2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Elle battanıye öreyim dedim şişsiz ama yok yanı benım sabrım kalmamış onuda izleyemedim içim darlandı 🤣 gidip alırım dedim bite kendıne eziyet ediyorum ki 🤣 ipler çok pahalı birde yorumlarda gördüm YouTube da 200 TL’ye denk gelıuor felan yazmışlar 1 sene önce o parayı verene kadar hazır alırım birde uğraşıcağınla uyguna gelse neyse paradan yırttık derdim 🤣🤣
Hep soracam soracam arada kaynıyor. Pro üyeleri gördüm de bu elit üyelik ne ola ki?

Kızlar arkadaşım 22. Haftada detaylıya girdi bugün yani ağzı burnu besbelliydi diyor burnu bana benziyor ama ağzı babasına diyo bizde de öyle olur mu ki ay benzetirmiyim acaba oğlumu 😂😂😂 ya da detaylıda bu kadar belli oluyor mu acabaaa
Bugün benim de detaylı usg günümdü. Benim tosbik baya baya büyümüş yüz hatları çok belirgindi. Ayağını da kafasının üstüne doğru ardmış yutkunup duruyordu. Bi işler peşindeyi😅

Bugün benim de detaylı usg günümdü. Benim tosbik baya baya büyümüş yüz hatları çok belirgindi. Ayağını da kafasının üstüne doğru ardmış yutkunup duruyordu. Bi işler peşindeyi😅
Ya insanın yiyesi geliyoooo duyuncaaa maşallahhhh 😍😍😍😍 darısı da doğduğunda sevmelerimize olsun 💖💖 sorunsuz geçmesine çok sevindim 💖

Merhaba kızlar, bende yarın minnoşum görmeye gideyim diyordum ama virüsten dolayı biraz daha gitmesem mi diyorum. Yani neredeyse 1 ay olacak bu arada yaptırmam gereken birşey var mı acaba bu haftalarda yoksa gitmeyeyim mi, gideyim mi karar veremedim 🥺🥴 mersin de yoğun olduğu için yükseliş korkuyorum.
Ben en son 15+2 ydi gitmiştim. Herhangi bi rahatsızlığın sıkıntın yoksa bence gitme benim ailem de orda çok sıkıntı diyorlar. Eğer çok endişelenirsen ya da gitmek istersen aile hekimliğine gidebilirsin hem Demir hapın filan bitmişse onu yazdırırsın hem de doppler ile kalp atışını dinlersin. Ara istersen gebeler için belirli bi gün yapıyorlar o zaman gidersin. Tabi sen bilirsin 🥰🥰

Bugun kayinvalideme gittik uzun zaman sonra farkli bir insan gordum cok iyi geldi, bu ara elbise giymeyi dusunuyorum hep gobus cikiyo😁 yemekten sonra bizim gobus boyle oluyor 😁

Eklentiler

• 20201215_203835.webp
    20201215_203835.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 88
33+6 da doğdu hiç kuvoze girmeden benimle taburcu oldu daha bir kere hastalanmadi bin şükür. Hiç korkma ama erken doğacak diye de sartlama kendini. Rahimde 1 cm açıklıkla bir ay durdum ben .
Çok teşekkür ederim.gercekten içimi rahatlattıniz Allah razı olsun ❤️ Protestan baslicak sanırım doktor sizde kullandınız mı ?

Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce? 😕

Eklentiler

• 5411D936-BB97-4F1E-8CD5-9DA866823667.webp
    5411D936-BB97-4F1E-8CD5-9DA866823667.webp
    114,7 KB · Görüntüleme: 81
Evet ya ben suyu ihmal ettim midem bulanıyor sudan diye az içiyordum hemen suyunu etkilemiş :KK43: üzüldüm çok dikkat ediyorum şimdi bakalım bir sonraki kontrole artar inş
Benim hala midemi bulandırıyor en azından 1,5 lt içmeye çalışıyorum ve havuç yiyorum ama suyu da çok iyiymiş

Back
X