2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende sabah troid gece yatmadan Demir içiyorum. Bir doktoruna danış istersen.

Ben bunu doktora sordum canım, ortalaman adetinle uyumlu görünüyor dedi bana.
Onlar ayarlar bir şeyler merak etme

Valla canım bana 23. Hafta demişti 15. Haftada gittiğimde sormuştum. Bu cuma kontrolüm var tekrardan sorarım
Senin çok yakın oluyor bakalım ne diyecek merak ettim Canım

Teşekkür ederim canım.
Dün idrarı sorunsuz verdik çok şükür sonuçlar da temiz çıktı

Senin boyun uzun biraz avantajlısın dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım geldi beni görmeye hiç kilo almamışsın falan dedi halbuki beni motive etmek için söylediğini çok iyi biliyorum bu arada hala annemdeyim yemeklerine hayır diyemiyorum

Valla ben de bugün çorba yemek makarna her şey yaptım bakalım yemek düşününce bile acıkıyorum
ben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.

bugün bi hasanpaşa köfte patlatıcam, yayla çorbası ve salata, heyecanlıyım

Valla ben de bugün çorba yemek makarna her şey yaptım bakalım yemek düşününce bile acıkıyorum

Bende simdi 2 tabak corba ictim benim esim her yemegi yemiyor bir de ikinci gune kalan yemekleri bile yemek istemiyor. Yemek yapmaktan biktim her gun her gun ben 3 cesit yemek yapamam disardan soyleyince daha ekonomik geliyor bize

Ah bu pandemi olmasa bende annemde kalirdim biraz dinlenirdim, esim sehir disina giderdi eskiden ayda 2 defa filan bende annemlere gecerdim. Bazen de onunla beraber gider butun gun otelin kuvetinde kendi kendime takilirdim ya da kaybola kaybola gittigi yeri gezerdim aksam konumdan gelir beni bulurdu veririz ya emzirmek 500 kaloriymis baksana bosuna vermiyor insanlar hemen bu kiloyu biraz dikkat edicez artik napalim

bugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kg olmuş muyum size 55,3 kg

herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
Sen baya zayıf başlamışsın canım, Ben 1 kg almışım 58 kg . Ama ilk hamileliğimde son aylar çok hızlı kg almıştım, bu da öyle olursa diye daha dikkatliyim bu defa. hedefim + 7, +8 kg ile tamamlamak. o da bebişin hakkı zaten

ben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.

bugün bi hasanpaşa köfte patlatıcam, yayla çorbası ve salata, heyecanlıyım

Valla masallah ben pandeminin basinda mutfaktan cikmazdim guya yemek yapmayi ogrenicem simdi hazir yemek istiyorum, annemlerde olsaydim oh hazir sofra hazir kahvalti misler gibi

Valla masallah ben pandeminin basinda mutfaktan cikmazdim guya yemek yapmayi ogrenicem simdi hazir yemek istiyorum, annemlerde olsaydim oh hazir sofra hazir kahvalti misler gibi
bazen iki günlük yapıyorum, eşimin sağolsun sesi çıkmaz, 3 gün aynı yemeği ver neden diye sormaz, karnı doysun yeter

Hanımlar merhaba benimde bebe erkek benimde göbek şimdiden sivri kocaman korkudan tartılmıyorum bile. benim bu aralar sık sık burnum kanıyor durup dururken. Aranızda böyle bişry yaşayan varmı acaba?

Ya iki kardeşler büyük biziz bizim geç oldu çocuk birçok yollardan geçtik kardeşinin evlenir evlenmez çocukları oldu erkekti tartışmalı olarak kayınpeder ismi konulmadı eltim diretti koydurmadı küstüler falan filan şimdi kurban oluyorlar unuttular o günleri bizimkide kıza annesi erkeğe babası ben burda neyim bilemedim hadi kayınpederimi severim erkek olursa koyarım dedim ama cinsiyet kız olunca eşimin düşüncesini de bugün öğrendim bu zmana kadar söylememişti ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adı olursa ben neyim çok canım sıkkın

Kızlar 11 aralıkta bime bebek ürünleri geliyor haberiniz olsun biraz göz attım baya uygun şeyler nevresim, yorgan, yastık mama sandalyesi, mama önlüğü cok uygun 13 liraydı sanırım carsıda 40 50 lira onlar cok kullanışlı belli. Haberiniz olsun dedim aklıma gelmeyen bir sürü şey var daha.

Bende simdi 2 tabak corba ictim benim esim her yemegi yemiyor bir de ikinci gune kalan yemekleri bile yemek istemiyor. Yemek yapmaktan biktim her gun her gun ben 3 cesit yemek yapamam disardan soyleyince daha ekonomik geliyor bize
Bu yemek işi benim de gözümde büyüyor ya pek iştahım da yok o yüzden hiç yapasım gelmiyor. Bu ara çok üşengecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…