2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sen tamam dersen ilerde annesinin babasının dedesinin ninesinin adı diye diye gider. Bence kabullenme sakın

Meksikali biriyle tanismistim isim soyisim siir gibiydi dayanamadim dedim ki ne kadar sairane ahenkli. Onlarda hem anne soyadi hem baba soyadi oluyormus.

bence sen çok iyisin ben direk 73 le hamile kaldım ya ben napim

Kötü hissetmekte haklısın ama bu eşinin sana deger vermediğini gostermez. Belli ki ailesinin gönlünü almaya çalışıyor ama seni ne kadar kırdığını ve üzdüğünü farkında değil. Kavga etmeden sakince duygularını anlatabilirsen(birazcık da gözyaşı ile) etkisi olabileceğini düşünüyorum
Benim eşim de ailesine aşırı düşkün çünkü iki yil once abisini kaybetti ve hep panik halindeydi. Bizim de cok ciddi sıkıntılarımız oldu ki hala oluyor ozellikle gorumcem ve annesi ile ilgili ama kesinlikle taviz vermemek gerekiyor. Taviz verdiğin gün ikinci plana atılmaya mahkum oluyorsun

aynen canım valla bi kaç gün soğuk konuşcam bakalım ne oldu diye sorarsa bende o zman söylüycem belki aklı başına gelir
Önce ismin eskiden güzel bir isim olduğundan ama bu devirde hoş olmayacağından bahset. Sen yine çok sabırlısın valla tebrik ederim ben kavgayı çıkarmıştım çoktan

ya benim sorunum annesi sadece her seferinde de tartışıyoruz ama tabi yine bildiğini yaparak annesini her türlü haklı bulabiliyor ne yapacağımı şaşırıyorum

Önce ismin eskiden güzel bir isim olduğundan ama bu devirde hoş olmayacağından bahset. Sen yine çok sabırlısın valla tebrik ederim ben kavgayı çıkarmıştım çoktan
ya zaten sabretmekten içime atmaktan kendime zarar veriyorum bunu kocam anlamıyor ya en çokta buna üzülüyorum

Kızlar sürekli yazıp yazıp çıkıyorum, cevaplarınıza çok teşekkür ederim tek tek dönüş de yapamadım sayfaların da hiçbirini okuyamadım

Bu hastalık kızımı bambaşka bir çocuk yaptı resmen, sabah akşam gece gündüz hiç durmadan ağlıyor mızmızlanıyor, huysuz mutsuz bir bebek oldu, kucağımdan inmiyor, karnım belim dizlerim ağrıdan bitmiş durumda.

Kan tahlili idrar tahlili temiz çıktı çok şükür.
Bugün ateşi biraz düştü, öğlen uykusundan önce bezini değiştirirken fark ettim karnı göğsü sırtı komple döküntü olmuş kırmızı minik benekler şeklinde.
Yüksek inatçı ateş ve tahlillerin temiz çıkması aklıma bu hastalığı getirmişti ama döküntüyü görünce emin oldum, altıncı hastalık geçiriyor bence.

Üç gün yüksek seyreden ateş, sonrasında da üç gün döküntü, huzursuzluk iştahsızlık hepsini yaşıyoruz. Çocuk doktorları da zor teşhis koyuyormuş buna.

Eşimle ikimizin sinirleri yıprandı üç günde, her gün başım ağrıyor.
Tek tesellim tahlillerinin temiz çıkmış olması

Haftada 1 kilo alıyordum 6. Aydan sonra hatırlıyorum da son haftalarda doktoruma bana söylemeyin siz notunuzu alın diyordum
Ama arkadaşlar ben abartmıştım siz bana bakmayın. Bide yerim vardı yani 34 bedenle hamile kalmıştım normal insana döndüm doğumdan sonra

şu alttaki arkadaşın dediğini diyorum ben de, 6. aydan sonra 2 şer 2 şer geliyorlarmış

hesap kitap yapıyorum hemen, 6. ay dahil her ay 2 kg alsam toplamda 8 kg eder, 12 ile kapatırım gebeliği tabii bu hayaller.
17+4 de +4 kilo ile devam 64 oldum..İlk gebelik de toplam 15 kilo aldım 2. Ayda başlangıç kilomdan daha zayıftım 57ye düşmüştüm..boyum 167

Canım geçen gün bende yazıcaktım sana bu ara yine 6. Hastalık salgını varmış diye..3 gün inatçı ateş sonra da döküntü..çok geçmiş olsun kuzuya

Canım geçen gün bende yazıcaktım sana bu ara yine 6. Hastalık salgını varmış diye..3 gün inatçı ateş sonra da döküntü..çok geçmiş olsun kuzuya
Çok teşekkür ederim canım
Aynen dediğin gibi üç gün inatçı ateş oldu, ilaca rağmen yarım saat bile düşmedi ateşi.
Bugün de döküntüyü görünce emin oldum.
Hiç çocuk yokken haftada iki kez parka gidiyorduk ordan bulaştı demek. Zaten çok çabuk bulaşan bir hastalık.
Neyse ki tahliller temiz, allah beterinden saklasın

Bu arada bende 17+6 da +3 kg ile devam ediyorum. Ama abartı bişey yemediğim halde aldım bu kiloyu. Hedef kilom +12 idi. Yeni hedefim +15
Bana doktorum maksimum bir 10-12 kg hedef belirlemişti ama şimdiden 4 kg aldım bile geçen gün detaylı için gittiğim perinatolog bu aydan sonra asıl kilo almaya başlayacağımı dikkat etmem gerektiğini söyledi.Boyum da kısa üstelik liseden beri hep aynı kilodaydım yani bünyem birden şaşırdı bence bu kiloya

Geçmiş olsun canım. Altıncı hastalık ne ilk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…