- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.761
Hiç sorma ya, böyleleri kendi içindeki pis duyguları yansıtıyor benceAhahaah ya sorarken utanmıyorlar da görünce bi edep geliyor üstlerine
Bakmaması gereken yer karnın değil ama neyseHiç sorma ya, böyleleri kendi içindeki pis duyguları yansıtıyor bence
Bir kere de kaynıma “yengenin karnına bakma” demişti durduk yere
Sinirden gülüyorum şu an
Buna ben de kendi yaşadıklarımdan dolayı katılıyorum.Kızlar ben 2020 şubat ayında doğum yapmıştım şimdi tekrar hamileyim ve bebek konusunda tecrübeli sayıyorum kendimi o yüzden size tavsiyem emzik ve biberona alıştırmayın bebişlerinizi ikiside meme reddi sebebi ben de ilk doğduğunda bilmiyordum tabi emziği verdik doktoruna sorup sonra benim memelerim bir yara oldu anlatamam geçirene kadar çok uğraştık hep emzik yüzünden emziği emdiği gibi mememi de emmeye başladı sadece ucunu alıyordu sonra bıraktım emziği de bi 40 gün memelerim baya yara içindeydi. Ayrıca bebek emzik emdikçe salgılanan bi hormon sebebiyle tokluk hissi oluşuyor ve sizi emmesi azalıyor bu sebeple kilo alımı da az oluyor. Tabi istisnaslar olabliri hem emzik hem biberon alıp meme emmeyi bırakmayan bebekler de vardır ama o riski alamamak lazım bence
Umay az kaldı gülmekten altıma kaçırcamBakmaması gereken yer karnın değil ama neyse
Gaz ya da fazla idrardan oluyor olabilir.bende de oluyor.Kızlar geceleri lavaboya uyandığımda kasıklarımda sancı oluyor ya da gece hiç uyanmadığımda sabah oluyor sizce hamile yastığı önler mi bu tip ağrıları
Maşallah sizeAna kız yürüyüşe çıkıyoruz uyku tutmadı kızlar
Kızıma hamileyken ben de eşime sormuştum doğum hediyesi ne alacaksan diye.Doğum hediyesi ne alacaksın diyorum eşime yine bana soruyor ne istiyorsun diye yine ben seçicem sanırım. Yine sıfır romantizm
Kızlar benim göğüslerim çok hassaslaştı yaa baya da doldu, ne güzel kısa Bi süre biraz ufalmıştırahatsız olan var mı bu hassaslaşmadan benim çok canım yanıyor bazen kızım bilmeden bastırıyor VS.
İdrara sıkışıkken bende de oluyor canımKızlar geceleri lavaboya uyandığımda kasıklarımda sancı oluyor ya da gece hiç uyanmadığımda sabah oluyor sizce hamile yastığı önler mi bu tip ağrıları
Simdiden başarılar bol şans sınav ne sınavı? Kusma refleksi ile karın kaslaeı kasılınca da ağrı olabiliyor. Bende bulantı kusma hiç yoktu bugün sabah kahvaltısını ben de çıkardım aniden. Eger mesanem çok doluysa geceleri benim de kasıklarımda ağrı oluyor. Ters bir durum yok. Ev sahibi aniden mi çıkmanızı istedi? Aslında yasal olarak 3 ay öncesinde haber etmesi gerekiyor. Belki böylesi daha hayırlı sen ağırlaşmadan bebek dogmadan taşınmanız. Bebek şansıyla gelecek bence çok daha güzel şartlarda bir ev bulacaksınız diye düşünüyorum.Ohh kızlar baya konusmussunuz maşallahhh ben bu ara bakamıyorum bı yandan sınava gircem onun stresi bı yandan ev sahibi bizi evden cikariyoev ariyoruz eşimle de yine limoniyiz yani yine hepsi üst üste geldi bide bisy sorcam benim bugün yine şiddetli baş ağrım oldu tabi snra kustum o anda hem lavabom geldi hem kusma posettle gittm hemn kasıklarım belim çok ağrıdı zorlandım birz bu saat oldu hala da geçmedi benim içerde kanama alanı vardı şimdi yine kasığım ağrımaya başlayınca korktum yine artmış mıdır ki
Amin canım inşallahSimdiden başarılar bol şans sınav ne sınavı? Kusma refleksi ile karın kaslaeı kasılınca da ağrı olabiliyor. Bende bulantı kusma hiç yoktu bugün sabah kahvaltısını ben de çıkardım aniden. Eger mesanem çok doluysa geceleri benim de kasıklarımda ağrı oluyor. Ters bir durum yok. Ev sahibi aniden mi çıkmanızı istedi? Aslında yasal olarak 3 ay öncesinde haber etmesi gerekiyor. Belki böylesi daha hayırlı sen ağırlaşmadan bebek dogmadan taşınmanız. Bebek şansıyla gelecek bence çok daha güzel şartlarda bir ev bulacaksınız diye düşünüyorum.
O stresli beklemek hiçbişeye benzemez Allah yardımcın noldum içini ferah tut İnşallsh onlarda temiz çıkar canımTeşekkürler inşallah. Şükür down sendromu olmadığı kesinleşti. Organları ve kalbi de sağlam çıkarsa dünyalar benim olacak beklemek çok zor bi yandan da kötü bişi duymak istemiyorum artık kötü bişiler söyleyecek diye doktora gitmek istemiyorum. Duygularım herşeyim çok karmaşık.
Rabbim yardımcın olsun vardır bunda da Bi hayır diyelim.. Kabızlık olur hergün çorba içmeme ragmen bende de kabızlık oluyorAmin canım inşallahmaliyede calisyorm asaletin tasdik olması için girmem şart eğitime katılamadım riskli olduğum için ama sınava gircem mecburen ev sahibi bı anda sene dolunca evi satcam dedi ne dedysek anlamadı bu halimde nasl tasincaz napcz hiç bilmiyorum insallah bebeğim sansiyla uguruyla gelir çok zor bı dönemden geçiyorum bu arada evet aynı anda hemde wc hem kusma bide bende kabızlık da var kaslarım çok kasıldı ağrım arttı korkuyorum bebeğe bisy olcak diye
Ya evet yaşamayan da sorun yaşamıyor ama riske atmakda istemiyorum ben burdaki arkadaşların da aklının bi köşesinde bulunsun diye yazmak istedim çünkü doğumdan sonra emzirmek hayatımız oluyorBuna ben de kendi yaşadıklarımdan dolayı katılıyorum.
Biberon aldığı zamanlar memeyi nasıl emeceğini şaşırıyordu, sadece ucunu emip durduğu için de hep yara oluyordu.
Ama meme+biberon giden arkadaşlarım da vardı, onlar sorun yaşamadı.
Niyeyse benim kızın kafası karışıyordu
Bir de ben doğum yaptığımda bebek hiç ememedi, ben de emme refleksini kontrol etmek için emzik verdim, o sırada hemşire gördü, emzik istemiyoruz dedi.
Zaten kızım emziği de tutmadı
Şimdi sütüm bitti ama hala emmek istiyor vazgeçmiyor
Sen yine iyisin benim eltim duymuş arkadaşımdan sonra kocasına söylemiş kocası da kaynanama söylemiş biz niye başkalarından duyuyoruz ama bana bir hayırlı olsun vs demiyor iki haftadır tripler atıyor Karantina dayım ne arıyor ne soruyor sonra ben şok oldum Görümcemden duyunca öğreniyorum ki oda hamileymiş meğer.Benden 2 ay küçük.Sen de aynısını yapıyorsun.Beni ilk aradığı fırsatta ağzıma geleni saydım.Trip atıyorsan da küsüyorsan da bana söyle millete söyleyip durma. Kocanı ne ilgilendiriyor benim hamileliğim gidip kaynanama söylüyor. insan olsaydı kontrole vs beraber giderdik canımız bir şey çektiğinde beraber yapardık.Kaynanam hamile olduğumu öğrendiğinde -onlara gittiğimiz ilk ziyarette- daha kapıdan girer girmez “ee Seda ne olacak şimdi işler karışıyor” dediİnsan bi hayırlı olsun der dimi, ama yok öyle derse ağzı yamulur
Ben de ters konuştum, niye işler karışsın her şey gayet güzel dedim, kaynanam da hani nazlı hilal daha küçük ya ondan dedi. Ben de Allah’ın nasip ettiğini mi sorguluyoruz şimdi dedim sustu.
Bir de eşim bebek haberini verince kaynanam demiş ki “ siz mi istediniz allah mı nasip etti”
Aslında kazayla mı oldu demek istiyor.
Kazayla veya isteyerek ne olursa olsun bunu allah nasip etmiş ki karnımıza düşmüş bu çocuk. Görsen bir de çarşaflı, güya aşırı dindar (!)
Alan geniş olunca çok güzel oluyor. Kimseyle temas yok. Zaten o yüzden fiyatları uçtu ya böyle sitelerdeki evlerin
İyi yapmissin biz annemle aynı bedendik alsam da çare olmazdı hiç alamadim senin aldığın iyi olmuş yürüyüş filan yapiyosun sen usutmezsin çocuğuzaten bu defa çocuk olunca doktor dışında pek çıkmam dışarı çıkarsam da yine sallarla orterim napiyim
Ben de hep video izlerdim, sadece tarif okumak yetmiyordu, ortaya nasıl bir şey çıkarmam gerektiğini görmem lazımdı
Eşim temiz çalışır allahtan, ben yardım olsun diye elinin altında dolanırdım öyle, arkasını toplardım dediğim bu yaniadamın hakkını yemeyim şimdi
Ben üniversiteyi başka şehirde okudum son 3 yıl evde kaldım orda öğrendim yemek yapmayı baya hevesliydim o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?