2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Inan bana bu durumun avantajı olduğu kadar dezavantajı da cok oluyor.. ben de keske uzakta olsam diyorum bazen çünkü cok dominant olabiliyor benim annem ve yoruluyorum çünkü eşimle aralarinda kalıyorum hep..
Sen yine de öyle deme canım. Uzakta olmayınca anlaşılmıyor çünkü kıymeti. Tabi mesafeyi de iyi ayarlamak gerek, biz nasıl kayınvalidemizden bunalabiliyorsak eşimizden anneminden bunalabilir çok normal.

Ay hiç değmez o kalabalığa girmeye,ben de hala annemdeyim ona yakın bim yok olsa da gider miydim bilmiyorum sağ olsun teyzeler bir şey bırakmıyor zaten
O kalabalık yarım saatte dağılıyor ya şimdiye kalmamıştır. Ben gittiğimde yoktu kimse 3-4 kişi ancak vardı. İkisi bebek malzemesi bile bakmıyordu

O değil de bebeğin eşyaları konusunda bendeki rahatlık kimsede yok bence hala bir çorap bile almış değilim kızıma (normalde çok tez canlıyım şimdiye kadar her şeyini hazır etmiş olmam gerekirdi ) gerçi ablam bir çok eşya verecek (bebek arabası,kıyafet,telsiz vs) alacağım şey puset ve beşik onda bile aşırı rahatım yani

O tip şeyler iki tane falan geliyor canım çalışanlar da kendine tanıdıklarına ayırıyor hemen bir arkadaşım bimde çalışmıştı bir ara o söylemişti
Aynen öyle yapıyorlar canım. Neyse çok da önemli değil. Eşim istemiyor ordan almak, daha iyisini araştıracakmış

Alacağın şey az olduğu için rahatsındır canım bazı arkadaşlar gidip bir günde alıcam yazıyor da ben bir günde 10 bin harcasam yüreğime iner parça parça alıyorum o sebepten.

Kızlar ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum sanırım iç karınla ilgili bir durum çünkü normalde de zor görüntü alıyor doktorum zayıf olmana rağmen görüntü alamıyorum dedi ben de hareketlerini hissetmememi buna bağlıyorum ya da kendimi avutuyorum

Inan bana bu durumun avantajı olduğu kadar dezavantajı da cok oluyor.. ben de keske uzakta olsam diyorum bazen çünkü cok dominant olabiliyor benim annem ve yoruluyorum çünkü eşimle aralarinda kalıyorum hep..
Uzakta olsan da çok özlersin canım. Benim en büyük avantajım eşimin annemle çok iyi anlaşması. Benden çok o düşünür bazen iş çıkışı bir bakarım annemi de alıp gelmiş.. ama bunda iki tarafında yaklaşımı çok önemli annem de ona hiç kıyamaz. Onların bu kadar iyi anlaşmasına karşılık ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum mesela.. hamilelikten sonra bazı sebeplerden iyice koptuk 4 aydır bir kere arayıp nasılsın bile demediler benim de işime geldi

Oh oh ne guzel az kalmis gormene ben 28 araliga kadar bakalim nasil sabredicem
Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var 28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla

Vallahi annem,eşim ve ben.Eşimin ailesi ve ben aynı şeyleri yaşıyoruz ve bu durum benim işime geliyor

Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var 28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla
Canım sor ama doktorum bana eko en iyi 22-23.haftada yapılır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…