- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.521
Yesin adam ellemeBenim eşim de tam tersi gece başlıyor acıktım demeye. Kızıyorum sen mi hamilesin ben mi diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesin adam ellemeBenim eşim de tam tersi gece başlıyor acıktım demeye. Kızıyorum sen mi hamilesin ben mi diye![]()
Tetanoz mu ?Yarın sabah aşı randevum var ve çok gerginim. Olmak istemiyorum ama bi yandan da olsam mı diyorum. Napsam bilemedim.
Evet canımTetanoz mu ?
Ağrısından mı çekiniyorsun?Yarın sabah aşı randevum var ve çok gerginim. Olmak istemiyorum ama bi yandan da olsam mı diyorum. Napsam bilemedim.
Kızlar karnım ağrıyordu benim aile hekimine sordum gaz sıkışması bu haftalarda baya oluyormus o olabilir dedi ya da rahim büyüdükçe alt karına bişiler bişiler dedi korkacak bişe yokmus ben 20+dayım bugün size de söyleyeyim belki olur ya da olmustur![]()
Canm bende Kayra ismini istiyorum,Birde kızlar oğluma Kayra ismi içime sinmişti eşim unisex bir isim olduğu için pek beğenmedi eee sen bi isim bul diyorum sen karar vermişsin bana laf düşmez diyor isim bulma konusunda özürlü kızımda da üç isim vardı aklımda Sare -Mina ve Alya üç seçeneği sunmuştum yani yine onun fikrini sormayip seçenek sunmuştum sadece , Mina'yi beğenmişti bende Sare isteyince Sare Mina oldu şimdi de acaba gönül koyarmi diye düşünmeye başladım kızımda erkek kardeşi kabullendikten sonra adı Deniz olsun dedi şimdi Deniz Kayra olursa çokmu kafa karışır iki isimde unisex isim çünkü![]()
İyi yapmışsın valla başka isim yok sanki pakize nedir Allah'ımEşim de kızımı Pakize su diye seviyoraz önce ablasına söyledi aynı şeyi telefonu kapatınca bir güzel kızdım ileride şaka amaçlı çocuğuma söylerler falan sus dedim tamam bir daha demicem dedi
![]()
Hayır, bebeğe zararı olur diye. Çok manasız geliyor. Duyduğum ve şahit olduğum bazı şeyler, okuduklarım vs geriyor işte. Bile bile yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Niye şimdi mesela neden organları geliştikten sonra değil. Neden 20. Haftada yapılıyor. Saçma geliyor bir yandan. Pff bilemiyorum.Ağrısından mı çekiniyorsun?
Bir tane lohusa takımı almıştım hafif dantelli, bir de gömlek pijama takımı almıştım, dantelli olanı beğenmedim iade edeceğim ama gömlek pijama çok güzel geldi, çok rahat ve şık tavsiye ederim canmLohusa takımı arayışındayım ve düzgün birşey bulamadımsiz buldunuz mu
O şeyleri bende çok duydum. Anladım zaten hemen neden istemediğini. İstemiyorsan yaptırma canım. Çok ekstrem bir durum senin tetanoz olma ihtimalin. Yaptırmayan çok tanıdığım oldu. Benimde aşılar lisede başladığı için tam dozu evlenmeden olmuştum. Eğer olmasaydı bende senin gibi ikilemde kalanlardan olurdumHayır, bebeğe zararı olur diye. Çok manasız geliyor. Duyduğum ve şahit olduğum bazı şeyler, okuduklarım vs geriyor işte. Bile bile yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Niye şimdi mesela neden organları geliştikten sonra değil. Neden 20. Haftada yapılıyor. Saçma geliyor bir yandan. Pff bilemiyorum.
İnternetten fenomen kayrayı görünce tüm hislerim isime karşı değiştiCanm bende Kayra ismini istiyorum,bence kızlara değilde daha çok erkeklere yakışıyor. Ayrıca etrafımda bir tane erkek çocukta var kızda çok sık sullanılmıyor, Kayra Deniz çok güzel bence
![]()
Bende yaptırcam hala randevumu unuttum aramadılar daHayır, bebeğe zararı olur diye. Çok manasız geliyor. Duyduğum ve şahit olduğum bazı şeyler, okuduklarım vs geriyor işte. Bile bile yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Niye şimdi mesela neden organları geliştikten sonra değil. Neden 20. Haftada yapılıyor. Saçma geliyor bir yandan. Pff bilemiyorum.
Ben de biraz şüpheyle yaklaşanlardanım bu işlere ama tetanoz pek öyle değil gibi ya ve çevremde yaptırmayan yok, herkes yaptırmış, benim önerim yaptırmandan yana olur, ben de bugün yaptıracağım.Yarın sabah aşı randevum var ve çok gerginim. Olmak istemiyorum ama bi yandan da olsam mı diyorum. Napsam bilemedim.
Öğlen ben de yemek yemiyorum ama sabahı çok sağlam yapıyorum, saat 3 e kadar acıkmıyorum, acıkınca da süt ve meyve, nadiren börek simit falan..
kahvaltıyı çok iyi yapın, kesin yumurya peynir olsun.
Kahvaltıyı iyi yapıyorum yani ekmeği en çok sabah tüketiyorum ama öğle yemeği yok bende bazen çok acıkırsam tost falan geçiştiriyorum ama sanırım bu yüzden gece gözüm dönmüş gibi saldırıyorum her şeye ve hiç tokluk hissetmiyorum midemde hep o açlık hissiaçken de asla uyuyamam ben
![]()
Ben arçelik kullanıyorum bekoyla aynı sanırım memnunum çok.Kızlar Grundig ya da Beko kurutma makinesi kullanan var mı?
Aynen cnm lnemli olan oSalıklı olsunlar yeterkii![]()
Dogrudur olabilir:) hic onlar aklima gelmedi bende sezeryan olmustun dedigin gibi asaglarda pek bise hissetmiyom:)kızlar bende de durum aynı oldu ilk oğlumda 14. haftada pıt pıtları duymaya başlamıştım. bunda ise 17den sonra başladım hissetmeye. çok ilginç hep ikinici bebekler daha erken hissedilir derlerdi çok endişe ettim başlarda. sonra baktım çok kadın aynı şeye şaşırıyor :) bunun sebebi ilk gebeliğimde daha zayıf olmam olabilir diye düşündüm bir de daha da önemlisi ilk doğumumda sezaryen olmak zorunda kaldığım için göbek deliğimden aşağısında az da olsa his kaybı var, o haftalarda da bebek zaten iyice aşağıda ve güçsüz. bunlar sebep olabilir diye düşünerek içimi ferahlattım o zaman. şimdi bir sorun yok çok şükür kıpır kıpır:)
Bende yaptırcam hala randevumu unuttum aramadılar da
2. Doz olmak lazımmış oda hem bebek hem anne için olası bı komplikasyonu önlemek için sonuçta dıkıs atılıyor kesı var bebegın kordonu kesılıyor vs
Benim aşıdan sonra bebeğini kaybeden yakınım olduğu için çok korkuyorum. Aşıyla hiçbir alakası da olmayabilir tabi ama insan tereddüt ediyor yine de.Ben de biraz şüpheyle yaklaşanlardanım bu işlere ama tetanoz pek öyle değil gibi ya ve çevremde yaptırmayan yok, herkes yaptırmış, benim önerim yaptırmandan yana olur, ben de bugün yaptıracağım.
Aynen öyleymiş canım ilaç üretiliyormuş ama hepsi hastanelere gidiyormuş. Bence insanı psikolojik olarak rahatlatan bişey evet dediğin gibi belki kullanmasak bişey olmayacak ama ya bişey olırsa sonradan keşke kullansaydık dememek için kullanmak lazım bence hemde bizim gibi kayıp yaşayan kişiler için önemli diye düşünüyorumKorona başından beri bu kan sulandırıcılar çok aranıyor. Ama şu da var ülkemizde bu kan sulandırıcılar şeker gibi dağıtılıyor doktorların medikolegal kaygılarından dolayı birçok kez kendi aralarında da tartışma konusu oluyor, çok kongrede denk geldim. Geçenlerde bir doktor şöyle tanımlıyordu diyor ki kan sulandırıcı iğneler gebelerin eroini gibi hasta sanıyor ki bu iğneyi yaparsa gebeliği sağlıklı ilerleyecek. Oysaki alakası yok.