- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.561
Biliyor musun aynı şeyleri hissediyorum bazen üzülüyorum ama yine aynı sebepten de içim çok rahat. Ailem eşimi kendi çocuklarından ayırmıyor, bunu hissettiriyorlar. Bazen eşim senin ailenden daha çok yakınlık görüyorum diyor. Şu konuda da çok rahatım kendi ailesini çok iyi bildiği için beni hiç bi zaman görüşmeye zorlamadı, aksine yakın olmak zorunda değilsin diyordu hep. Kendi de çok yakın değil zaten. Ben başlarda iyi anlaşmaya çalışarak hata yaptım daha kötü oldu şimdi böyle iyi.Yaa bazen eşim benim aileme çok iyi diye vicdan yapıyorum ama sonra ailemin de eşime karşı davranışlarını görüyorum kendi çocuklarından ayırmıyorlar kendi ailesi bile bu şekilde ilgilenmiyor içim rahatlıyor o zaman
Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla
Sordum sordum doktorda yazmış ki pazartesi normal kontrol yapalım 2 hafta sonraya detaylı yapalım demiş acaba diyorum direk detaylıya mı gitsem18. Haftadan sonra yapiliyormus aslinda istersen sor canim cunku detayli randevusu ayri aliniyormus yine bana 40 dakika demistivalla iyi dayandin
Ya ben hareketten filan değil genel olarak sabırsızımSenemisback bende seninle ayni gun gitmiştim doktora ama ben hareketlerini hissettiğim icin sıkıntı yapmıyorum artık bende salı günü gitcem galiba 5 haftayi geçiyor sanırım
Bende aynı rahatlık var bir bebek arabası birde hastane çıkışı aldım. Daha da bir şey aldığım yokO değil de bebeğin eşyaları konusunda bendeki rahatlık kimsede yok bence hala bir çorap bile almış değilim kızıma (normalde çok tez canlıyım şimdiye kadar her şeyini hazır etmiş olmam gerekirdi) gerçi ablam bir çok eşya verecek (bebek arabası,kıyafet,telsiz vs) alacağım şey puset ve beşik onda bile aşırı rahatım yani
Senle ben sona kaldık bacım hissederiz herhalde doktor 22 dedi hedef 22Yaa maşallahbiz de hissetsek artık
Valla ben de bişe almadım kuzenimle konuştum telsiz ev çok büyük olmayınca gerek olmuyor zaten ilk başlarda hep yan yanasınız dedi Benim ev de 2+1 o yüzden vazgeçtim almıcam eğer çok istersen sana gönderirim dediO değil de bebeğin eşyaları konusunda bendeki rahatlık kimsede yok bence hala bir çorap bile almış değilim kızıma (normalde çok tez canlıyım şimdiye kadar her şeyini hazır etmiş olmam gerekirdi) gerçi ablam bir çok eşya verecek (bebek arabası,kıyafet,telsiz vs) alacağım şey puset ve beşik onda bile aşırı rahatım yani
Şu son altın alma cümlem için lavaboya gidip Nası bi anne olduğumu sorgulamalıyımValla ben de bişe almadım kuzenimle konuştum telsiz ev çok büyük olmayınca gerek olmuyor zaten ilk başlarda hep yan yanasınız dedi Benim ev de 2+1 o yüzden vazgeçtim almıcam eğer çok istersen sana gönderirim dediannem de orda battaniye yorgan vs işlerini hallediyor bi de kuzenlerimden de kıyafetler filan gelcek çok bişe almayı ben düşünmüyorum çünkü bir hafta giydiği diğer hafta olmuyor diyolar boşa masraf yapmayayım onun yerine yatağını güzel alırım dolabını güzel alırım ya da altın alırım
Yaa burdaki Bim uzak ve hava buz gibi bizde eşimle akşam gidecez dünden konuşmuştuk yarın gidelim diyeKızlar eşimi BİM’e yolladım aradı beni burası savaş sonrası gibi her şey yağmalanmış dedikısmette yokmus napalımmmm Başka BİM’e de gidecekmiş demek ki tatvanda yaşayanların çoğu gebe
Telsiz konusunda ben de aynı şeyi düşündüm. Gece zaten yanımda olacak, gündüz de duyarım sesini diye. Gündüz de duyarım gibi geliyor ama ilk zamanlar kedi gibi çıkıyor sesleriValla ben de bişe almadım kuzenimle konuştum telsiz ev çok büyük olmayınca gerek olmuyor zaten ilk başlarda hep yan yanasınız dedi Benim ev de 2+1 o yüzden vazgeçtim almıcam eğer çok istersen sana gönderirim dediannem de orda battaniye yorgan vs işlerini hallediyor bi de kuzenlerimden de kıyafetler filan gelcek çok bişe almayı ben düşünmüyorum çünkü bir hafta giydiği diğer hafta olmuyor diyolar boşa masraf yapmayayım onun yerine yatağını güzel alırım dolabını güzel alırım ya da altın alırım
O konuda haklısın geri döneceğini bilmek insana güven veriyor ama iki cambaz aynı ipte olmuyor işte bizim durum da tam olarak buAynı şey değil inan. Okurken ben de uzaktaydım. Başka şehirde de çalıştım. Ama onda hep geri döneceğini biliyorsun. Evlenince artık geri dönüşü yok buraya yerleştim hissi oluyor. Tabi annen baskın karaktermiş senin biraz, bunaltıyor olabilir.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler
Ay ne güzel ya eşim taaaa Bitlis merkeze gitmiş taaa dediysem 8 dk ama olsnYaa burdaki Bim uzak ve hava buz gibi bizde eşimle akşam gidecez dünden konuşmuştuk yarın gidelim diyeartık ne kaldıysa. Ama pahalı şeyleri almıyorlar burda da biz akşamları gittiğimizde bile alacak birşeyler buluyorduk bakalım bugün bulabilecek miyiz
Aynen aynen genelde hep yan yana oluyorsunuz dedi kuzenim de gerek yok boşa masraf yapma dediTelsiz konusunda ben de aynı şeyi düşündüm. Gece zaten yanımda olacak, gündüz de duyarım sesini diye. Gündüz de duyarım gibi geliyor ama ilk zamanlar kedi gibi çıkıyor sesleriyanımda uyuturum olmadı, ana kucağında falan.
Ben de aynı düşünce ile albüm aldımBen sağlık ocağına gitmiştim oradan bime uğradım fotoğraf albümü aldım sadece ultroson resimlerini koymak için
bende detaylıya ayın 28 inde gidicem 19+3 olmuş oluyorum o zmanPazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?