2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
boyum çok önemli evet 1,60 ım , boyuma göre normal kiloda hamile kaldım. kısayım yani, çok da kilo almasam iyi olur.

6. Aydan sonra coşuyor diyorlar

ben arap atı gibiyim zaten, şimdi doktor ve asistanı böyle "aaaa ne güzel kontrollü gidiyorsunuz" diye veriyorlar gazı, ben coşuyorum ALLAAAH diye..

yani pandemi olmayaydı da ben gönül rahatlığıyla gezip yiyebilseydim, şu an forumda ibretlik hikaye diye konuşurduk kilomu

Bende 20. Haftanın içindeyim 5 kilo vermiştim, ancak alabildim verdimlerimi derken bugün bir tartıldım 500 gr almışım şok oldum, öyle gidecek sanıyordum, aldığımı görünce panik oldum ya iştahım çok açıldı

Evet valla çok çatlak olabilir dost acı söyler ben yana yana genişlemekten memnunum şimdi eşit dagiliyor diye belki hiç catlamam
Bunu yazarken iki simit gömdüm bu arada Allah affetsin bende böyleyim durmadan yiyorum yiyemedigim günlere sayıyorum. 2 kg aldım şu ana kadar

İsim konusunda bende şöyle düşünüyorum, hiç kimse karışmıyor bize hatta kayınpederim ve kayınvalidem sakın koymayın babanın adı güzel değil deyip dalga geçiyorlar benimde aklıma istediğimiz ismi koyup kulağına kayınpederimin ismiyle birlikte okutmak geldi. Çünkü kayınpederimin isminin anlamı güzel, daha eşime bile söylemedim tabi kimsenin haberi yok

bence güzel gidiyorsun, yarısını bitirdin ve sadece 3,5 kilo aldın - süreye vurunca bayağı iyi görünüyor :)
şu alttaki arkadaşın dediğini diyorum ben de, 6. aydan sonra 2 şer 2 şer geliyorlarmış
6. Aydan sonra coşuyor diyorlar
hesap kitap yapıyorum hemen, 6. ay dahil her ay 2 kg alsam toplamda 8 kg eder, 12 ile kapatırım gebeliği tabii bu hayaller.

Kesinlikle karşı çıkardım ben olsam
Asla hazmedemedigim bir konu bu. Evlenerek zaten kendi kimligim değişiyor resmen ve sonrasında cocuk da onların hanesinden sayılıyor halbuki hak eden ailede kalmali çocuk.. esimin ailesi bebeği zerre umursamıyorlar ama benimkiler ilgi alakayı bırak şimdiden hediye ve para yağmuruna tuttular bizi. Mesela babam doktor muayene ucretlerini bile zorla kendisi ödüyor..Şimdi kimin hanesinde olmalı bu çocuk??
Ama esim sagolsun isim olarak benim kizlik soyadimi koymayi teklif etti ve aşırı mutlu oldum. Keşke herkes böyle yapabilse çünkü soyadı zaten erkekten geliyor

yani çok haklısın canım benim ben şimdi isim sayıyorum adamın umrunda değil yada yok ya pek güzel değil diyordu meğerse böyle düşüncesi varmış onu da bugün öğrenmiş oldum

helal olsun eşine
benim eşim de hep benim ismime uyan bi isim bulmaya çalışıyor.

ayyy ne güzel kıymetini bil eşinin canım benimkide iyidir hoştur ama ailesi devreye girdiğinde ilk önceliği ben değil onlar oluyor daima şimdi bu kıza annesinin ikinci çocukta erkek olursa ona da babasının adını koyarsak ben burda neyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…