2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biliyor musun aynı şeyleri hissediyorum bazen üzülüyorum ama yine aynı sebepten de içim çok rahat. Ailem eşimi kendi çocuklarından ayırmıyor, bunu hissettiriyorlar. Bazen eşim senin ailenden daha çok yakınlık görüyorum diyor. Şu konuda da çok rahatım kendi ailesini çok iyi bildiği için beni hiç bi zaman görüşmeye zorlamadı, aksine yakın olmak zorunda değilsin diyordu hep. Kendi de çok yakın değil zaten. Ben başlarda iyi anlaşmaya çalışarak hata yaptım daha kötü oldu şimdi böyle iyi.

Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var 28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla

18. Haftadan sonra yapiliyormus aslinda istersen sor canim cunku detayli randevusu ayri aliniyormus yine bana 40 dakika demisti valla iyi dayandin

Canim annem evlerinin hemen yaninda bim var dedim gidersen bir muslin bir de figurlu yastik al dedim fotograf atmis bana tavsanli yastigi istedim yatak tekstili tavsanli diye

Eklentiler

• IMG-20201211-WA0007.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20201211-WA0008.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 63
18. Haftadan sonra yapiliyormus aslinda istersen sor canim cunku detayli randevusu ayri aliniyormus yine bana 40 dakika demisti valla iyi dayandin
Sordum sordum doktorda yazmış ki pazartesi normal kontrol yapalım 2 hafta sonraya detaylı yapalım demiş acaba diyorum direk detaylıya mı gitsem 180 muayene ücreti vercem pazartesi günü iki hafta sonra da 480 detaylı 180 cebimde mi dursa hahahahah ay ne yapacağımı şaştım bende

Bende aynı rahatlık var bir bebek arabası birde hastane çıkışı aldım. Daha da bir şey aldığım yok

Valla ben de bişe almadım kuzenimle konuştum telsiz ev çok büyük olmayınca gerek olmuyor zaten ilk başlarda hep yan yanasınız dedi Benim ev de 2+1 o yüzden vazgeçtim almıcam eğer çok istersen sana gönderirim dedi annem de orda battaniye yorgan vs işlerini hallediyor bi de kuzenlerimden de kıyafetler filan gelcek çok bişe almayı ben düşünmüyorum çünkü bir hafta giydiği diğer hafta olmuyor diyolar boşa masraf yapmayayım onun yerine yatağını güzel alırım dolabını güzel alırım ya da altın alırım

Şu son altın alma cümlem için lavaboya gidip Nası bi anne olduğumu sorgulamalıyım

Yaa burdaki Bim uzak ve hava buz gibi bizde eşimle akşam gidecez dünden konuşmuştuk yarın gidelim diye artık ne kaldıysa. Ama pahalı şeyleri almıyorlar burda da biz akşamları gittiğimizde bile alacak birşeyler buluyorduk bakalım bugün bulabilecek miyiz

Telsiz konusunda ben de aynı şeyi düşündüm. Gece zaten yanımda olacak, gündüz de duyarım sesini diye. Gündüz de duyarım gibi geliyor ama ilk zamanlar kedi gibi çıkıyor sesleri yanımda uyuturum olmadı, ana kucağında falan.

O konuda haklısın geri döneceğini bilmek insana güven veriyor ama iki cambaz aynı ipte olmuyor işte bizim durum da tam olarak bu

Ay ne güzel ya eşim taaaa Bitlis merkeze gitmiş taaa dediysem 8 dk ama olsn orda bile bişe bulamamış İçerisi ana baba günü çocuk kaynıyor içerde dedi insallah siz bulursunuz valla zaten BİM’e geldiyse yakında A101 ve şoka da gelir herhalde onu kaçırmayayım bari

Aynen aynen genelde hep yan yana oluyorsunuz dedi kuzenim de gerek yok boşa masraf yapma dedi kız valla benim kuzenlerim maşallah Türk sanat müziği sanatçıları gibi çıkardı sesleri ama Kızlar narin olur tabi çıtı pıtı bu arada kızım olsaydı adını belki narin koyardım benim narin narin yarim diye severdim

Kanım düşük çıkmış, doktor ilaç yazdı.
ben bir de demir ilacı kullanıyordum, kan ilacı ve demir ilacı aynı şey mi, kafam karıştı

Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var 28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla
bende detaylıya ayın 28 inde gidicem 19+3 olmuş oluyorum o zman

Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar, tetanoz aşısı için. Ben de covid çekincelerimi söyledim. Hastaları dışarda açık havada bekletip tek tek alıyoruz ama yine de ben aşıyı hazırlar bahçede yaparım size, binaya hiç girmezsiniz dedi Çok kibar ve ilgili konuştu hemşire hanım, beğendim. Aralık sonu veya ocak başında gidicem, 5 doza tamamlıcam bu sefer. İlkini yaptıktan sonra 1 ay sonra bi daha varmış sonra 5 ay sonra 3. 4. ve 5.yi de birer yıl arayla yapıyolarmış. Yaptırayım hayat boyu düşünmeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…