- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.501
Yaaa uykularını yerim onların.Baktim da uyumus galiba olmadi dalgalanmahaftaya olur belki
Bu da güzel duruyor canım hem karnı hem beli destekliyorkızlar günaydın bende bu yastığa bakıyorum sürekli rahat olacağını düşünüyorum fikri olan var mı aceba ona göre almayı düşünüyorumbaby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
aaa bu da çok güzelmiş, kendi yastığını kullanmak istiyorsan bayağı güzel olur.
ama bunda da bacaklarının arasına girmiyor, sonraki aylarda bi yastık da bacak arasına derken dört beş yasıtkla boğuşabilirsin.
Valla imkansız gibi bişe canım ilk görev yerimiz benim memleketimdi şimdi oraya gitmek geri baya iyi bi dayı gerektiriyorUzak olduktan sonra 8-10 fark etmiyoraynı şehirde olanlara imreniyorum ben de. Sizin bir araya gelme ihtimaliniz var mı ilerde? Tayincisiniz yanlış bilmiyorsam?
aynen canım ya ben kendi yastığımdan başka yastıkta yatamam ondan bunu görünce çok hoşuma gitti ama daha alamadım bakıp bakıp çıkıyorum sürekliBu da güzel duruyor canım hem karnı hem beli destekliyor
Cansucum bir de Tefal'in nutricook'una bak, ben de biraz düdüklü özürlüyüm - hem yanında güzel bir tarif kitabı geliyor, hem de zaman ayarı vs. pişirdiğin yemeğe göre otomatik - o yüzden sıfır bilgisi olan biri bile çok expert yemekler yapabilir :)
Canım sorma gittim gittim ümmügülsüm diye bi kadın vardı bana önerilen doktor yoktu tek doktor çalışıyormuş o da randevu saati doldu diye sistemi kapatmış arkama baka baka döndüm devlettenndekendi doktoruma yazdım bugün için döneceğini söyledi korona morona değilmiş adam acil memlekete gitmesi gerekirmiş dönebilirsem yazarım gel dedi bekliyorum heyecanla. Gelsin ona memleketten gelen zeytinden götürcem canım doktorum bilemedim kıymetini başka doktor adı duyunca bile stres oluyorum
Günaydın arkadaşlarBime gittiniz mi? Ben tam çıkacaktım sağanak yağmur başladı Susmuyorr senin olaya benzedi
Biz bir değişiklik olmazsa hep burdayız artık ya.Valla imkansız gibi bişe canım ilk görev yerimiz benim memleketimdi şimdi oraya gitmek geri baya iyi bi dayı gerektiriyorEn yakın ili de sıkıntılı biraz İstanbul’dan sonra en çok iş yoğunluğu olan yer orası da bize uymuyor bakcaz en az 4 yıl daha buradayız
Linki dün paylaşmıştım canim hepsiburadadanNerden aldin cnm gercekten yastiga artik ihtiyac var hafiften gobegimi eziyormusum gibi hissediyorum
Günaydın Kızlar ablam sabah bime gitmişArkasında da çok insan varmış virüs varken gitmek ne kadar mantıklı bilemedim
Oyun halısı vardı bu arada ama o ablamdan veto yedi bende var vericem diye. Bebek telsizi yok ama, gelmedi dediler. Belki de geldi be ayırdılar bilemiyorum. Az geliyor o tip şeyler.Günün ganimetleri : Annem bebek yastığı, yorganı, nevresim takımı ve 2 adet müslin bez almış.
Ben az önce gittim geldim. 3-4 kişi vardı boş sayılırdı, ilk talan atlatılmış sanırım.silikon önlük, ikili emzik, biri 0-3 aylık biri 3-6 aylık çıtçıtlı body, dolap kapak köşe korucuyucular, bir de triko patik aldım sembolik
Inan bana bu durumun avantajı olduğu kadar dezavantajı da cok oluyor.. ben de keske uzakta olsam diyorum bazen çünkü cok dominant olabiliyor benim annem ve yoruluyorum çünkü eşimle aralarinda kalıyorum hep..Uzak olduktan sonra 8-10 fark etmiyoraynı şehirde olanlara imreniyorum ben de. Sizin bir araya gelme ihtimaliniz var mı ilerde? Tayincisiniz yanlış bilmiyorsam?
Ay hiç değmez o kalabalığa girmeye,ben de hala annemdeyim ona yakın bim yok olsa da gider miydim bilmiyorum sağ olsun teyzeler bir şey bırakmıyor zatenBende heveslendim gidiyim mi diye dusundum navigasyona baktim da en yakin 1 km otedebir de simdi kalabalik sira var diyince vazgectim valla internetten aliriz bizde napalim
O tip şeyler iki tane falan geliyor canım çalışanlar da kendine tanıdıklarına ayırıyor hemen bir arkadaşım bimde çalışmıştı bir ara o söylemiştiOyun halısı vardı bu arada ama o ablamdan veto yedi bende var vericem diye. Bebek telsizi yok ama, gelmedi dediler. Belki de geldi be ayırdılar bilemiyorum. Az geliyor o tip şeyler.
Ya gercekten araya kolunu sokamazsin o kadar yaniAy hiç değmez o kalabalığa girmeye,ben de hala annemdeyim ona yakın bim yok olsa da gider miydim bilmiyorum sağ olsun teyzeler bir şey bırakmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?