2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ahahaah ya sorarken utanmıyorlar da görünce bi edep geliyor üstlerine
Hiç sorma ya, böyleleri kendi içindeki pis duyguları yansıtıyor bence
Bir kere de kaynıma “yengenin karnına bakma” demişti durduk yere
Sinirden gülüyorum şu an

Buna ben de kendi yaşadıklarımdan dolayı katılıyorum.
Biberon aldığı zamanlar memeyi nasıl emeceğini şaşırıyordu, sadece ucunu emip durduğu için de hep yara oluyordu.

Ama meme+biberon giden arkadaşlarım da vardı, onlar sorun yaşamadı.
Niyeyse benim kızın kafası karışıyordu

Bir de ben doğum yaptığımda bebek hiç ememedi, ben de emme refleksini kontrol etmek için emzik verdim, o sırada hemşire gördü, emzik istemiyoruz dedi.
Zaten kızım emziği de tutmadı

Şimdi sütüm bitti ama hala emmek istiyor vazgeçmiyor

Ana kız yürüyüşe çıkıyoruz uyku tutmadı kızlar
Maşallah size

Benim de soğuk havayı yüzüme çarpa çarpa uzun bir yürüyüşe ihtiyacım var ama kızım şu sıralar galiba kendini koala zannediyor veya beni anne kanguru kendini de bebek kanguru olarak görüyor bir saniye olsun ayrılmıyor paçamdan.
Kucakta taşımaktan kol diz bel sırt her yerim iflas etti bir haftada

Doğum hediyesi ne alacaksın diyorum eşime yine bana soruyor ne istiyorsun diye yine ben seçicem sanırım. Yine sıfır romantizm
Kızıma hamileyken ben de eşime sormuştum doğum hediyesi ne alacaksan diye.
O da önce senin bana Alman gerek dedi, hamile bırakma hediyesi

Ben bu kez pek hassasiyet yaşamadım ama dolgunluk oldu. Zaten büyük memeliydim, şimdi inek memesi gibi oldu

Ohh kızlar baya konusmussunuz maşallahhh ben bu ara bakamıyorum bı yandan sınava gircem onun stresi bı yandan ev sahibi bizi evden cikariyo ev ariyoruz eşimle de yine limoniyiz yani yine hepsi üst üste geldi bide bisy sorcam benim bugün yine şiddetli baş ağrım oldu tabi snra kustum o anda hem lavabom geldi hem kusma posettle gittm hemn kasıklarım belim çok ağrıdı zorlandım birz bu saat oldu hala da geçmedi benim içerde kanama alanı vardı şimdi yine kasığım ağrımaya başlayınca korktum yine artmış mıdır ki

Simdiden başarılar bol şans sınav ne sınavı? Kusma refleksi ile karın kaslaeı kasılınca da ağrı olabiliyor. Bende bulantı kusma hiç yoktu bugün sabah kahvaltısını ben de çıkardım aniden. Eger mesanem çok doluysa geceleri benim de kasıklarımda ağrı oluyor. Ters bir durum yok. Ev sahibi aniden mi çıkmanızı istedi? Aslında yasal olarak 3 ay öncesinde haber etmesi gerekiyor. Belki böylesi daha hayırlı sen ağırlaşmadan bebek dogmadan taşınmanız. Bebek şansıyla gelecek bence çok daha güzel şartlarda bir ev bulacaksınız diye düşünüyorum.

Amin canım inşallah maliyede calisyorm asaletin tasdik olması için girmem şart eğitime katılamadım riskli olduğum için ama sınava gircem mecburen ev sahibi bı anda sene dolunca evi satcam dedi ne dedysek anlamadı bu halimde nasl tasincaz napcz hiç bilmiyorum insallah bebeğim sansiyla uguruyla gelir çok zor bı dönemden geçiyorum bu arada evet aynı anda hemde wc hem kusma bide bende kabızlık da var kaslarım çok kasıldı ağrım arttı korkuyorum bebeğe bisy olcak diye

O stresli beklemek hiçbişeye benzemez Allah yardımcın noldum içini ferah tut İnşallsh onlarda temiz çıkar canım

Rabbim yardımcın olsun vardır bunda da Bi hayır diyelim.. Kabızlık olur hergün çorba içmeme ragmen bende de kabızlık oluyor

Ya evet yaşamayan da sorun yaşamıyor ama riske atmakda istemiyorum ben burdaki arkadaşların da aklının bi köşesinde bulunsun diye yazmak istedim çünkü doğumdan sonra emzirmek hayatımız oluyor hatta facebookta emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olup şimdiden soruları sorunları okuyup fikir edinsinler benim en büyük pişmanlığımdır hamileyken emzirmeyle ilgili hiç araştırma yapmamış olmam
Yok canım sütün bitmemiştir 16. Haftadan sonra süt kolostruma dönüyor sen sıksanda gelmez ama bebiş emerken çekermiş o sütü ve bebişlerimiz çok şanslı 2. Defa kolostrum alıyorlar ve uzun bi süre de alcakalar hiç memeden keseyim diye düşünme benim doktorum emzir hiç problem yok dedi Benimkide meme aşığı meme vereyimmi dediğimde çocuğun gözlerinin içi gülüyor resmen

Sen yine iyisin benim eltim duymuş arkadaşımdan sonra kocasına söylemiş kocası da kaynanama söylemiş biz niye başkalarından duyuyoruz ama bana bir hayırlı olsun vs demiyor iki haftadır tripler atıyor Karantina dayım ne arıyor ne soruyor sonra ben şok oldum Görümcemden duyunca öğreniyorum ki oda hamileymiş meğer.Benden 2 ay küçük.Sen de aynısını yapıyorsun.Beni ilk aradığı fırsatta ağzıma geleni saydım.Trip atıyorsan da küsüyorsan da bana söyle millete söyleyip durma. Kocanı ne ilgilendiriyor benim hamileliğim gidip kaynanama söylüyor. insan olsaydı kontrole vs beraber giderdik canımız bir şey çektiğinde beraber yapardık.

Cok soguklarda bende useniyorum cikmiyorum ya disari en kotu evde leslie ile yururuz

Haha ayni bende oyle geriye alip alip bir daha izlerdim ne guzel bir kere yumurta yapti esim kahvaltiya ben toplarim buralarida dedi her yere yag sicramisti. Icime sinmedi yikadigi bulasiklari bir daha yikadim

Ben üniversiteyi başka şehirde okudum son 3 yıl evde kaldım orda öğrendim yemek yapmayı baya hevesliydim o zamanlar

Iste ben hic ailemden ayrilmamisti, annem yanarsin diye hic yemekte yaptirmadi evliligin ilk zamanlari ilk utu mucadelemde gozumden pit pit iki damla yas geldi aliskin degildim ya baya zorlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…