- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.081
Bende sabah troid gece yatmadan Demir içiyorum. Bir doktoruna danış istersen.Troid ilaci kullanan kizlaaaaaaarrr ya ben diorum ki bu demir ilacini yatmadan degilde aksam yemeginden 2 saat once alsam ne olur kine.yatarken midem dolu oluyor sanki ama su Anda bos gibi daha sanki faydasi olacak .saclarim dokuluyo arkadas olagandan daha az dokuluyo ama dokuluyor yani
Ben bunu doktora sordum canım, ortalaman adetinle uyumlu görünüyor dedi bana.Bence senin 20.hafta normal. Ben erken mi diye tereddüte düşmüştüm aslında ama 18 den sonra bakılıyormuş. 2 kere bakacağı için sıkıntı olmaz diye düşündümBir de ben tam olarak kaç haftalığım onu çözemiyorum artık bir sürü hafta yazıyor kağıtta gittiğimde kiloya göre 19+0 Sata göre 19+5 tahmini doğum tarihine göre 19+2 olucam vs. vs
Senin çok yakın oluyor bakalım ne diyecek merak ettim CanımValla canım bana 23. Hafta demişti 15. Haftada gittiğimde sormuştum. Bu cuma kontrolüm var tekrardan sorarım
Teşekkür ederim canım.Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.ahh o cis meselesi beni mahfetmisti az gelemedim elimde idrar posetiyle cogu zaman da disari isterdi.ama sonra biri taktik verdi bebek bezini ters bagla dedi yaptim gercekten icinde bayagi su kaliyor belki faydasi olur die diyeyim dedim.
Senin boyun uzun biraz avantajlısınBeni de dun esim video ya cekmis allahim ne kadar iri buldum kendimihalbuki arkadaslarim sen demesen hamile oldugunu anlamazdik falan filan dediler belki de uzulmiyim diye demislerdir bilemedim dun balik ve kalamar yemistim bugun ev yemegi yaptim saglikli besleniyim diye midemiz senlensin
Yalnız değilsin ben 8 kilo aldımKızlar burda kilolardan konuşanlar nerde? Hiç biriniz kilo almamışsınız ki, gidip kendimi atıcam şimdi
ben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.Valla ben de bugün çorba yemek makarna her şey yaptım bakalım yemek düşününce bile acıkıyorum
Valla ben de bugün çorba yemek makarna her şey yaptım bakalım yemek düşününce bile acıkıyorum
kizmiydi erkekmi seninBenim sivri büyüyor canım yuvarlak değil yanlarda bişe yok öne doğru gidiyor bakalım nereye kadar
Senin boyun uzun biraz avantajlısındün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım geldi beni görmeye hiç kilo almamışsın falan dedi halbuki beni motive etmek için söylediğini çok iyi biliyorum bu arada hala annemdeyim yemeklerine hayır diyemiyorum
denkmi geliyo yoksa boylemi oluyorkiGünaydın canim benim oğluşum olacak Allah kısmet ederse karnım sivri büyüyo gorumcemin kızı olcak o da yanlara doğru
Sen baya zayıf başlamışsın canım, Ben 1 kg almışım 58 kg . Ama ilk hamileliğimde son aylar çok hızlı kg almıştım, bu da öyle olursa diye daha dikkatliyim bu defa. hedefim + 7, +8 kg ile tamamlamak. o da bebişin hakkı zatenbugün 19+0 ım ve tartı tam tamına +3,5 kgolmuş muyum size 55,3 kg
herkes bi yazıversin ya haftasını kaç kg aldığını ve kilosunu.
ben her gün ev yemeği yapıyorum ya, dışarıdan haftada 1 gün yemeksiz kalırsak söylüyoruz, yine de maşallahım var.
bugün bi hasanpaşa köfte patlatıcam, yayla çorbası ve salata, heyecanlıyım
Ayy doğru yaa. Oglumda öne doğru füze gibiydi şimdi sanki her yerden yağlanmışim gibi büyüyor yanlarimda doluyor
bazen iki günlük yapıyorum, eşimin sağolsun sesi çıkmaz, 3 gün aynı yemeği ver neden diye sormaz, karnı doysun yeterValla masallahben pandeminin basinda mutfaktan cikmazdim guya yemek yapmayi ogrenicem simdi hazir yemek istiyorum, annemlerde olsaydim oh hazir sofra hazir kahvalti misler gibi
bazen iki günlük yapıyorum, eşimin sağolsun sesi çıkmaz, 3 gün aynı yemeği ver neden diye sormaz, karnı doysun yeter
Ya iki kardeşler büyük biziz bizim geç oldu çocuk birçok yollardan geçtik kardeşinin evlenir evlenmez çocukları oldu erkekti tartışmalı olarak kayınpeder ismi konulmadı eltim diretti koydurmadı küstüler falan filan şimdi kurban oluyorlar unuttular o günleri bizimkide kıza annesi erkeğe babası ben burda neyim bilemedim hadi kayınpederimi severim erkek olursa koyarım dedim ama cinsiyet kız olunca eşimin düşüncesini de bugün öğrendim bu zmana kadar söylememişti ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adı olursa ben neyim çok canım sıkkınAnnesinin ismini daha önce koyan yok mu ailede, eşin en büyük mü? Ne saçma ama ya , sen de kendi annenin ismini koymak istesen ne olacak mesela? Bizim Allahtan kaynananın da kayın babanın da ismini büyükler koymuş, ona rağmen eşim takılır , babamın adını koyarız diye , Allah korusun diyorum. İsimde sıkıntı yok da , sahibi sıkıntılı...
Bu yemek işi benim de gözümde büyüyor ya pek iştahım da yok o yüzden hiç yapasım gelmiyor. Bu ara çok üşengecimBende simdi 2 tabak corba ictimbenim esim her yemegi yemiyor bir de ikinci gune kalan yemekleri bile yemek istemiyor. Yemek yapmaktan biktim her gun her gun ben 3 cesit yemek yapamam disardan soyleyince daha ekonomik geliyor bize
aynı bennnnnnnBu yemek işi benim de gözümde büyüyor ya pek iştahım da yok o yüzden hiç yapasım gelmiyor. Bu ara çok üşengecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?