- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.021
Kız ne bilim 7 aydan sonra düşünemiyom bir füzeDirekt göbeğe gitmesi bence daha iyi ya
Onun öyle şeylere çok aklı ermiyor ama eriyorsa da elini öperimPeki ya bu kv nin bir taktiğiyse aslında? Şu an o da aynı şekilde seviniyorsa?
boyum çok önemli evetcanım ben 15+5'im ve +3 kiloyum :)
bence kaç kilo aldığın kadar boy da önemli burada, yani senin aldığın 3,5kg senin boyuna göre çok normaldir bence...
bana aman ilk üç ay kilo almak yok diyen doktorum bile benim bu grafiği görünce, en az bir kilo daha alabilirsin demişti bana - galiba o hedeflenen 12-13 kiloyu bebek büyüdüğünde bir anda değil de parça parça aldırmaya çalışıyorlar :)
boyum çok önemli evet1,60 ım , boyuma göre normal kiloda hamile kaldım. kısayım yani, çok da kilo almasam iyi olur.
6. Aydan sonra coşuyor diyorlarbence güzel gidiyorsun, yarısını bitirdin ve sadece 3,5 kilo aldın - süreye vurunca bayağı iyi görünüyor :)
Ondan sonra ikişer üçer alıyorsun6. Aydan sonra coşuyor diyorlar
6. Aydan sonra coşuyor diyorlar
Evet valla çok çatlak olabilir dost acı söylerKız ne bilim 7 aydan sonra düşünemiyom bir füze
Bunu yazarken iki simit gömdüm bu arada Allah affetsin bende böyleyim durmadan yiyorum yiyemedigim günlere sayıyorum. 2 kg aldım şu ana kadarEvet valla çok çatlak olabilir dost acı söylerben yana yana genişlemekten memnunum şimdi eşit dagiliyor diye belki hiç catlamam
Valla çatlıcam sanki ben de hissediyorumEvet valla çok çatlak olabilir dost acı söylerben yana yana genişlemekten memnunum şimdi eşit dagiliyor diye belki hiç catlamam
Kırkpınar a baglayacan napacan mecbur genlerde varsa kaçış yokValla çatlıcam sanki ben de hissediyorum
şu alttaki arkadaşın dediğini diyorum ben de, 6. aydan sonra 2 şer 2 şer geliyorlarmışbence güzel gidiyorsun, yarısını bitirdin ve sadece 3,5 kilo aldın - süreye vurunca bayağı iyi görünüyor :)
hesap kitap yapıyorum hemen, 6. ay dahil her ay 2 kg alsam toplamda 8 kg eder, 12 ile kapatırım gebeliği6. Aydan sonra coşuyor diyorlar
Kesinlikle karşı çıkardım ben olsamkızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
aaa evet çok iyi fikir yapar mı yapar onu daannesinin ismini koyarsa asla hakkını helal etmediğini söyle, çünkü muhtemelen eşin gidip kimliğini çıkartacak ve senden habersiz böyle bi işe kalkışabilir.
Halden anlayan, güleç ve yumuşak bir doktor şart bizim gibiler içinDoktorumu degistiricem ben de sirf bu kaygiyla
yani çok haklısın canım benim ben şimdi isim sayıyorum adamın umrunda değil yada yok ya pek güzel değil diyordu meğerse böyle düşüncesi varmış onu da bugün öğrenmiş oldumAğlama güzelim ağlama niye ağlıyorsun? He he de geç. Hayır olmayacak de. O inatsa sen de inat ol. Sakinliğini koru. İstediğin isim varsa hatta öyle seslen kızına, karnını sev. Yani niye onun dediği olacak diye strese girip üzülüyorsun ki? O ağlıyor mu sen istemem dediğinde?
helal olsun eşineKesinlikle karşı çıkardım ben olsam
Asla hazmedemedigim bir konu bu. Evlenerek zaten kendi kimligim değişiyor resmen ve sonrasında cocuk da onların hanesinden sayılıyor halbuki hak eden ailede kalmali çocuk.. esimin ailesi bebeği zerre umursamıyorlar ama benimkiler ilgi alakayı bırak şimdiden hediye ve para yağmuruna tuttular bizi. Mesela babam doktor muayene ucretlerini bile zorla kendisi ödüyor..Şimdi kimin hanesinde olmalı bu çocuk??
Ama esim sagolsun isim olarak benim kizlik soyadimi koymayi teklif etti ve aşırı mutlu oldum. Keşke herkes böyle yapabilse çünkü soyadı zaten erkekten geliyor
ayyy ne güzel kıymetini bil eşinin canım benimkide iyidir hoştur ama ailesi devreye girdiğinde ilk önceliği ben değil onlar oluyor daima şimdi bu kıza annesinin ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adını koyarsak ben burda neyim diye düşünüyorumKesinlikle karşı çıkardım ben olsam
Asla hazmedemedigim bir konu bu. Evlenerek zaten kendi kimligim değişiyor resmen ve sonrasında cocuk da onların hanesinden sayılıyor halbuki hak eden ailede kalmali çocuk.. esimin ailesi bebeği zerre umursamıyorlar ama benimkiler ilgi alakayı bırak şimdiden hediye ve para yağmuruna tuttular bizi. Mesela babam doktor muayene ucretlerini bile zorla kendisi ödüyor..Şimdi kimin hanesinde olmalı bu çocuk??
Ama esim sagolsun isim olarak benim kizlik soyadimi koymayi teklif etti ve aşırı mutlu oldum. Keşke herkes böyle yapabilse çünkü soyadı zaten erkekten geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?