2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay valla bi garibim bi gitseydim doktora tansiyonum da oynuyor galiba benim boynum felan, ağrıyor suan da sabahtan beri

Tansiyon aleti yok dimi sizde de cok gecmis olsun benim oyle kemik agrim vs olmuyor da cok ayakta kalirsam yorulursam belim agriyor sadece o kadar

KirazHanim benim kv de aynısını söyledi az yediğimsen karnım çıkmıyormuş bu arada 17 sine randevu alacaktım doktor 24 üne verdi detaylu ult. İçin. İki hafta daha beklemeceeee. Bir de benim oğlan baya baya tekmeliyor beni ve karnım düz yatınca bile göbek deliğimden itibaren başlıyor artık çok değişik birşey sürekli ben burdayım hissi veriyor artık bana

Selam kızlar
Bugün dr a gittik, 3 lü test istemişti onun için. Bacak kasık ağrılarımdan bahsettim, magnezyum verdi, ıdrar tahlili istedi. Umarım magnezyum işe yarar.
minnoş yine yerinde durmuyordu, etrafında dönüyor sürekli. eğlenceli ve hareketli bir bebiş geliyordur inşallah.
Bu arada cinsiyetimize 13 . haftada kıza benziyor demişti ki bugün de onayladı. Evimize bir prenses daha geliyor. kızıma kardeşinde kız olacakmış dedim, saçları mi varmış yani dedi, erkekse de sakal bıyık görmeyi bekliyorduk çünkü
KirazHanim Kızımı listeye ekler misin

Ben de cevizli süzme yoğurtlu sarımsaklı yapıyorum kerevizi rendeleyip, çok lezzetli sapını da yanına havuç patates rendeleyip Yoğurt un terbiyeli çorba yapıyorum. O da çok güzel hem de faydalı
Ben salatasına ayrıca rendelenmiş elma ve kuru üzüm de koyuyorum. Yemeğine de patates yerine ayva koyuyorum ve portakal suyu ile pişiriyorum. Çırbasını hiç denemedim. Deneyecem senin tarifi.

Ben salatasına ayrıca rendelenmiş elma ve kuru üzüm de koyuyorum. Yemeğine de patates yerine ayva koyuyorum ve portakal suyu ile pişiriyorum. Çırbasını hiç denemedim. Deneyecem senin tarifi.
Ya zaten kereviz hasretiyle yanip tutusuyorum cok fena oldumkocama diyim soyle bi baksin bulamadik gecen baktigimizda.bulamazsak size kargolatacam ona gore

Valla qynen oyle az yiyorum ondan cikmiyor de gec. Benimde gecen kayinpeder bos bos konustu ne kendisine bakar ne saglikli bi karisi vardir. Ama gecen gun yok sen iki canlisin yemegine dikkatet yuruyomusun bol yuru bilmemne uzun uzun konustu bende en sonunda bi bozdum siz bi once kendinize bakiniz sigarayi birakiniz dedim. Ben ztn diyetisyenle calisiyorum kendi cocugumu herseyden cok dusunurum diye cikistim biktim dedik ya herkes bi hamilelik uzmani olmus etrafta bilmis bilmis laf edip duruyo bi geldiler bana. Hic lafimi cekinmiyorum ztn hicte sevmiyorum kendisi hayatimizda bi kez desteklerini gormedigim insanlar

Kizlar biz az once sitede yuruyuse diye ciktik sonra bime yuruyelim mi dedim 17 dakika yuruyerek ulastik sut pompisi bulduk bir tane calisiyor mudur filan diye neyse aldik evde masaj bolumunu acip denedim 3 sn calisiyor meme ucunu vakum gibi yukari cekip birakiyor icim bir tuhaf oldu piyasadan nerdeyse 100 lira altina almis olduk son bir tane kalmisti umarim ise yarar, sirkeli suyla yikadim simdi kutusunu da dezenfekte ettik

Eklentiler

• SmartSelect_20201212-155934_Gallery.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar nasılsınızzz herkes iyidir umarım bugün çok aktif olamadım ev işleri malum ben de doktora pazartesi yerine 28-29 ü gibi gitmeye karar verdim 7-8 hafta görmemiş olcam minnoşumu ama pazartesi günü muayene parası verip 2 hafta sonra da detaylı parası vermek istemedim bi rahatsızlığım yok çok şükür o yüzden 2 hafta da nasılsa geçer diye düşündüm detaylıdan sonra da bi sıkıntı olmazsa çok sık gitmeyi düşünmüyorum virüse bağlı olarak tabiiii azalırsa yine giderim

Bir problem yoksa vitaminlerin varsa en iyisini yapiyorsun aslinda ben zor dayanirim ama ya zor tutuyorum kendimi ayni gun gitmis olcaz detayliya

Sirkeli su değilde kullanacağında kaynatacaksin canım bazı parçaları hariç hepsini. Biberon emzik filan onları da.

Benimde randevum 19 unda ama yasak var gidiliyor muydu ki onu nereden nasıl öğreniriz acaba ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…