- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.801
Ay valla bi garibim bi gitseydim doktora tansiyonum da oynuyor galiba benim boynum felan, ağrıyor suan da sabahtan beri
Ben salatasına ayrıca rendelenmiş elma ve kuru üzüm de koyuyorum. Yemeğine de patates yerine ayva koyuyorum ve portakal suyu ile pişiriyorum. Çırbasını hiç denemedim. Deneyecem senin tarifi.Ben de cevizli süzme yoğurtlu sarımsaklı yapıyorum kerevizi rendeleyip, çok lezzetlisapını da yanına havuç patates rendeleyip Yoğurt un terbiyeli çorba yapıyorum. O da çok güzel hem de faydalı
Zaman hızlı geçecek. Çalışmak kendi paranı kazanmak ekonomik anlamda ayaklarının yere basması çok çok güzel bir şey hele bir de bebek dogunca.Her haftasonu gibi bu haftasonu da işteyim.. Çok sıkıldım ya 1 ay geçmiyorrrr...
Ya zaten kereviz hasretiyle yanip tutusuyorum cok fena oldumBen salatasına ayrıca rendelenmiş elma ve kuru üzüm de koyuyorum. Yemeğine de patates yerine ayva koyuyorum ve portakal suyu ile pişiriyorum. Çırbasını hiç denemedim. Deneyecem senin tarifi.
Benim de istiyodu ve damys kitchen’ın çikolatalı kurabiyesinden yaptım 3 gün yedimBuaralar canım aşırııııı çikolata istiyor kızlar sizce yemelimiyimmmm
Doruk tancok sevdigim bi isim cok guzel benceeeeDoruk koymayı düşünüyoruz biz
Ayıpsın. Özelden adres yaz pazartesi eşime aldırır yollarımYa zaten kereviz hasretiyle yanip tutusuyorum cok fena oldumkocama diyim soyle bi baksin bulamadik gecen baktigimizda.bulamazsak size kargolatacam ona gore
Turk milletinin bu huyundan nefret ediyorum patavatsizlikta bir numaralar .Yaa çok komikler gerçektenHamile değilken hamile damgası vurmaya, hamileyken de laf edecek bir şey bulmaya meraklı insanlar insanlarımız.
Valla qynen oyle az yiyorum ondan cikmiyor de gec. Benimde gecen kayinpeder bos bos konustu ne kendisine bakar ne saglikli bi karisi vardir. Ama gecen gun yok sen iki canlisin yemegine dikkatet yuruyomusun bol yuru bilmemne uzun uzun konustu bende en sonunda bi bozdum siz bi once kendinize bakiniz sigarayi birakiniz dedim. Ben ztn diyetisyenle calisiyorum kendi cocugumu herseyden cok dusunurum diye cikistim biktim dedik ya herkes bi hamilelik uzmani olmus etrafta bilmis bilmis laf edip duruyo bi geldiler bana. Hic lafimi cekinmiyorum ztn hicte sevmiyorum kendisi hayatimizda bi kez desteklerini gormedigim insanlarBenim kvdemde hayıflanıyor, karnımın büyümediğini düşünüyor. Geçen gün telefonda “tabii az yiyorsun ondan çıkmıyor karnın” dedi
maşallah kocamın ailesi benden çok düşünüyor benim taşıdığım çocuğu.
Şekerim yok canım tamamdır ozamannnBenim de istiyodu ve damys kitchen’ın çikolatalı kurabiyesinden yaptım 3 gün yedimye canım her gün yemezsen ve aşırı yemezsen bişey olmaz, şekerin fln yoksa tabi
Bende ayva ve ceviz koyuyorum salatasına evde ayva olursaBen salatasına ayrıca rendelenmiş elma ve kuru üzüm de koyuyorum. Yemeğine de patates yerine ayva koyuyorum ve portakal suyu ile pişiriyorum. Çırbasını hiç denemedim. Deneyecem senin tarifi.
Kızlar nasılsınızzz herkes iyidir umarım bugün çok aktif olamadım ev işleri malumben de doktora pazartesi yerine 28-29 ü gibi gitmeye karar verdim 7-8 hafta görmemiş olcam minnoşumu ama pazartesi günü muayene parası verip 2 hafta sonra da detaylı parası vermek istemedim bi rahatsızlığım yok çok şükür o yüzden 2 hafta da nasılsa geçer diye düşündüm detaylıdan sonra da bi sıkıntı olmazsa çok sık gitmeyi düşünmüyorum virüse bağlı olarak tabiiii azalırsa yine giderim
Sirkeli su değilde kullanacağında kaynatacaksin canım bazı parçaları hariç hepsini. Biberon emzik filan onları da.Kizlar biz az once sitede yuruyuse diye ciktik sonra bime yuruyelim mi dedim 17 dakika yuruyerek ulastiksut pompisi bulduk bir tane calisiyor mudur filan diye neyse aldik evde masaj bolumunu acip denedim 3 sn calisiyor meme ucunu vakum gibi yukari cekip birakiyor icim bir tuhaf oldu piyasadan nerdeyse 100 lira altina almis olduk son bir tane kalmisti umarim ise yarar, sirkeli suyla yikadim simdi kutusunu da dezenfekte ettik
Benimde randevum 19 unda ama yasak var gidiliyor muydu ki onu nereden nasıl öğreniriz acaba ya ?Kızlar nasılsınızzz herkes iyidir umarım bugün çok aktif olamadım ev işleri malumben de doktora pazartesi yerine 28-29 ü gibi gitmeye karar verdim 7-8 hafta görmemiş olcam minnoşumu ama pazartesi günü muayene parası verip 2 hafta sonra da detaylı parası vermek istemedim bi rahatsızlığım yok çok şükür o yüzden 2 hafta da nasılsa geçer diye düşündüm detaylıdan sonra da bi sıkıntı olmazsa çok sık gitmeyi düşünmüyorum virüse bağlı olarak tabiiii azalırsa yine giderim
Sirkeli su değilde kullanacağında kaynatacaksin canım bazı parçaları hariç hepsini. Biberon emzik filan onları da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?