizlerim ağrıdan bitmiş durumda.
Kan tahlili idrar tahlili temiz çıktı çok şükür.
Bugün ateşi biraz düştü, öğlen uykusundan önce bezini değiştirirken fark ettim karnı göğsü sırtı komple döküntü olmuş kırmızı minik benekler şeklinde.
Yüksek inatçı ateş ve tahlillerin temiz çıkması aklıma bu hastalığı getirmişti ama döküntüyü görünce emin oldum, altıncı hastalık geçiriyor bence.
Üç gün yüksek seyreden ateş, sonrasında da üç gün döküntü, huzursuzluk iştahsızlık hepsini yaşıyoruz. Çocuk doktorları da zor teşhis koyuyormuş buna.
Eşimle ikimizin sinirleri yıprandı üç günde, her gün başım ağrıyor.
Tek tesellim tahlillerinin temiz çıkmış olması
Benim sivri busefer,kızımda yayvandı.kiz erkek anneleri karniniz sivrimi buyuyor yoksa yanlara dogrumu merak eddim bu hurafe nekadar dogru burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?