2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki de artık yukarılarda da geziyor karnımın her yerinde hissediyorum, baya fink atıyor içeride artık ayaktayken bile hissetmeye başladım.
Bende duştayken ayakta hissettim bugün, ve sabah ben uyandığım gibi uyanıyor sıpa ya. İnşallah ayrıntılıda da yüzünü gösterir de tam içselleştiririm

Pazartesi 20+ da olcam detaylıya 23 demişti ama yeniden sorsam mı çünkü detaylıyı 19+larda yapan doktor bile var 28 aralığa da bişe kalmamış kız ben tam 5 hafta görmemiş olcam iyi dayandım valla
Valla ben 20+3 de gidicem. Doktorum bebeğin çoğu yerine baktı sağlıklı şükür ben benim böbreklerimde anomali var diye gidiyorum zaten ayrıtnılıya hani onda da varsa bileyim önceden diye. O yüzden sabırsızlanıyorum biraz. Gideyim göreyim istiyorum

Bende duştayken ayakta hissettim bugün, ve sabah ben uyandığım gibi uyanıyor sıpa ya. İnşallah ayrıntılıda da yüzünü gösterir de tam içselleştiririm
Gösterir Ceyda bebeğimin sırtı dönüktü dr karnımı falan salladı pozisyon değiştirdi öyle gördüm yüzünü ama o sırada doku ısınması çok oldu hissettim zaten ikinci kez görmek istediğimde göstermedi

Sen yine de öyle deme canım. Uzakta olmayınca anlaşılmıyor çünkü kıymeti. Tabi mesafeyi de iyi ayarlamak gerek, biz nasıl kayınvalidemizden bunalabiliyorsak eşimizden anneminden bunalabilir çok normal.
Yillarca uzakta yaşadım okul iş derken ve özgürlüğe fazla alıştım. Ondan dolayı şimdi zorlanıyorum sanırım

Alacağın şey az olduğu için rahatsındır canım bazı arkadaşlar gidip bir günde alıcam yazıyor da ben bir günde 10 bin harcasam yüreğime iner parça parça alıyorum o sebepten.
Bizde öyle yaptiydik ya biraz annemden para aldık biraz kayinbabadan gittik bir günde yataklar beşikler araba battaniyeler pijama takımları bornoz takımı filan epey bişey almıştık. Kamyonetle getirmişlerdi akşam

Canim 4 yil yurtdışında yaşadım ve inan ozlemek nedir cok iyi biliyorum ama bu başka bir durum.. annemin karakteri ile alakali ve ne kadar esimle aralari cok iyi olsa da aşırı baskın tavırları ve tripleri bezdirdi beni bu aralar onu ozlemeyi özledim sanırım

Senemisback bende seninle ayni gun gitmiştim doktora ama ben hareketlerini hissettiğim icin sıkıntı yapmıyorum artık bende salı günü gitcem galiba 5 haftayi geçiyor sanırım

Yillarca uzakta yaşadım okul iş derken ve özgürlüğe fazla alıştım. Ondan dolayı şimdi zorlanıyorum sanırım
Aynı şey değil inan. Okurken ben de uzaktaydım. Başka şehirde de çalıştım. Ama onda hep geri döneceğini biliyorsun. Evlenince artık geri dönüşü yok buraya yerleştim hissi oluyor. Tabi annen baskın karaktermiş senin biraz, bunaltıyor olabilir. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler

Kötü insanlar bizden uzak olsun aramız bozuk diye hiç dert etmiyorum.
Yaa bazen eşim benim aileme çok iyi diye vicdan yapıyorum ama sonra ailemin de eşime karşı davranışlarını görüyorum kendi çocuklarından ayırmıyorlar kendi ailesi bile bu şekilde ilgilenmiyor içim rahatlıyor o zaman

Yaa maşallah biz de hissetsek artık
Ben dün hiç hissetmedim mesela sonra bi çikolata yedim ve sol tarafıma yattım hemen kıpırdamaya başladı sonraki haftalarda öyle yaparsın demişti ebe. Bişeyler yiyip uzanınca daha çok hissediyorum ben arada ürküyorum aniden bi kıpırtı olunca

Denedim canım çikolata,tatlı,vişne suyu hepsini denedim ama maalesef hala hissedemedim

Ya para sıkıntı değil de birden vermek içime oturuyor yoksa yine aynı parayı harcıyoruz ama taksit taksit olunca gözüme gelmiyor Zaten ben hiçbir şeyi 1 günde alamam, kararsız bir insanım genel olarak. Araştırmam lazım, beğenmem lazım. Düşünmem lazım. Yok yok bana göre değil yapana helal olsun

Benimki yemek yiyince uykuya geçiyor heralde. Yemek yerken hissediyorum yiyip oturduktan sonra tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…