- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.884
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.541
Madem bu kadar gerekli neden düzenli olarak yapıp da 5 doza tamamlamıyorlar hamilelikten önce?O şeyleri bende çok duydum. Anladım zaten hemen neden istemediğini. İstemiyorsan yaptırma canım. Çok ekstrem bir durum senin tetanoz olma ihtimalin. Yaptırmayan çok tanıdığım oldu. Benimde aşılar lisede başladığı için tam dozu evlenmeden olmuştum. Eğer olmasaydı bende senin gibi ikilemde kalanlardan olurdum
Madem bu kadar gerekli neden düzenli olarak yapıp da 5 doza tamamlamıyorlar hamilelikten önce?hamileyken aşı olmak geriyor insanı. Bir de dediğim gibi hani yaşam sınırından sonra deseler, bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra. O da değil.
Günaydınİnternetten fenomen kayrayı görünce tüm hislerim isime karşı değiştiartık rol mu değil mi bilmem ama 2 erkek arkadaş diyeyim gay gibi sevgılı gibi videolar cekıyor
bende bulmakta zorlanıyorum geçen gün kontrolde doktoruma bulamıyorum dedim oda dert etme bulamadığın yerde aspirin başlatırız dedi tabi şu an imkanlarımı zorlayarak eczane eczane arıyorum bakalım öyle hangisinde varsa ordan alıyorum bulabildiğim yere kadar bulmaya çalışcamBen bulunamadığını bilseydim daha erken araştırmaya başlardım en azından bukadar geç kalmazdım tedarikli gitmekte fayda var tabi. Buraya da kullanan arkadaşlar varsa ona göre takip etsinler diye yazdım. Benim genetik sonuçlarımda heterozigot 2 gen çıkmıştı hangileri tam hatırlamıyorum şu anda ama benimde öyle çok sıkıntılı bir pıhtılaşma problemi değil diye biliyorum bende çok stres yapmıyorum ama elimde olsa iyi olur tabi
Karya değil miydi onun adı aynı kişilerden bahsediyorsakİnternetten fenomen kayrayı görünce tüm hislerim isime karşı değiştiartık rol mu değil mi bilmem ama 2 erkek arkadaş diyeyim gay gibi sevgılı gibi videolar cekıyor
İnternetten fenomen kayrayı görünce tüm hislerim isime karşı değiştiartık rol mu değil mi bilmem ama 2 erkek arkadaş diyeyim gay gibi sevgılı gibi videolar cekıyor
Ben işte kullanrıken kaybettim demek ki bebeği koruyan bir şey değil. Şu anda da önceki gebeliğimle aynı protokolde gidiyoruz bir fark yok.Aynen öyleymiş canım ilaç üretiliyormuş ama hepsi hastanelere gidiyormuş. Bence insanı psikolojik olarak rahatlatan bişey evet dediğin gibi belki kullanmasak bişey olmayacak ama ya bişey olırsa sonradan keşke kullansaydık dememek için kullanmak lazım bence hemde bizim gibi kayıp yaşayan kişiler için önemli diye düşünüyorum
Aynen karya diye biliyorum bendeKarya değil miydi onun adı aynı kişilerden bahsediyorsakAhmet-Karya
Ya evet önceden yapsınlar daha güzel. Gebeye stres yaşatmamış olurlar hem.Madem bu kadar gerekli neden düzenli olarak yapıp da 5 doza tamamlamıyorlar hamilelikten önce?hamileyken aşı olmak geriyor insanı. Bir de dediğim gibi hani yaşam sınırından sonra deseler, bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra. O da değil.
bende hamilelikten önce hergün fix yumurtam vardı taa ki haşlayıp iş yerime getirir işte yerdim yani o derece ama hamilelikte tiksindim şimdi hiç yiyemiyorum tavuk et kıyma gibi şeylerde aşırı kokuyor onları da yiyemiyorumBende oglen kahve, yogurt kuruyemis oyle seyler yiyordumac uyudum tok uyandim haha iyi ki yememisim
Ah ah keske su yumurtayi yiyebilsem, hic yemedim hayatim boyunca
Ülkede hangi kalem mükemmel ilerliyor ki bu aşılama ilerlesin? Bir de bu açıdan bakmak lazımYa evet önceden yapsınlar daha güzel. Gebeye stres yaşatmamış olurlar hem.
Sen aşı oldun mu?Ülkede hangi kalem mükemmel ilerliyor ki bu aşılama ilerlesin? Bir de bu açıdan bakmak lazım
Ben sabahları 3 dilim tam 3 dilim 3 3 3 dilim uno denge ekmeği yiyorumBen genel olarak gunde en fazla iki kare dilim tost yersem ekmek yiyorum, tost yemiceksem bir dilim yiyorumekmek degil de borek pogaca simit filan varsa onlari affetmem
Muhtemelen oglen bir sey yemedigimizden boyle, oglen aslinda bir tabak corba, yogurt yesek cok iyi olacak. Ben ac uyumaya aliskinim ya kendimi tutabiliyorum
bende hamilelikten önce hergün fix yumurtam vardı taa ki haşlayıp iş yerime getirir işte yerdim yani o derece ama hamilelikte tiksindim şimdi hiç yiyemiyorum tavuk et kıyma gibi şeylerde aşırı kokuyor onları da yiyemiyorum
Ben sabahları 3 dilim tam 3 dilim 3 3 3 dilim uno denge ekmeği yiyorumdiyetisyenim yazıyor ama başka da ekmek yemiyorum ama simit, poğaça, börek asla affetmem
Pilav makarna yemesem de olur ama akşam yemeğinde 4 kaşık pilav, makarna yazıyor, keyfime göre yiyorum ya da yemiyorum.
Bişey dicem, hamileyken pek uyulmuyor her şeye, elinde bir program olsa bile yine de çoğu zaman kafana göre takılıyorsun, çünkü sen gebesin, bilinçaltı bunu güzel kullanıyorBizde sanirim diyetisyenle gorusucez, esimin arkadasi ve esi baslamis online seanslara sizde baslayin dediler dun telefonda bir gaza geldik
Merhaba 20+3 haftalık gebeyim bugün renkli ultrason a girdim ve rahim ağzı 2.5 mm olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söylediler böyle birşey başına gelip zamanında doğum yapan oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?