2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
canım o zman da bacağına evden bi kırlent falan alabilirsin normalde ben öyle hiç yatamam ama tabi ilerde ne olur bacak arasına da bişey yerleştirmek ister miyim bilemedim

Kızlar bim resmen sırada 30 kişi ve yagma dikkatli olun kimse virüs tanımıyor teyzeler gelmıs hep, herkeste bebek ürünü alıyor, gercektrn Guzel muslın bezler gzl battaniyesi yumusacık ince, biberonlar guzeldı, çoraplar yumusacık, hastane cıkısı yenıdogan kucuk gibi, hep mavı pembe agırlıklı ama oydu buydu derken Bı dunya esya alıosun uz :)

Uzak olduktan sonra 8-10 fark etmiyor aynı şehirde olanlara imreniyorum ben de. Sizin bir araya gelme ihtimaliniz var mı ilerde? Tayincisiniz yanlış bilmiyorsam?
Valla imkansız gibi bişe canım ilk görev yerimiz benim memleketimdi şimdi oraya gitmek geri baya iyi bi dayı gerektiriyor En yakın ili de sıkıntılı biraz İstanbul’dan sonra en çok iş yoğunluğu olan yer orası da bize uymuyor bakcaz en az 4 yıl daha buradayız

Tamam canimm bakiyim bebek olunca daha cok yemek pismesi gerektiginden almak mantikli olacak

Hey allahim bosuna yormuslar seni insallah doktor yetisir bugun

Biz bir değişiklik olmazsa hep burdayız artık ya. Kızları analarından ayırmayın diye kampanya başlatıcam

Günaydın Kızlar ablam sabah bime gitmiş Arkasında da çok insan varmış virüs varken gitmek ne kadar mantıklı bilemedim

Eklentiler

• 6912BC51-30E7-486F-91B6-2B965B5CC89E.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 74
Günün ganimetleri : Annem bebek yastığı, yorganı, nevresim takımı ve 2 adet müslin bez almış.
Ben az önce gittim geldim. 3-4 kişi vardı boş sayılırdı, ilk talan atlatılmış sanırım. silikon önlük, ikili emzik, biri 0-3 aylık biri 3-6 aylık çıtçıtlı body, dolap kapak köşe korucuyucular, bir de triko patik aldım sembolik

Günaydın Kızlar ablam sabah bime gitmiş Arkasında da çok insan varmış virüs varken gitmek ne kadar mantıklı bilemedim

Bende heveslendim gidiyim mi diye dusundum navigasyona baktim da en yakin 1 km otede bir de simdi kalabalik sira var diyince vazgectim valla internetten aliriz bizde napalim

Oyun halısı vardı bu arada ama o ablamdan veto yedi bende var vericem diye. Bebek telsizi yok ama, gelmedi dediler. Belki de geldi be ayırdılar bilemiyorum. Az geliyor o tip şeyler.

Uzak olduktan sonra 8-10 fark etmiyor aynı şehirde olanlara imreniyorum ben de. Sizin bir araya gelme ihtimaliniz var mı ilerde? Tayincisiniz yanlış bilmiyorsam?
Inan bana bu durumun avantajı olduğu kadar dezavantajı da cok oluyor.. ben de keske uzakta olsam diyorum bazen çünkü cok dominant olabiliyor benim annem ve yoruluyorum çünkü eşimle aralarinda kalıyorum hep..

Bende heveslendim gidiyim mi diye dusundum navigasyona baktim da en yakin 1 km otede bir de simdi kalabalik sira var diyince vazgectim valla internetten aliriz bizde napalim
Ay hiç değmez o kalabalığa girmeye,ben de hala annemdeyim ona yakın bim yok olsa da gider miydim bilmiyorum sağ olsun teyzeler bir şey bırakmıyor zaten

Oyun halısı vardı bu arada ama o ablamdan veto yedi bende var vericem diye. Bebek telsizi yok ama, gelmedi dediler. Belki de geldi be ayırdılar bilemiyorum. Az geliyor o tip şeyler.
O tip şeyler iki tane falan geliyor canım çalışanlar da kendine tanıdıklarına ayırıyor hemen bir arkadaşım bimde çalışmıştı bir ara o söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…